- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.141
Bugün yaptığım testi atayım mi benim bi tahminim var ama. Bol keseden değer mi uyduruyorum bilemedim.Canım hafta kadar kan değeri de önemli hayrlısı bakalım sen bi kan ver bakalım kaç çıkıyor tahminen 130 üstünde çıkacak gibime geliyor inşallah
Aynen öyle insan kendini dinlerse belirti çok bulur o yüzden sıkıntı yapma direk kan ver benim idrar testi yapmaya cesaretim yoktu ama kandan sonra bu sabah yaptım hatıra kalsın die sende öle yaparsınAyy cok teşekkür ederim yaa inşallah bende kandaki pozitifi görürüm ne ümit bağlıyorum ne de kesebiliyorum öyle bir araftaym.. Artık belirti vs aramycam günümü beklycem
At canım bende merak ettimBugün yaptığım testi atayım mi benim bi tahminim var ama. Bol keseden değer mi uyduruyorum bilemedim.
At canım bakalımBugün yaptığım testi atayım mi benim bi tahminim var ama. Bol keseden değer mi uyduruyorum bilemedim.
At canım bende merak ettim
Bence bu 100-120 arası çıkarAt canım bakalım
Maşallah canım baya net senin tahminin nedirBence bu 100-120 arası çıkar
Bu haliyle 100-120 arasıdır diye düşünüyorumMaşallah canım baya net senin tahminin nedir
Gayet koyu canım benim dün 227 di bende bu sabah yaptım atıcam sana ama ekleyemiyorum seninki de koyu rahat olBence bu 100-120 arası çıkar
Yok canim sadece fitil kullaniyorum. Jel kullanmadim hic. Adet sancisi yok hic canim, sadece Ben agrisi ara ara varCanım ben her gece bi defa wc ye kalkarım. Jel kullaniyormusun acaba ondanmidir? Bende de adet olacak sancisi var resmen sende oluyor mu?
Koyuluk baya var canım daha yüksek çıkar gibiBu haliyle 100-120 arasıdır diye düşünüyorum
Bence de canim bu 200leri bulur gibiKoyuluk baya var canım daha yüksek çıkar gibi
Ayy at da bi düzgün karşılaştırma yapayım. Bi arkadaşımla konuştum dün kıpkırmızı bekleme dedi. Onun değeri yüksek çıkmış ama testler hep pembeymişGayet koyu canım benim dün 227 di bende bu sabah yaptım atıcam sana ama ekleyemiyorum seninki de koyu rahat ol
Ayy cok güzeel canim masallah
Ne zman kan vericeksin canımAyy at da bi düzgün karşılaştırma yapayım. Bi arkadaşımla konuştum dün kıpkırmızı bekleme dedi. Onun değeri yüksek çıkmış ama testler hep pembeymiş
Bence 150 ve üzeri canımBu haliyle 100-120 arasıdır diye düşünüyorum
Atamıyorum ki canım dosya ekle diyorum eklenmiyor dur birde kromdan yapayımAyy at da bi düzgün karşılaştırma yapayım. Bi arkadaşımla konuştum dün kıpkırmızı bekleme dedi. Onun değeri yüksek çıkmış ama testler hep pembeymiş
Ay hadi inşallahKoyuluk baya var canım daha yüksek çıkar gibi
Bence bu 100-120 arası çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?