Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Herkese merhaba bende dün transferimi oldum. Pozitif çıkan bütün arkadaşları tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuşun inşallah kuzularınıza, benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarada Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah hepimize. Benim ikinci denememdi iki embriyo transferi yapıldı. Haliyle düşünmekten ölüyorum

Ya masalalh inslalah artarak devam eder☺varmiydi belirti transfer sonrasi 3.gun olarak soruyorum aslinda peb belirti aramiyorum ama yinede bi sorim
Teşekkür ederim inşallah artış olmadan gebeyim diye sevinemiyorum ama belirtim olmadı bi iki gündür iştahım arttı yemessem başım dönüyor bide göğüs ağrısı çok az kasık ağrısı. İlk günler hiç transfer olmamış gibiydim

Ben 7. Ve 8. Gün yapmıştım idrar testi ikisi de aynı siliklikte çıkmıştı koyulaşmadı. Zaten kimyasal geçiriyorum şuan
İki gün arka arkaya yapsam az çok belli olur yani zaten pek bir olasılık yokda Allahtan ümidimi kesmiyorum son ana kadar hayal kurmaya devam. İnşallah senin diğer denemen başarılı olur benim o şansım da kalmadı.

Çok teşekkğr ederim. Kafama takılanlar olursa rahatsız ederim

Tesekkur ederim inslalah artarak devam eder benimde daha 3.gunum bugun ama hic birsey ne agri ne sizi ne batma vs sanki hic olmamisim gibi ama dediginiz gibi ilk gunler daha

Aynen arka arkaya pek belli olmaz. İnşallah değerin artar. 20 ile başlayıp bir kaç günde 600 leri bulanları biliyorum seninde olur inşallah çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…