- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.321
Benim cok rahatti 1 litre su ictim sikismadim bile gibi geldi ama gayet guzsl gorunuyo dedi doktorAmin kuzucum aminduam sıkıştıktan sonra sürgüye yapmak bekliyorum seni sağ salim atlat virüsü 1 ay sonra sende transfr ol
Merakla bekliyorum haberiniTek kese gördük ama zaten tek embriyo transferi olduğu için bölünse de tek yumurta ikizi olur o yüzden mantıklı olabilir.. ama bilmiyorum ya transferden tam 14 gün sonra 7000li hcg ye rağmen 5 mm lik bir kese var. Yalnız 12 tane 5.gün embriyomdan sırf ikiz olmasın diye 1’ini transfer ettirmiş biri olarak, eğer içerde bölündü ve ikiz geliyor ise çok gülerimhayat bana “al sana !” demiş olur, hakikaten iş olacağına varır..
Niye düşük acaba inşallah yükselir canım. Bu geç tutunma durumları oluyormuş belki de öyledir. Sen Yinede moralini yüksek tut, pozitif ol. Yükseleceği varkende yükselmez sonra.Pazartesi vermemi söyledi sınır dedi 5ten yukarısı gebe kabul ediyoruz ama takip et dedi bakıcaz artık
Salı günü mutlaka paylaşıcam ben de buralarda başka bir örneğini bulamadım. Hayırlısı ne diyim artık, boş kimyasal veya dış ile başlayan bir şeyler çıkmazsa 1e de 2ye de varım tabi ki..yeter ki sağlıkla gelsinMerakla bekliyorum haberini7000li hcg ve tek kese benim aklima direkt bölünme ihtimalini getirdi valla ne yalan söyleyim
Kimyasal veya dış olsa hcg bu kadar yükselmezdi ama. Boş gebelik hakkında bilgim yok o konuda yorum yapmicamSalı günü mutlaka paylaşıcam ben de buralarda başka bir örneğini bulamadım. Hayırlısı ne diyim artık, boş kimyasal veya dış ile başlayan bir şeyler çıkmazsa 1e de 2ye de varım tabi ki..yeter ki sağlıkla gelsin
ben eşimle sıkıntılar yaşıyordum köşeden döndük.ailemin yanındaydım iyi değildim pek.şimdi tekrardan gündeme aldk bebek olayını.acaba randevu olarak o günmü müsait ti aklıma o geldi ama belki de yanlış düşünüyorum. bu arada sen nelerlerdeydin yoksun uzun zamandır
boşanma dan falan bahsetmiştin . çok üzülmüştüm sana ve emeklerineben eşimle sıkıntılar yaşıyordum köşeden döndük.ailemin yanındaydım iyi değildim pek.şimdi tekrardan gündeme aldk bebek olayını.
Spontane yani kendiliğimden hamile kaldım fakat kalbi durdu martta kürtaj oldumİnşAllah canımumarım bende umutlu kalabilirim bu süreçte
Çok üzüldümhiç gebelik oluştu mu, size ne diyor doktorlar
Merhaba canım yapmadım çünkü 2017 Mayıs’ta evlendim
Kasımdı aralık oldu. Şimdi ocak oldu. Umarım böyle devam etmezAmin kuzucum aminduam sıkıştıktan sonra sürgüye yapmak bekliyorum seni sağ salim atlat virüsü 1 ay sonra sende transfr ol
Elin senası ne bilicek ben hasta mıyım toroman gibi miyimHani hastasın yaondardır dedik, pek şey yapmadık yani rahat ol
saol cnm bu süreçte eşin anlayışlı olması cidden çok önemliymiş.artık bndan snrası umarım iyi olur.Allah herkesin emeğinin karşılığını versin.işimi kariyerimi sosyal hayatımı herşeyi bıraktım şu süreç için.artık herkesin bebeleri olsunda bitain şu sıkıntılarboşanma dan falan bahsetmiştin . çok üzülmüştüm sana ve emeklerine
elhamdülilah iyisiniz ya gerisi hallolur
Oo maşallah dolu dizgin tedavide ilerliyorsun canımK Kavsss merhaba canım nasılsın beni haberdar et demistin gelişmelerden şimdi muayeneden geliyorum yumurtalarim 15 ile 17 mm arası olmuş salı günü opu olucak doktor pazar günü de kan tahlili istedi ona göre çatlama iğnesi vurucam yumurtalarim biraz yavaş büyüyormus sadece şuan tek sknti o sende neler var nasıl gidiyor
Ben de 2021i bekliyorumBu yıl zaten nasıl Bi yıldı kiaynen olmadı bakalım 2021 uğur getirsin biraz dinlendirmeleri hem daha iyi
Canım izmirde bir merkezden 3500 TL fiyat aldım. Haftaya cuma başka merkeze de sorucam. Unutmazsam bilgi veririm geneKızlar prp işleminin ücreti nedir acaba
7000li değerle kimyasal da olmaz canım, kimyasal bu kadar yükselmiyor, onu da ele kafanda. Dış gebelikte kese görünmeyince şüpheleniyor doktorlar, bir de ağrı yapardı dış gebelik olsaydı, çünkü değerin çok yüksek, bebek rahimden başka yerde böyle büyüseydi acı çekerdin. Boş gebelik nasıl oluyor bilmiyorum, ama bence sende gerşey normal görünüyorSalı günü mutlaka paylaşıcam ben de buralarda başka bir örneğini bulamadım. Hayırlısı ne diyim artık, boş kimyasal veya dış ile başlayan bir şeyler çıkmazsa 1e de 2ye de varım tabi ki..yeter ki sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?