Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dedin dedin solladın beni kankacım edicem hem de bol bol aşkım. Güzel sıkış hiç sorun yaşama diye
Amin kuzucum amin duam sıkıştıktan sonra sürgüye yapmak bekliyorum seni sağ salim atlat virüsü 1 ay sonra sende transfr ol

Embriyo icerde bölünmüş olabilir mi?

Tüp bebekte zaten eşe tek ihtiyaç duyulan zaman opu günü. Onun dışında getir götür şoförlük

CANım ikinci için bana da bu adetin geçsin ikinci adetten sonra yaparız dedi benim döngüm 26 gün falan bakalım 2021 uğurlu gelsin bize inşallah bu yıldan bi cacık olmadı
Bu yıl zaten nasıl Bi yıldı ki aynen olmadı bakalım 2021 uğur getirsin biraz dinlendirmeleri hem daha iyi

Kızlar mrbb transfer için bugün randevu aldım.reglimin ilk günündeyim.bana 6.güne randevu verildi.dedim reglm bitmiş oluyor.dr 5-6.gün bakıyor denildi regl bittikten snra transfer kntrolüne çağırıldım herkes regl iken gitmiş anlayamadım.dr um aret kamar sizler kaçıncı gün gittinz

Embriyo icerde bölünmüş olabilir mi?
Tek kese gördük ama zaten tek embriyo transferi olduğu için bölünse de tek yumurta ikizi olur o yüzden mantıklı olabilir.. ama bilmiyorum ya transferden tam 14 gün sonra 7000li hcg ye rağmen 5 mm lik bir kese var. Yalnız 12 tane 5.gün embriyomdan sırf ikiz olmasın diye 1’ini transfer ettirmiş biri olarak, eğer içerde bölündü ve ikiz geliyor ise çok gülerim hayat bana “al sana !” demiş olur, hakikaten iş olacağına varır..

Hayırlı olsun öncelikle Bana da 2-3. Günler bakılıyor demişlerdi ama her dr.un protokolü farklı olabiliyor. Aret hoca da gayet alanında uzman bir doktor, bence güvenin vardır bir bildiği

canım reglin 3.günü gittim kontrol edildi estrofem verildi 10 gün kullandım tekrar kontrole gittim 5 gün sonra da dondurulmuş transferim oldu.ve prolutex iğne ilave edildi estrofeme

Hayırlı olsun öncelikle Bana da 2-3. Günler bakılıyor demişlerdi ama her dr.un protokolü farklı olabiliyor. Aret hoca da gayet alanında uzman bir doktor, bence güvenin vardır bir bildiği
Tşkürler herkes 2-3gün gidince bana regl bitimi denilmesi garip geldi sadece.hocaya güveniyorum da kafamı karıştırdı sadece

Sordum dr 5-6.günler bakıyor dedi.başka bir forumda da aret hocaya giden bir arkds vr ona sordum onuda 4.gün çağırmışlar .tutarsızlığı anlayamadım sadece
acaba randevu olarak o günmü müsait ti aklıma o geldi ama belki de yanlış düşünüyorum. bu arada sen nelerlerdeydin yoksun uzun zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…