- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.061
Evet benım transferden once cok rahat içeri giriyodu hatta transferden sonra 4 gunde hersey normaldi su an rahım aşağı inmiş gibi daha az giriyo o cubuk ittiriyorum fazla gitmıyoMerhaba arkadaşlar, siz de vajinal progesteron koyarken, rahim aşağı inmiş gibi geliyor mu? Parmağa üst taraftan hafif baskı hissediyorum, normal mi acaba?
canım taze transferde karnın şiş miydi .?Aynı 5. Gün taze transfer
Tutacagı varsa tutuyo canım dunde yazmıstım doktorum anlatmıştı transfer gunu arabayla kaza yapıyorlar takla atıyolar zor cıkıyolar arabadan tutmaz dıyo ilaçları bırakmak istıyo doktoru bırakma dıyo kadın ikizleri doğurmuş. Olacagı varsa oluyoKızlar, transferimin ilk gecesinde gece uyandım ve 4 yaşındaki oğlum yataktan ayak ucuna gelmişti bi an unuttum onu kaldırıp yastığa koydum. Kendisi 18 kilo. Sonra aklıma geldi ve ağır kaldırmış oldum. Sizce ne olacak şimdi tutmayacak mı? Sonrasında da kasık ağrım oldu ama psikolojik mi bilmiyorum. Uyuyamadım hiç
neden igne olmuyorsunuz canım o daha kolay yaptırması tabi sonrası kalça çürüyor ama olsunEvet benım transferden once cok rahat içeri giriyodu hatta transferden sonra 4 gunde hersey normaldi su an rahım aşağı inmiş gibi daha az giriyo o cubuk ittiriyorum fazla gitmıyo
Doktorum iğne vermedı fitil verdi göbekten ekstra iğne olarak vuruyorum zaten. Progestronum bol benımneden igne olmuyorsunuz canım o daha kolay yaptırması tabi sonrası kalça çürüyor ama olsun
Yaaa moral oldu bu bana. Çok sağolTutacagı varsa tutuyo canım dunde yazmıstım doktorum anlatmıştı transfer gunu arabayla kaza yapıyorlar takla atıyolar zor cıkıyolar arabadan tutmaz dıyo ilaçları bırakmak istıyo doktoru bırakma dıyo kadın ikizleri doğurmuş. Olacagı varsa oluyo
Yok bendede 6 yumurta toplantı antibiotik kullandın mı enfeksiyona karşı verio lar. Ama ilk bi kaç gün bende çok şiştim hatta dedim hocam kilo aldım galiba sen yinede doktoruna da sor beklicek misin hemen transfer mi olacaksıncanım taze transferde karnın şiş miydi .?
bugun opunun 4. uncu günü sürekli su içiyorum . tuvaletimi tutmakta sıkıntı var idrar torbam sızlıyor sanki. bugün sıcak su koydum . cok da yumurta toplanmadı benden 11 yumurta . karnımda su birikmemiştir dimi sende nasıl olmuştı?
Yok sıkıntı yapma sen alışıksın çocuğu kaldırmaya ani hareket değildir o sürekli yaptığın bişi olduğu için sıkıntı çıkmazKızlar, transferimin ilk gecesinde gece uyandım ve 4 yaşındaki oğlum yataktan ayak ucuna gelmişti bi an unuttum onu kaldırıp yastığa koydum. Kendisi 18 kilo. Sonra aklıma geldi ve ağır kaldırmış oldum. Sizce ne olacak şimdi tutmayacak mı? Sonrasında da kasık ağrım oldu ama psikolojik mi bilmiyorum. Uyuyamadım hiç
antibiyotik atıyorum sabah akşam transfere kadar . taze olacak benimde. progestron igne filan vuruluyorum.acaba ondan mı bilemedim . şuan bşraz daha iyiyim gece az sıcak su torbası koydum rahatlasın diye.Yok bendede 6 yumurta toplantı antibiotik kullandın mı enfeksiyona karşı verio lar. Ama ilk bi kaç gün bende çok şiştim hatta dedim hocam kilo aldım galiba sen yinede doktoruna da sor beklicek misin hemen transfer mi olacaksın
Gelen cevaplarla rahatlıyorum gerçekten. inşallah bişi olmamıştırYok sıkıntı yapma sen alışıksın çocuğu kaldırmaya ani hareket değildir o sürekli yaptığın bişi olduğu için sıkıntı çıkmaz
Transfer den sonra sıcak su filan koyma canım sakın hatta çok sıcak su ile de banyo yapmayın diolar sıcak pek yaramıyor. Ama şuanda sonuöta bi sürü hormon kullandık bünye de bi yere kadar tepki verecek haliyle sıkıntı yapma bişi olmaz. Sende benim gibi hiç beklemeden transfer olacaksın dimi çoğu 1 ay beklemiş doktor topladıktan 5 gün sonra yaniantibiyotik atıyorum sabah akşam transfere kadar . taze olacak benimde. progestron igne filan vuruluyorum.acaba ondan mı bilemedim . şuan bşraz daha iyiyim gece az sıcak su torbası koydum rahatlasın diye.
