Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben çok eski üyelerden biriyim şuan 36 yaşındayım polikistik over sendromum var 2. kez evlendim ilk evliliğimde yaklaşık 10 yıl önce 4 kez tüp bebek denememiz başarısız olmuştu eski eşimde siperm morfolojisi % 0 dı o zamanlar da burda sohbet ederdik yardımlaşırdık birbirimize destek olurduk boşandıktan 6 yıl sonra tekrar evlendim şuan bir yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı bu hafta Ankara Gazi Üniversitesi hastanesine gittik yumurta rezervim 1 yılda 2.7 den 0.8 e düşmüş :KK42:doktorumuz İsmail Güler direk tüp bebek dedi önümüzdeki ay için çok moralimiz bozuldu benim aklıma 10 yıl önce yaşadıklarım geldi eşimin spermlerinde bir sorun yok ama o benden daha çok üzüldü onun bu hali de beni çok üzdü inşallah yılların verdiği hasret sona erer kendim anasınıfı öğretmeniyim evlat sevgimi hep öğrencilerimde yaşadım onları hep kendi çocuğummuş gibi sevdim inşallah Rabbim bana da yaşatır anne olmayı sağlıkla öRabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Şimdi tıp çok gelişti canım çok yıpranmadan tüp bebek yapıyorlar eskiden tanıdıklarım vardı bayağı zordu ama şimdi öyle değil eskiye göre çok konforlu zaten sağlıklı bi yumurta elde ederlerse sorun yok eşinde de sorun yokmuş benimde amh 0.6 6 yumurta toplandı 1i 5. Güne gitti sıkıntı yapma daha önce tüp bebek yaptıysan demekki kaliteli yumurta buluyorlar

Bence hiçbir şey hissetmemek daha iyi. Belirtiler adet belirtilerine cok benzedigi icin insanı strese sokuyor. Olmadi adet olcam tutmadı diye. Keyfini çıkarın yatın bacılarim😂
Aynen oyle yatiyorum bazen kalkiyorum evde dolasiyorum yemege falan bakiyorum ben pisiriyorum yavasca gorumcem sofra kurmasi kaldirmasi yikamasi ev toplamasi ona ait 🤣🤣bende arada iste lavaboya kalkiyorum namazımi oturarak kılıyorum evde arada dolasiyorum oyle bu kadardan inslalah birsey olmaz

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.8. günumdeyim. Yarın sabah kontrolum var,doktor uygun görürse yarın çatlatma iğnesi verecekmis,pazartesi veya salı da transfer dedi. Burda okuyorum transfer için regli olunca falan yazmış birileri. Bu nedir arkadaşlar
Taze transfer olacaksınız demek ki. Burada okudukların dondurulmuş embriyo transferinden bahsediyor. Doktor karar veriyor taze transfer ya da rahim dinlendirip dondurulmuş transfer yapmaya.

Aynen oyle yatiyorum bazen kalkiyorum evde dolasiyorum yemege falan bakiyorum ben pisiriyorum yavasca gorumcem sofra kurmasi kaldirmasi yikamasi ev toplamasi ona ait 🤣🤣bende arada iste lavaboya kalkiyorum namazımi oturarak kılıyorum evde arada dolasiyorum oyle bu kadardan inslalah birsey olmaz
Arada kalkıp gezmek lazım zaten kan akışını sağlamak için. Ağır iş yapmıyorsan sıkıntı yok 😊 daha 2.günün yavrum zaten belirti arama hemen 10 gün işkence olur sana😊

Arada kalkıp gezmek lazım zaten kan akışını sağlamak için. Ağır iş yapmıyorsan sıkıntı yok 😊 daha 2.günün yavrum zaten belirti arama hemen 10 gün işkence olur sana😊
Yok agir is yapmıyorum canim dedigim gibi lavaboya gidip gel namaz kil yemegide ayaktan 5 10 dk pisiriuorum oyle😊yok belirti aramiyorum zaten daha cok erken

Yok agir is yapmıyorum canim dedigim gibi lavaboya gidip gel namaz kil yemegide ayaktan 5 10 dk pisiriuorum oyle😊yok belirti aramiyorum zaten daha cok erken
Benim tedavim 3 ay sürdü. 2 ay 24 gün şu son 6 gün kadar zor geçmedi😂 Allah sabrını veriyor inşallah mükafatını da verir🤗

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben çok eski üyelerden biriyim şuan 36 yaşındayım polikistik over sendromum var 2. kez evlendim ilk evliliğimde yaklaşık 10 yıl önce 4 kez tüp bebek denememiz başarısız olmuştu eski eşimde siperm morfolojisi % 0 dı o zamanlar da burda sohbet ederdik yardımlaşırdık birbirimize destek olurduk boşandıktan 6 yıl sonra tekrar evlendim şuan bir yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı bu hafta Ankara Gazi Üniversitesi hastanesine gittik yumurta rezervim 1 yılda 2.7 den 0.8 e düşmüş :KK42:doktorumuz İsmail Güler direk tüp bebek dedi önümüzdeki ay için çok moralimiz bozuldu benim aklıma 10 yıl önce yaşadıklarım geldi eşimin spermlerinde bir sorun yok ama o benden daha çok üzüldü onun bu hali de beni çok üzdü inşallah yılların verdiği hasret sona erer kendim anasınıfı öğretmeniyim evlat sevgimi hep öğrencilerimde yaşadım onları hep kendi çocuğummuş gibi sevdim inşallah Rabbim bana da yaşatır anne olmayı sağlıkla öRabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Merhabalar, hiç umutsuzluğa kapılmayın ben de pkos hastasıyım ama tüp bebek tedavimde bu sayede benden 33 yumurta toplandı. Bir yandan sayıdan ziyade yumurta kalitesi önemli ama sonuçta sayı ne kadar çok olursa oluşacak embriyo sayısı da o kadar fazla oluyor. Ying yang.. her kötü şeyin bir de iyi tarafı var. Tedavinizde başarılar diliyorum 🙏🏻

neden 3 ay sürdü canım neyin vardı
Ilk ay tedaviye başladık opudan sonra dondurulmuş transfer yapcaz dediler. Adet oldum o ay lucrin kullandım. Tekrar adet oldum rahim hazırlığına başladık. Enfeksiyon çıktı rahim yeterince kalınlaşmadı derken son adetin 27.gunü transfer oldum😂

Bende carsamba oldum bende sizin gibi hicbirsey hissetmiyorum ama daha cok yeni yani bence normal herkes birsey hissedecek diye birsey yok😊😊
Ayy inşallah canım ya belirtiler ne olursa benimle de paylaş olurmuu inşallah sonucumz ikimizinde yüzünü güldürür 🤲🤲🤲♥️

Yaa sen benden iyisin ben dünden beri yemek yapıyorum namazi da ayakta kılıyorum bugün tüm gün ayaktaydim hatta camasir fln serdim evi topladim bulasik yikadim hic yatmadım hatta. Dün baya yatip uyumuştum 😊

Yaa sen benden iyisin ben dünden beri yemek yapıyorum namazi da ayakta kılıyorum bugün tüm gün ayaktaydim hatta camasir fln serdim evi topladim bulasik yikadim hic yatmadım hatta. Dün baya yatip uyumuştum 😊
Aman dikkat et canim yine bana da gunluk hayatina devam et dediler birsey olmaz dedi ama olsun yinede bende elmden geldigince dikkat ediyorum cok egilmemeye yukarı asagi uzanmamaya calisiyorum oyle🙂🙂

Back