- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.681
Önemli olan iki kati artmasi ne guzel iste. Canini sikma lutfen bebegin seninle10. Gün 120 12. Gün 266
Ben 7. Ve 8. Gün yapmıştım idrar testi ikisi de aynı siliklikte çıkmıştı koyulaşmadı. Zaten kimyasal geçiriyorum şuanKızlar benim değerim çok düşük ya artıp atmadığını test yaparak anlayabilir miyim?
Ya burda üç kat okumuştum canım bian cok üzüldüm ama sanırın iki katta oluyomuşÖnemli olan iki kati artmasi ne guzel iste. Canini sikma lutfen bebegin seninle
Teşekkür ederim inşallah artış olmadan gebeyim diye sevinemiyorum ama belirtim olmadı bi iki gündür iştahım arttı yemessem başım dönüyor bide göğüs ağrısı çok az kasık ağrısı. İlk günler hiç transfer olmamış gibiydimYa masalalh inslalah artarak devam eder☺varmiydi belirti transfer sonrasi 3.gun olarak soruyorum aslinda peb belirti aramiyorum ama yinede bi sorim
İki gün arka arkaya yapsam az çok belli olur yani zaten pek bir olasılık yokda Allahtan ümidimi kesmiyorum son ana kadar hayal kurmaya devam. İnşallah senin diğer denemen başarılı olur benim o şansım da kalmadı.Ben 7. Ve 8. Gün yapmıştım idrar testi ikisi de aynı siliklikte çıkmıştı koyulaşmadı. Zaten kimyasal geçiriyorum şuan
Sağlıkçı olarak söylüyorum gönlün ferah olsun 2 günde 2 kat artması gerekiyorYa burda üç kat okumuştum canım bian cok üzüldüm ama sanırın iki katta oluyomuş
Ayy allah razı olsun canım elhamdülillah boşuna endişelendim sanırımSağlıkçı olarak söylüyorum gönlün ferah olsun 2 günde 2 kat artması gerekiyor
Çok teşekkğr ederim. Kafama takılanlar olursa rahatsız ederimHic kasilmani gerektrcek bi durum yok canim onlarda tıpkı senin gibi istemeden bilmeden girdiler bu sürece çok şükür ki tüp bebek ihtimalimiz var.. Ben surecimin nasıl geçtiğini bile anlamamıştım tüp bebekde en geçmeyen süreç transfer ile test arası olan süreçmerak ettiklerini sorabilirsin, Tedavin hayırlı olsun
10. 645. Gün embriyosu 10. Gün kanda değeriniz ne çıktı ?
Aynen özeniydi ben memnun kaldim acikcasiMutlu oldum ama demek ki özen gösteriyorlar söylemeden de. Ben de tedirgindim etkek olursa diye ama gerek yokmus
240tan fazla çıkmış sonuç hayırlı olsunAyy allah razı olsun canım elhamdülillah boşuna endişelendim sanırım
Tesekkur ederim inslalah artarak devam eder benimde daha 3.gunum bugun ama hic birsey ne agri ne sizi ne batma vs sanki hic olmamisim gibi ama dediginiz gibi ilk gunler dahaTeşekkür ederim inşallah artış olmadan gebeyim diye sevinemiyorum ama belirtim olmadı bi iki gündür iştahım arttı yemessem başım dönüyor bide göğüs ağrısı çok az kasık ağrısı. İlk günler hiç transfer olmamış gibiydim
Transferleri olcak arkadaslar alim bebeleri gelin simsiki tutunsunlr insallah
Aynen arka arkaya pek belli olmaz. İnşallah değerin artar. 20 ile başlayıp bir kaç günde 600 leri bulanları biliyorum seninde olur inşallah çok isterimİki gün arka arkaya yapsam az çok belli olur yani zaten pek bir olasılık yokda Allahtan ümidimi kesmiyorum son ana kadar hayal kurmaya devam. İnşallah senin diğer denemen başarılı olur benim o şansım da kalmadı.
Değerin güzel maşallahAyy allah razı olsun canım elhamdülillah boşuna endişelendim sanırım
Ağrı sızı olmaması çok normal bence herkesin bünyesi bir değilTesekkur ederim inslalah artarak devam eder benimde daha 3.gunum bugun ama hic birsey ne agri ne sizi ne batma vs sanki hic olmamisim gibi ama dediginiz gibi ilk gunler daha
Bol şansKızlaaar transfere gidiyorum,alırım dualarınızı
Haydi bakalim hayirlisiyla git gel al bebisleriniKızlaaar transfere gidiyorum,alırım dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?