Tebrikler biri tutmuşKizlar bisey sorcam bana cift embriyo transfer edildi biri gorundu digeri yok o digeri ne oluyor bende kanama veya herhangi birsey olmadi daha gorunmezmi yoksa ilerde gorunurmu
beklemicem canım . doktor rahmin iyi dedi opudan önceki son kontrolde . transferden sonra sıcak su koymam zaten şimdi koyuyorum o da ılık.Transfer den sonra sıcak su filan koyma canım sakın hatta çok sıcak su ile de banyo yapmayın diolar sıcak pek yaramıyor. Ama şuanda sonuöta bi sürü hormon kullandık bünye de bi yere kadar tepki verecek haliyle sıkıntı yapma bişi olmaz. Sende benim gibi hiç beklemeden transfer olacaksın dimi çoğu 1 ay beklemiş doktor topladıktan 5 gün sonra yani
Ben genel olarak oda sıcaklıgını yüksek tuttum, kalorifer yanmasına ragmen üstümü örtüp yattım. Bi aorun olmus mudur?Transfer den sonra sıcak su filan koyma canım sakın hatta çok sıcak su ile de banyo yapmayın diolar sıcak pek yaramıyor. Ama şuanda sonuöta bi sürü hormon kullandık bünye de bi yere kadar tepki verecek haliyle sıkıntı yapma bişi olmaz. Sende benim gibi hiç beklemeden transfer olacaksın dimi çoğu 1 ay beklemiş doktor topladıktan 5 gün sonra yani
Yok canım ondan nolcak bende öle bizim ev hep sıcak üzerimde de ötrü var ama benim dediğim direk sıcak su torbasına karın bölgesine koymak iyi değil o bayağı yüksek sıcaklık oluyo ya ondan dedimBen genel olarak oda sıcaklıgını yüksek tuttum, kalorifer yanmasına ragmen üstümü örtüp yattım. Bi aorun olmus mudur?
Çok erken yapmışsın canım pazartesi yap bence diğer testi. Bugün çıkmazsa strese girersin.Canim benim Iki testim vardı birini şimdi yaptım pembelik yoktu senin gibi sadece gözle zorla görülebilen bi gölge vardı resimde görülmüyor bile yaa içim sıkıldı. Digerini sabah yapcam acaba teatin kendi çizgisi mi bilemedim
Benimde 1 yumurtam 5. Güne gitti ilk tüp bebek ve çok üzülmüştüm donduramadım die Allaha şükür tek embro taze transfer tuttu oyüzden hayırlısı olsun rahim çok önemli iyiyse senin ne mutlu zisana zaten doktor dedi tüp bebekte 2 önemli kriter var 1. Rahim 2. Embriyo kalitesi bunlar iyi olunca şansın çok yüksek oluyormuşbeklemicem canım . doktor rahmin iyi dedi opudan önceki son kontrolde . transferden sonra sıcak su koymam zaten şimdi koyuyorum o da ılık.
gaz problemim oldu benim opu dan sonra ondan şiştim glba .
haber beklıylrum işte embryolardan 7 si 2 inci gün a kalite dediler en son . salı güne cagırdılar transfere.
inş 1 den fazla kalır da dondurabilirZ.
3 tane falan kalırsa 2 tranfer isticem birini dondurmak isticem . görecegiz bakalım.
ben hep dondurulmul düşünmüştüm . rahmin iyi gözükğyor sana gerek yok beklemeye dedi. hem de dondurulmuş olunca senin için tedavi süren uzayacak o zaman dedi. ben cok üzülmüştüm ana doktor öyle uygub gördüyse öyle olsun dedim . istersen dondurulmuşta yapbiliriz dedi siz nasıl uygub gördüyseniz dedim
9 kasımda olmuştu yransfer canım 20. Gün bugün. Şansıma eşim korona oldu yoksa kalkmıyodum da ben negatif çıktım o yüzden mecbur kalkıyorumCanım kaçıncı günün bugün kaç haftalıksın yani bol bol dinlen ben hiç kalkmamaya çalısıyorum sende öle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?