Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün itibariyle tüp bebek sürecine girdim. Kan vererek başladım. Kapı önünde diğer hastalarla bile beklemek kasıyor beni. Ne yapacağım bilmiyorum elim ayağım çekiliyor. Panik atakta var zaten. Çok zor geçecek bu süreç belli

zor bi süreç değil binlerce kişi sürekli yaptırıyor. Benim bu 3. Oluyor mesela.. ilkinde sadece ne olacağını bilmemenin verdiği endişe oluyor. Ama inan ne acı ne ağrı hiç bişeyi yok. Gözünde büyütme ki kolay geçsin🙏

Anladım şerit çubuğu ilerlediyse ve cizgiler bozulmadan netlestiyse yanlış çıkarmaz zaten çubuğu batirdign kısım emici olduğu için o yeteri kadarını almıştır. Ee sonuc ne çıktı 🤗
Yok öyle değil 😂 durumu baştan anlatayım. Bugün benim transferimin 7.günü. Dün sabah erken gebelik testi yaptim mukemmel netlikte çift çizgi gördüm. Öğlen de bunda böyle çıktıysa kaset testte nasıl çıkar acaba diye merak edip kaset test yaptım silik cıktı. Pimpirikli olduğum için bu sabah yine ilk idrarla kaset test yaptım harika koyulaşmış ikinci çizgi. Eşim sonra hani erken gebelik de yapacaktın da ben merak ediyorum da ilk idrarın boşa gitti de bir sürü laf sayınca, kapta kalan 2 3 damla idrarı erken gebelik testinin üstüne damlattim. Çizgi mizgi çıkmadı 😂 yani cıktı da çok silik cıktı. Bu idrara batırılan testlere idrar damlatsam sonuç hatalı olur mu diye ondan sordum 😂

Son düzenleme:
Pozitif çıkan kızlar azcik belirti yazın yahuu.
Bugün transferin 8.gunu bende hiç ama hicccc belirti yokk :KK43:
3.gun çift embriyo koyuldu.
Ama tık yok cocuklardan.
Uyuya kaldılar zaar:) :)
Ben de 5. güne girdim canim ama bende de hic ama hic bisey yok yani Ben de hos olarak da yani böyle tutmadi diye hissediyorum.. benimki 5. gün embriyosu. Insallah bizimledirler

Ben de 5. güne girdim canim ama bende de hic ama hic bisey yok yani Ben de hos olarak da yani böyle tutmadi diye hissediyorum.. benimki 5. gün embriyosu. Insallah bizimledirler

Ayni durumdayiz. Benim bir tek goguslerim biraz acıyor. Onun dışında pek bir belirti yok 🙈 insallah tutunmustur minnoslar.

Yarısını boşalt mı?Fakat ne idrar torbası varmış 😂😂😂maşallah diyeyim de bana da ders olsun yarın normal ölçülerde içeyim🤪
Ben de 1 litreden fazla icmistim. Transfer sonrasi bana wc ye git sonra odaya gel konusalim dediler. Ben giyindim sonra hemen Doktorin yanina gittim. Wc ye gittin mi dediler yoo dedim. E gitsene dediler, yok ki dedim. Bakiyolar suratima saskin saskin🤣🤣

Arkadaşım geçen yıl doğum yaptı ıkınmaktan çok affedersin tuvaletini de yapmış sonra normalden bir anda sezaryene dönünce o halde epidural vs olmuş.Sıkışırsam kaçırırsam rezil olurum falan diye anlattım da sabah “Ben sırtıma kadar mıçmıştım sence hangisi daha kötü bu anı hatırla rahatlarsın” dedi.Kıza üzüldüm tabii ama düşününce de napalım yani sağlıkla alakalı bir şey sonuçta 😅
Cok dogru demis canim dogum aninda o kadar daha cok rezillik yasiyorsunki bu normal geliyor. Ben kusuyordum ishaldim bi yandan. 9 ay boyunca 1 kere bile kusmadim dogum yapcagim gün sancidan kac kere kusmustum🤣

Back