Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

evet 2 günde 1 kan vermek en yıpratıcısıydı, evde gebelik testi yapıp koyulaşıyor mu diye kontrol ediyordum.. benim hormonlarda bi sıkıntı çıkmadı Pazartesi yumurtalar toplanmıştı, transferim yarın. Sadece 1 ay ara vermiş oldum. Ama çok gerginim, idrara sıkışık olmak beni çok zorluyor

Aynn cnm bnm ilk tedavim de de ortası delik sadece rahim ici görülmek şekilde birşey yapıştırdılar heryer kapandı böylece sonra üstüne örtü belden aşağı bacaklar dahi kapalıydı göbek tabi açık onu da hemşire kızlar var alttan tek doktr ve embriyolg yanındaydı embriyolg da bişey görmedi zaten o yapıştırdıkları neyse çok iyi biseymis ama pazartesi ikinci transfrm var ınsaalhh geneöyle yaparlar

Ne güzel yaa ben eğer bu tutmazsa ki inşallah gerek kalmaz ama ikinci transferimde ısrarcı olcam zaten o an stres altındayiz bide bu şekilde rahatsızlık olunca hicbirseyin tadına varamamstm
Haklisin o katater haricinde de birsey gecirdiler ben anlamadim bey ama tamamen mahrem bolgemi kapatti boyle sonrada ortu örttüler bak boyle birsey yapistirdilar orama sonrada uzerine ortu orttuler

Eklentiler

• Screenshot_20201128-002745_Google.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 29
Anladım canım hakkımızda hayırlısı artık elden dua dışında bişey gelmiyor. İnşallah bir mucize gerçekleşir
İnşallah, hiç belli olmuyor ne olacağı. Benim düşük kaliteli embriyoydu tutma ihtimali yok denecek kadar azdı zaten denemiş olmuştuk, tutmuştu da. Ama düşük kaliteli olması embriyoda bi sorun olması demekmiş demekki. seninkinin kalitesi nasıldı? Belki iyi kaliteyse sürecin farklı ilerlemesi daha muhtemeldir..

Mantikli bende sirf o yuzden ebru hanimi tercih ettim cem beyi cok duysamda cekindigim icin almamistim randevu birde cok uzak tarihe vardi onun.. bi dedigim gibi embroyolg adimi baba adi es adi vs sordu iceri odadan birde embriyoyu getirdi o kadar

Benide idrar zorluyor ama gene o iyi diyrm o bişey yerleştiriyorlar ya rahime beni benden aliye çok acı çekmiştim 5 dk sürüyor ama transfer takarkende sıkıntılı bnce.simdiden hayırlı olsn insalah güzl sonuç alırsınız poztfdüşünün bnm de pzrtesi transfer

Ya ben doktor da erken kadın gözetmiyorum da yinede kadın da olsa dikkat edilmesi gerekir benimde öle yaptılar yıllarca utancımdan alttan muayne olmayan ben tüp bebek yaptırdım.

Aynen tamamen kapaniyo orasi insan rahat ediyo dedigin gibi sadece göbek oda ultrasyonma baksinlar diye insallah ikinci trasferiniz de guzel gecer

Aynen tamamen kapaniyo orasi insan rahat ediyo dedigin gibi sadece göbek oda ultrasyonma baksinlar diye insallah ikinci trasferiniz de guzel gecer
Inslah cnm ama bisey takıyor lar ya çok canım aciyr derin bir sızı hissediyrm sanki sonra hemn geciyr ama bilmiyrm herkeste o acıyı hissedyrmu

O katater benimde canimi cok acitti bi anda sokunca doktor sıkma kendini dedi o anlik birseydi ama acidi yani

Inslah cnm ama bisey takıyor lar ya çok canım aciyr derin bir sızı hissediyrm sanki sonra hemn geciyr ama bilmiyrm herkeste o acıyı hissedyrmu
Bende tam onu yazıyordum o katateri takarken benimde canim cok yandi bi anda takti bende siktim kendimi acidi yani bi anlik birseydi gecti ama acimisti..

Haklisin o katater haricinde de birsey gecirdiler ben anlamadim bey ama tamamen mahrem bolgemi kapatti boyle sonrada ortu örttüler bak boyle birsey yapistirdilar orama sonrada uzerine ortu orttuler
Yarın ben de yapıştırma hissedersem heee buymuş derim Örtüye sevindim opuda bir sürü hemşire de vardı garip oluyor insan tabii.O değil de ben en çok maskeli olmama seviniyorum ya sanki tüm suratım kapalıymış gibi hissediyorum Tabii yarın katater takılırken yine örtü falan olmazsa ne derece aynı hisse sahip olurum bilmiyorum

Çok yakınmış transferlerimiz. İkimiz de olumlu sonuç alırız inşallah. Rahmi rahat görmek için spekulum takıyorlar vajen bölgesine. Ben hiç bişi hissetmemiştim öncesinde ne ağrı ne de sızı. Siz kendinizi çok kastığınız için olabilir. O an derin derin nefes alıp içinşzden sayı saymayı deneyin, daha rahat geçer bu sefer inşallah.

Bende tam onu yazıyordum o katateri takarken benimde canim cok yandi bi anda takti bende siktim kendimi acidi yani bi anlik birseydi gecti ama acimisti..

Okdr çok sayısız jinekolojik muayene oldumki,3kez anestezisiz rahim filmi katater felan vız gelio tırıs gidiyor artık

Hee banada öyle diyr bi anda idrar kaçırırım die de korkmuyor değilim hee rezillik diz boyu aman allahım korusun yinede
idrarda hic sıkıntı yasamadim cok sukur 1 litre ictim ama yinede asiri sikismadim doktorda cok guzel gorunuyo rahim dedi.. sonrasindada yarim saat yatirdilar lavaboya gittim asiri sıkışmamıştım

Okdr çok sayısız jinekolojik muayene oldumki,3kez anestezisiz rahim filmi katater felan vız gelio tırıs gidiyor artık
Rahim filmini bende anestezisiz yaptirdim ama hic acimadi diyebilirim.. sadece katater yerlestirirken cok hafif acimisti.. ama develtte yaptirmadim bu rahim filmini doktorun onerdigi bi merkezde yaptrmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…