- 16 Kasım 2020
- 59
- 155
- 8
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.281
İnşallah çok çok teşekkür ederim kendim için de buradaki herkes için de aynısını istiyorum ve diliyorumBende burada öğrendim öylesi ikiz gebeliği. İyi düşün iyi olsun keseyi görmüşseniz maşallah sağlıkla ilerlesin inşallh
Teşekkür ederim canım inşallahhhÇok gelmiş geçmiş olsun canım, iyi cesaret etmişsin maşallah opuda o zamaninşallah sağlıkla tutunup, büyür
Oo baya iyi bir artış bu canım. Böyle şeylerden neden hiç bahsetmiyor doktorlar ben anlamıyorum. Varsa Yani herkes Yaptırıp şansını arttırmak ister. Zaten herkes dünyanın parasını basıyor onlara da veririz nolcak demiÇok pardon ya yanlış anladımgebelik aşısı rahmin içini transfere hazırlıyormuş ve tutunma ihtimalini 10% kadar artırıyormuş.
Kaç yıl doğal yolla denediniz siz?2. Adette gidebilirmişim 2. Adet Aralık sonu olur gibi ocak ortasını bulmuş oluyor böylelikle transfer. Valla sorma Bi yandan dinleniyorum işime geri döndüm mecbur onları yapıyorum hem de kafa dağıtıyorum. Zaten kimyasalı öğrendiğim günü kalktım tüm evi süpürdüm sildim daha neler nelervalla öyle şüpheyle yıllar geçti bilseydim ilk yılında denerdim
Valla ayynen öyle. Her hastane yapmıyor ama sanırım belki o yüzden bahsetmemişlerdir bilemedim. Bize yaptırmanız zorunlu değil ama böyle bir ek uygulamamız var, Bülent hoca da sizin dosyanızı inceleyip özellikle tavsiye etti siz bilirsiniz dediler. Ben de ilk sefer tek seferim olsun yapabileceğim ne varsa yapayım gerisine zaten müdahale edemem dedim ve tüm ek uygulamaları yaptırdımOo baya iyi bir artış bu canım. Böyle şeylerden neden hiç bahsetmiyor doktorlar ben anlamıyorum. Varsa Yani herkes Yaptırıp şansını arttırmak ister. Zaten herkes dünyanın parasını basıyor onlara da veririz nolcak demi
Tabi tabi çok doğal ama, kim duyurur ki. Sonuçta her pozitifte mutlaka rolleri var ama her negatifte illa ki onların suçu yok diye düşünüyorum. Genetik kaynaklı olabiliyor.Hiç mi yok ya negatif alan hastası? Gerci olsa bağıra bağıra duyurmaz herhalde
Çok sağol canım okadar uğraştık mecburen dayandım canım dediğin gibi ben asıl iptal olmasından çok korktum neyseki doktorum iptal etmediAy canım nasıl dayandın ya çok geçmiş olsun. Iyi opu'yu iptal etmemişler.
Kesinlikle öyleTabi tabi çok doğal ama, kim duyurur ki. Sonuçta her pozitifte mutlaka rolleri var ama her negatifte illa ki onların suçu yok diye düşünüyorum. Genetik kaynaklı olabiliyor.
Transfere göre 5+3 ama SAT a göre 6+1Kesinlikle öylee sen şimdi kaç haftalıksın? Kese gördün mü?
3.5 yıllık evliyiz hep denemedik üzerine çok düştüğümüz söylenemez zaten eşim işi sebebiyle hep göreve giderdi bir ay evdeyse bir ay yoktu o yüzden önemsemedik bu konuyu ama şimdi mecburen doğal yolla olmuyor çünküKaç yıl doğal yolla denediniz siz?
Anladım canım çok iyi olmuş demek herkese de önermiyorlar ilginç. Ben zaten yurtdışındayım canım burda zaten kendiliğinden bana daha hiç bişey önermediler tüp bebeği de ben ısrar ettimValla ayynen öyle. Her hastane yapmıyor ama sanırım belki o yüzden bahsetmemişlerdir bilemedim. Bize yaptırmanız zorunlu değil ama böyle bir ek uygulamamız var, Bülent hoca da sizin dosyanızı inceleyip özellikle tavsiye etti siz bilirsiniz dediler. Ben de ilk sefer tek seferim olsun yapabileceğim ne varsa yapayım gerisine zaten müdahale edemem dedim ve tüm ek uygulamaları yaptırdım
Bülent hoca Bülent Tıraş mı kızlar?Bulent hocayı sosyal medyadan takip ediyorum zaten adam her paylaşımda bizde ilk deneme sonuç pozitif diyor. Kanmayacam dedimtransfer günü embriyolog geldi işlem sonrasi kesin gebesiniz dedi kanmayacam dedim. Idrarda pozitifi gördüm hala kanmayacam diyorum bakalım ne zaman ikna olcam
Halay başları burdaOcak grubunda ben de varım biz başı çekiyoz
11. Gün olmuştu canım benım kanamam 11. Gün kan verdımCanım senin kaçıncı gün kanaman olmuştu. Ve testi kaç gün sonra yaptırmıştın?
Evet hayatım amh'a da çözümü var. Ara hic pişman olmayacaksın.kofi çok çok geçmiş olsun canım .bir de bu aktarın amh düşük olanlara da faydası var mı gerçekten
yazdıklarını okudum ama tam çözemedim arada makara kukara da geçmiş ya :)
CANım ikinci için bana da bu adetin geçsin ikinci adetten sonra yaparız dedi benim döngüm 26 gün falan bakalım 2021 uğurlu gelsin bize inşallah bu yıldan bi cacık olmadı3.5 yıllık evliyiz hep denemedik üzerine çok düştüğümüz söylenemez zaten eşim işi sebebiyle hep göreve giderdi bir ay evdeyse bir ay yoktu o yüzden önemsemedik bu konuyu ama şimdi mecburen doğal yolla olmuyor çünkü
Hayırlısıyla hepiniz görün duyun bebişlerinizi inşaallahEvet benimdiHala tek embriyo transferi ile nasıl gördüm o değeri anlam veremiyorum.. 10 gün sonrasını heyecanla bekliyorum salı günü gidip bebeğimi göreceğim inşallah
Yani oyle olmus oluyo mesela ben carsamba 5 gibi oldum bugun 5 olsa 48 saat olmus oluyoBu transfer gününü saymamak ne oluyor bana saçma geliyor, transfer olduğu andan 24 saat sonrası zaten 1 gün oluyor ona göre düşünmek lazım bence
Dedin dedin solladın beni kankacım
Valla yine insaflıymış dr.'un sağolsun iptal etmemiş. Herkes yapmaz onun yaptığınıÇok sağol canım okadar uğraştık mecburen dayandım canım dediğin gibi ben asıl iptal olmasından çok korktum neyseki doktorum iptal etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?