- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.861
Ahhahahh valla yedik gecmisss olsuuuuaaanAhahahahah bütün kombinasyonları deneyesin geliyor di mi, ilk idrarla, ikinci idrarla, gece bir anda uyanınca gelen idrarla falanyalnız güzel yedik kafaları
Normal kuzum eşim almış iki tane. Ben erken gebelik testine güvenmiyorum bi defa silik çıktı nasıl heyecan yaptım kan verdim hemen hcg 2.40 çıktı yani negatif. Erken gebelik testi 0'ın üstündekini gösteriyor negatif de olsa hic gerek yok onaYook öyle yaptim bi anda ilk idrar da degil. Sen normal test mi erken gebelik testi mi yapmayi düsünüyorsun canim
Tüp bebeği de mi orada yaptrdn kuzumBen avusturyadayimmaaleseff
Ay inşallah inşallahYaaaa çok heyecanlandım. embriyolar bile aynıbenim içimden bir his ikimizin de pozitif göreceğini söylüyor. Rüyamda da çok sakin uslu bana bakan bi bebek tutuyordum kucağımda çok sütüm akıyordu ve ne rahat emiyordu ne rahat bebekmiş demiştim İnş gerçekleşir rüyam
O dediğin şeyi de yapıştırdılar şlaaps diyeHadi hayirlisi olsun guzel gecmis aynen banada bastirmisti gobegime cok
Valla labaratuar gibiyiz masallah. Neler ögretiyor bu tecrübeler bize. Ben bilmiyordum canim erken gebelik testinin 0 üstü direk ciktigini. O zaman normal alirim daha iyi sagol söyledigin icin..Normal kuzum eşim almış iki tane. Ben erken gebelik testine güvenmiyorum bi defa silik çıktı nasıl heyecan yaptım kan verdim hemen hcg 2.40 çıktı yani negatif. Erken gebelik testi 0'ın üstündekini gösteriyor negatif de olsa hic gerek yok onabi kimyasal gecirmistim onda seninkinden azıcık koyulukta çıkmıştı ilk testim kan verince 50 çıkmıştı. Tahminimce şimdi sen kan verebilseydn 35 civarı çıkacaktı.
Rahatti demi mahremiyet yönündenO dediğin şeyi de yapıştırdılar şlaaps diyeDedim heh şimdi başlıyoruz
Evet canim 3. yaptirisim bu. 2. de basarili olduk Hamd olsun 2,5 yasinda bir kizim var. Simdi tekrar deniyoruzTüp bebeği de mi orada yaptrdn kuzum
Evet evet sadece 5 saniye naklen yayın yaptım ama o an zaten kimsenin umurunda değildimRahatti demi mahremiyet yönünden
Sağol şekerim aldım geldim cücüğümü.Fakat nasıl üşümüş donmuş donmuşOooh birisi daha kuzucuğunu alıp gelmiş. Ben de topik açıcam. Adını da ertelenenler koyucamhayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Aynen normal al canım erken gebelik hic gerek yokValla labaratuar gibiyiz masallah. Neler ögretiyor bu tecrübeler bize. Ben bilmiyordum canim erken gebelik testinin 0 üstü direk ciktigini. O zaman normal alirim daha iyi sagol söyledigin icin..
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de olmadı ama parol öneriliyor bu tarz durumlardaherkese iyi akşamlar, ben de ucgundur tüp bebek tedavjsjne başladım bugün üçüncü iğnemi göbekten vurdum ama başım inanılmaz ağrıyor. Hemşire ağrı kesici mecbur olmadıkça kullanma demişti ama ağrıdan gözümü acamiyorum. Siz ne kullanmıştiniz bu durumlarda ve sizde de bu şekilde ağrılar oldu mu
Ay ne güzel yaa maşallah Allah bağışlasın kızını. Bide oglun olur inşallahEvet canim 3. yaptirisim bu. 2. de basarili olduk Hamd olsun 2,5 yasinda bir kizim var. Simdi tekrar deniyoruz
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun öncelikle ben de olmadı ama parol öneriliyor bu tarz durumlarda
Canim allah saglikla versin de kiz oglan hic fark etmez. Ben kizimdan sonra tekrar dogal yolla gebe kaldim oglum olcakti ama 20. haftada kaybettimAy ne güzel yaa maşallah Allah bağışlasın kızını. Bide oglun olur inşallah
Bide minoset icebilirsin demisti dr'um hatta kagitta da yaziyor gönderebilirm isterseniz. Paresetamol icerikli agri kesiciler sadece.Teşekkür ederimporal a alerjim var diye kullanamıyorum maalesef
Ahh neden peki ya niye düşmüş doktor bisey dedi miCanim allah saglikla versin de kiz oglan hic fark etmez. Ben kizimdan sonra tekrar dogal yolla gebe kaldim oglum olcakti ama 20. haftada kaybettim
Allah razi olsun canim allah isteyen herkese versinn en saglikli sekilde aminnAy ne güzel yaa maşallah Allah bağışlasın kızını. Bide oglun olur inşallah
AminnnAllah razi olsun canim allah isteyen herkese versinn en saglikli sekilde aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?