- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.921
Ben jelde kullanıyorum, ne varsa dayadı doktorBen değiştirelim jel olsun dedim kabul etmedi doktor bu iğne kadar etkili değil hiç biri dedi. Ama bu iğneyi bi sorarım. En azından her gün iğneye gitme dersim de kalmaz
Bence çok iyi canım, tek embriyoysa çok çok iyi maşallah, Allah daim etsin, sağsalim doğumu da nasip olsunKızlar bişi sölücem testte pozitif görenler 8. Gün 227 çıktı benim 5.güm embro su 8. Güne iyimi değer
Sen dus aldin mi canim? Bisey dedi mi Doktorun bu konuda
Amin canım inşallah sanada nasip etsin sen transfer oldun mu durumun nedirBence çok iyi canım, tek embriyoysa çok çok iyi maşallah, Allah daim etsin, sağsalim doğumu da nasip olsun
Benim test günün 9. gün canim zaten cok gec degil o yüzden direk o gün vercem.Sen kaçıncı gün kan vermeyi düşünüyorsun? Test gününü bekleyecek misin?
Baska testim yok canim, bu da bana batiyordu öyle cekmecede vardi dedim yap da bitsin otur rahat rahat beklesali yapcam insallah canim tekrar
Bana da 3-4 gün alma demisti. Ben de az önce almak icin girdim ama sicak su gitti islandigimla kaldim ciktim sinir oldumCanim transfer gunumuz ayni seninle. Bana doktor persembe gunu dus alabilirsin demisti ama ben ilk kez bugun aldim. O da ilik bir kisa bir dus
Var valla ben nerdeyse her yazdiginda düzeltiyorumDeme kııızdüzeltme diye bişey mi var kocası oturarak si.miş yazan arkadaş da düzeltebilseydi keşke
Öyle bi igne mi varmis canim her gün yeni bisi duyuyorumBen de yarin yapicam test
Öğleden sonra da ignem var proluton muydu neydi adi. Dusuk onleyici. Hastaneye gidip gelecegim.
Cok cok iyi canim masallahh daha ne olsunKızlar bişi sölücem testte pozitif görenler 8. Gün 227 çıktı benim 5.güm embro su 8. Güne iyimi değer
Ben 5.gün transferi oldum. Doktor tutturdu 12.gün gel diye delirecem. 10.gün negatif olan 12.gün pozitife mi dönecek neden ısrarla 12 yaniBenim test günün 9. gün canim zaten cok gec degil o yüzden direk o gün vercem.
Olmaz olasıca bacağımı hissetmiyorum onun yüzündenÖyle bi igne mi varmis canim her gün yeni bisi duyuyorumhayirlisi canim hdi haberdar et bizleri de
Evet canim bence de 12 cok gec. Beni daha öncekinde 10. günde cagirmislardi. Ver o zaman sende 10. gündeBen 5.gün transferi oldum. Doktor tutturdu 12.gün gel diye delirecem. 10.gün negatif olan 12.gün pozitife mi dönecek neden ısrarla 12 yani
Ben öyle bi igne vurulmadim ya herkes vuruluyor mu bunuuOlmaz olasıca bacağımı hissetmiyorum onun yüzünden
Ne bilim canım 2 kere düşük ten sonra insan tedirgin olıyor tabi birde ilk tüp bebek denemem değer kaç arası yi onuda bilmiyorum doktoruma mesaj attım hemşire döndü sadece ilaçlara devam dedi başka herhangi bişi demedi size sorum dedim o yüzdenCok cok iyi canim masallahh daha ne olsun
Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.. Hamile kalan arkadaşlarım cevap verirseniz çok seviniriz bizHamiş kızlar akıntınız oldu mu hiç jel haricinde.
Progesteron az gelınce oyle oluyomuş duymuştum. Aman tutunsundaKahverengi ile başladı pembe oldu kırmızıya döndü. Peş peşe 3 gün kalçadan iğne oldum progestan hala devam ediyorm 3. Günde 1
Ben çok denk gelmedim kullanana. Ne ise yaradığını bile bilmiyordum doktor kullan dedi kullanıyorum isteBen öyle bi igne vurulmadim ya herkes vuruluyor mu bunuu
Benim ilk gebeliğimde çok oldu bu da çok yeni ama var gibi akıntı belirtidirBu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum.. Hamile kalan arkadaşlarım cevap verirseniz çok seviniriz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?