- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.181
Benim öyle oldu inşallah kimsenin olmaz. Embriyom çok kaliteliydi o yüzden tek embriyo transfer etti rahimde çok iyi tam istediğimiz gibi demişti. Ama kimyasal oldu hatta bugün başladı kanamam yoğun Bi sancı ileRahımde 3 cizgi cok onemliymiş o zaman rahımın emb kabullenme penceresi acılıyomuş onu sormustum bende dırek doktoruma. Embrıyo kalitelı olup genetiği bozuk olabılıyomuş ya bende ondan korkuyorum o zamanda tutmuyo
Ben toplanmadan önce B12 kullandım bir hafta 10 gün kadar başka birşey yapmadım canım. Zaten sağlıklı beslenen biride sayılırım. Sigara alışkanlığım var günde 10 adet ona devamdı.Çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallahTakviye kullanmış mıydın
Tamam inslalah alayimBen dün aldim canim al artik bisey olmazsa. Kisa ilik bi dus olsun
Inslalah boyle sanki oram uyusuyo gibi bi batma oluyo ara ara inslalah gebelik habercisi olur cok da belirti aramiyom zaten ama bakalimYoktu canım belirtim batma olur ama gebelikte
Bana da demedi aslinda tam tersine dus alabilirsin dedi ama bazen burda okuyorum almaayin falan diyenlee oluyo bende bi sorayim dedimBana doktorum hiç duş alma demedi bende 2. Gün ayakta almıştım
Benimde öyle oldu galiba. Ben şişti diyordum ama tuhaf bir durumda adını tam koyamadım.Merhaba arkadaşlar, siz de vajinal progesteron koyarken, rahim aşağı inmiş gibi geliyor mu? Parmağa üst taraftan hafif baskı hissediyorum, normal mi acaba?
Aynen canım transferden 10 dakika sonra beni kaldırdı tuvalete gittim doktorum diyorki normal hayatınıza devam edin mobilize olun sürekli yatmak ii değil şuanda normal gebelikten bi farklı yok diyor ben 8 günde 3 kez duş aldımBana da demedi aslinda tam tersine dus alabilirsin dedi ama bazen burda okuyorum almaayin falan diyenlee oluyo bende bi sorayim dedim
Bana hemşire istediğin zaman alabilirsin demişti. Bence almanda bir sakınca yok. Ama su ılık olsun sıcak su yasak demişlerdi.Kizlar transferden kac gun sonra dus aldiniz bugun 4.gunum alayim demi artik rahatsiz hissediyorum
Bana geçenlerde yutabilirsinde dedi ama hem yan etkisini yaşarsın hemde etkisi değişiyormuş alttan daha etkiliymiş.Doktorum iğne vermedı fitil verdi göbekten ekstra iğne olarak vuruyorum zaten. Progestronum bol benımzaten fitilde aldgnı alıyo geri kalanını atıyo dısarı
Aynen bana da oyle dedi dedim hatta eve metroyla gitsek olurmu istersen kos istersen yuru dediAynen canım transferden 10 dakika sonra beni kaldırdı tuvalete gittim doktorum diyorki normal hayatınıza devam edin mobilize olun sürekli yatmak ii değil şuanda normal gebelikten bi farklı yok diyor ben 8 günde 3 kez duş aldım
Aynen ılık suyla alicam inslalahBana hemşire istediğin zaman alabilirsin demişti. Bence almanda bir sakınca yok. Ama su ılık olsun sıcak su yasak demişlerdi.
Canın bu çok belirgin maşallahBence bu 100-120 arası çıkar
Evet kabak çekirdeği çok faydalıymış bende yemiştim birde günlük süt içmiştim ama bugün bebek düşüyorCanim kabak cekirdegi de tutunmasina yardimciymis Ben yiyorum biraz
Ben de normalde süt hic sevmem ama simdi günde bir bardak iciyorum zorla. Kiyamam canimEvet kabak çekirdeği çok faydalıymış bende yemiştim birde günlük süt içmiştim ama bugün bebek düşüyor
bende açıkçası unutup kızımı kucakladım ve merdivenlerde tasıdım sonra aklıma geldi transferin 2.günüydü. 2 defada ormanda dolaşırken düştüm.. çok şükür ama suanda sonucum pozitifYaaa moral oldu bu bana. Çok sağolBir önceki transferim de düşük olmuştu. Kendimi suçlamıştım yine. Oğlumu kucakladım yukarı uzandım diye. Evde bi çocuk olunca insan ister istemez hareket halinde oluyor
Aynen bende sevmezdim ama hatta içine şeker yerine bal atıyordum doktor süt bal bunları ye demişti. Allah razı olsun cnm ne yapalım kısmet böyleymiş zaten bugün sevindim artık adet oluşuma bir an önce çıksın vücudumdan diğer transfere hazırlanıyımBen de normalde süt hic sevmem ama simdi günde bir bardak iciyorum zorla. Kiyamam canimAllahim sabir versin güc versin sana
Benim adet zamanları bir iki çıkardı suan 5 6 tane sivilcem var bende şaşırdım önceki hamileliğimde olmamistiPozitifi gören arkadaşlar sizlerinde sivilcesi çıktı mı
Aynen canim bence de yenilen tazelen bi güzel Sonra da yeni Transfer insallah 2. adetteAynen bende sevmezdim ama hatta içine şeker yerine bal atıyordum doktor süt bal bunları ye demişti. Allah razı olsun cnm ne yapalım kısmet böyleymiş zaten bugün sevindim artık adet oluşuma bir an önce çıksın vücudumdan diğer transfere hazırlanıyım
Canim bendede hic belirti yok bende senin gibi hissediyorum insallah kalp atisini duyarizBende 8 kasımda transfer oldum ama sanki bebek yok bende hiç bi belirti yok kalp atışını inşallah bu gittiğimde duyarımda inanmaya başlarım yarın gidicem bende peş peşe oldugumuza göre belki bende duyarım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?