• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tamamdır pazartesi veya salı kan vercem artık. Rüyamda idrar testi veriyormuşm hastahanede. Idrardan kan a da bakiyorlarms sonucum 27 çıkıyormuş diyorum. Bende sizlerle paylaşyorm bana kızıyosunz erken daha vs diye 😂
Yine erken de frenler boşalmış senin 😅

Kizlar bisey sorcam bana cift embriyo transfer edildi biri gorundu digeri yok o digeri ne oluyor bende kanama veya herhangi birsey olmadi daha gorunmezmi yoksa ilerde gorunurmu
Valla o digeri ne oluyor güzel soru😬 yok oluyor heralde canim hic bilmiyorum. Benim de 2 taneden biri tutmustu kanamafalan olmadi daha sonra baska kese de cikmamisti canim

Canım bebişin tutmuş gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benzer skntilarimz var bana dua et olur mu bide transferde falan dua okudun mu bana da söyler mısın
Saol canım çok teşekkür ederim. İnş hepiniz için dua ediyorum sizlerdede nasip etsin inşallah 🤲 valla transferde hiç bişi okuyamadım dondum kaldım hatta ultrasondan transfer yaparken ekran vardı oraya bile bakmamışım çok kısa sürdü zaten 😍 ama merak etme sorun yoksa olur canını sıkma 😘

Canım bilmiyorum ki erken mi benim adet tarihimden hesaplarsak çarşamba günü tam 5 hafta olcak. En son kanı ben geçen hafta salı vermiştim
Anladım cuma gidince belli olur normal gebelikte öğrendikten 1 hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atışını duymuştum iç tüp bebekte farkımı acaba die

Canim Ben 3 gecedir cise kalkiyorum, sen de öyle misin? Normalde hic kalkmam Ben uykumdan. Bi de böyle dünden beri su gibi islak oluyor külotum akinti midir nedir anlamadim
Canım ben her gece bi defa wc ye kalkarım. Jel kullaniyormusun acaba ondanmidir? Bende de adet olacak sancisi var resmen sende oluyor mu?

Saol canım çok teşekkür ederim. İnş hepiniz için dua ediyorum sizlerdede nasip etsin inşallah 🤲 valla transferde hiç bişi okuyamadım dondum kaldım hatta ultrasondan transfer yaparken ekran vardı oraya bile bakmamışım çok kısa sürdü zaten 😍 ama merak etme sorun yoksa olur canını sıkma 😘
Canım sende adet olcakms gibi sanci bel ağrısı oldu mu acaba? Benim 3. Günün gecesinden beri bel ağrısı ve adet sancisi var ya

Back