Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok pardon ya yanlış anladım gebelik aşısı rahmin içini transfere hazırlıyormuş ve tutunma ihtimalini 10% kadar artırıyormuş.
Oo baya iyi bir artış bu canım. Böyle şeylerden neden hiç bahsetmiyor doktorlar ben anlamıyorum. Varsa Yani herkes Yaptırıp şansını arttırmak ister. Zaten herkes dünyanın parasını basıyor onlara da veririz nolcak demi

Kaç yıl doğal yolla denediniz siz?

Valla ayynen öyle. Her hastane yapmıyor ama sanırım belki o yüzden bahsetmemişlerdir bilemedim. Bize yaptırmanız zorunlu değil ama böyle bir ek uygulamamız var, Bülent hoca da sizin dosyanızı inceleyip özellikle tavsiye etti siz bilirsiniz dediler. Ben de ilk sefer tek seferim olsun yapabileceğim ne varsa yapayım gerisine zaten müdahale edemem dedim ve tüm ek uygulamaları yaptırdım

Ay canım nasıl dayandın ya çok geçmiş olsun. Iyi opu'yu iptal etmemişler.
Çok sağol canım okadar uğraştık mecburen dayandım canım dediğin gibi ben asıl iptal olmasından çok korktum neyseki doktorum iptal etmedi

Kesinlikle öyle e sen şimdi kaç haftalıksın? Kese gördün mü?
Transfere göre 5+3 ama SAT a göre 6+1
Keseyi transferden tam 2 hafta sonra yani beta hcgyi yaptırdıktan 3 gün sonra gördüm ama minicikti 5 mm. O gün beta hcg 7389du. Salı günü tekrar kese ve kalp atışı için kontrole gidiyorum umarım görürüm, beta bu kadar yüksekken kese boyutu çok küçük olunca biraz endişelendim ama

Kaç yıl doğal yolla denediniz siz?
3.5 yıllık evliyiz hep denemedik üzerine çok düştüğümüz söylenemez zaten eşim işi sebebiyle hep göreve giderdi bir ay evdeyse bir ay yoktu o yüzden önemsemedik bu konuyu ama şimdi mecburen doğal yolla olmuyor çünkü

Anladım canım çok iyi olmuş demek herkese de önermiyorlar ilginç. Ben zaten yurtdışındayım canım burda zaten kendiliğinden bana daha hiç bişey önermediler tüp bebeği de ben ısrar ettim

Bülent hoca Bülent Tıraş mı kızlar?

kofi çok çok geçmiş olsun canım .bir de bu aktarın amh düşük olanlara da faydası var mı gerçekten

yazdıklarını okudum ama tam çözemedim arada makara kukara da geçmiş ya :)
Evet hayatım amh'a da çözümü var. Ara hic pişman olmayacaksın.

CANım ikinci için bana da bu adetin geçsin ikinci adetten sonra yaparız dedi benim döngüm 26 gün falan bakalım 2021 uğurlu gelsin bize inşallah bu yıldan bi cacık olmadı

Çok sağol canım okadar uğraştık mecburen dayandım canım dediğin gibi ben asıl iptal olmasından çok korktum neyseki doktorum iptal etmedi
Valla yine insaflıymış dr.'un sağolsun iptal etmemiş. Herkes yapmaz onun yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…