Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugün yine kan verdim 93 den 75 e düştü ama çok yavaş düşüyor değer. Zaten kimyasal olduğunu biliyorum birden sıfırlansaya artık adet olurum bari. Transfer zamanı yaklaşır şimdide bekle bekle adet5 olmam nasıl iştir yaa

Kimyasal değil mi yani kendiliğinden düşmedi mi adetle. Vakumlu kürtaj ilk defa duydum açıkcası korkuyorum ben kimyasal geçiriyorum değerim 64 sonra 85 sonra 124 den inişe başladı 93 ve bugünkü değer 75 değer çok mu yavaş düşüyor acaba bana mı öyle geliyo adetle düşmez mi

Dün yaptığım kan değerinde 86.3 çıktı ilaçları bıraktım belim aşırı ağrıyor adet olmam gerekiyor sanırım ilaçların etkisi daha geçmediğinden canım çok yanıyor benimki hızlı düşüyor

Semaaa hayırdır değer düştü mü senin kaçırdım heralde konuşmaları

Kimyasal değildi benim. Normal gebelik oluşmuştu. Zaten hep karnımı ağrıtıyordu, sanki vücudum bu bebeği istemiyor atmaya çalışıyor gibi hissediyordum. Doktor da zaten sağlıksız gebelikleri vücut atıyor demişti. Mutlaka kromozomsal bir sıkıntı vardır demişti. Ben adetle düşüremedim. 5+3 dü gebelik. Sizin adetle gider büyük ihtimalle kimyasallar kendi düşüyor diye biliyorum.

Siz de oluşmuş demekki gebelik geçmiş olsun canınız sağolsun bende şimdi düşmesini bekliyorum kimyasalmış zaten Bi gebelik oluşmadı

Canım içmeyin kesinlikle sancıdan bişi olmaz doktoruna sor ona göre ilaç verir zaten çok içmediysen birşey olmaz sıkıntı yapma

Ayy çok heyecanlı mutlaka haber ver belirtin var mı peki kendini nasil hissediyorsun?
Yok valla hic biseyim turp gibiyim.. hic bisey de hissetmiyorum böyle cok tuhaf.. ilk 3 gün sislik vardi karnimda bi de biraz kasiklarim agriyodu ama simdi o da yok. Haber veririm canim

Off üzüldüm ya sana çok sevinmiştim ben. ne diyelim ki nasip kısmet işte canımız sağolsun kaldı mı dondurulmuş.
Yok canım kalmadı ama artık esimin kendine baktirmasini bekliyorum varikoselden şüpheleniyorum benim problem eşimden kaynaklı ama gidipte doğru düzgün kendine baktirmadi ben kendime baktirdim tüpler açık herşey yolunda ama sorun spermlerin yumurtalara ulaşamayacak kadar az olması şimdi mecbur baktırmak zorunda çünkü elimizde hiç bisey kalmadı ve ben gerçekten O ilaçlardan çok etkileniyorum yine denerim elimize imkan geçerse ama önce kendine onun baktirmadi lazım

Yok valla hic biseyim turp gibiyim.. hic bisey de hissetmiyorum böyle cok tuhaf.. ilk 3 gün sislik vardi karnimda bi de biraz kasiklarim agriyodu ama simdi o da yok. Haber veririm canim
Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor işte keşke kesin belirtiler olsa desek ki hah tamam oldu.

Çok haklısın zaten önce soruna bakıp sonrasında güzelce denemek mantıklı çünkü olan kadına oluyo o ilacın etkilerini bizlerden iyi bilen yoktur. Üzülme eşinin tedavisinin üzerine düş zaten onlar maalesef bizim kadar dikkat etmiyorlar

Siz de oluşmuş demekki gebelik geçmiş olsun canınız sağolsun bende şimdi düşmesini bekliyorum kimyasalmış zaten Bi gebelik oluşmadı
Kürtaj olunacağına en iyisi oluşmaması. Size de çok geçmiş olsun. Kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik elde eden çok tanıdığım var vücut hamileliği öğreniyormuş sanırım..

Valla şu an o kadar rahatsizim ki arayan geçmiş olsun diyenlere cevap vermek bile istemiyorum üzüntüden değil belim ağrıyor başım ağrıyor telefonla uzun konuşamıyorum çok kısa cevaplar veriyorum pozitif olduğunu öğrensen bile aslında söyleyemeyeceksin 12. Hafta bitene kadar söylemeyin diye boşuna demiyorlar ben gerçekten elimden geleni yaptım onun rahatlığı var ama sadece rahatsizim

Kürtaj olunacağına en iyisi oluşmaması. Size de çok geçmiş olsun. Kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik elde eden çok tanıdığım var vücut hamileliği öğreniyormuş sanırım..
Kimyasalın iyi yanı o işte kendiliğinden düşüyor. Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur ama diğer embriyoda da aynısını yaşarım korkusu sarıyor bazen ama bakalım nasipte ne varsa onu yaşıycaz artık

Çokça geçmiş olsun boşver kimseye bişey demek zorunda bile değilsin yat dinlen arkadaşım. Bana da geliyor şimdi değer düştükçe ağrı adet sancısını kaça katlıyor bir anca önce adetle atalım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…