- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.041
Vücuttaki kortizon seviyesi azalıyor geceleri. Herşey hortluyor yenidenİlaca da başlamışsın, bi haftaya inşallah bir şeyin kalmaz bize de kızlaar ben iyileştim covid mi büyük ben mi heyyt bee yazarsınAllah kolaylık versin canım, hastalıklar geceyi sever derler.
Hemşeriyiz o zaman deseneona guldum zaten`bilmirem yazdim ama memleketimi merak edicek` diye dusunurken senden soru geldi. Dunyaliyam ben
Geçmiş olsun canım testin pozitif çıkmış. Ilk defa pozitif cikan bir teste üzüldüm. Nasil hissediyorsun peki kendini?Soranlara oralı buralıyım de geçşive yaptın ya ondan sordum. Ama hiçbir memleketinle alakası yok yaptığın şivenin. Memleket meselen az karışıktı, bide alakasız şive ekledin tam çorba oldu
Valla benim bi kuzenim var selma, 4 çocuğu var. Her hamileliğinde geceleri ağrıdan uyuyamıyordu. Ağrı olur kanaman olmadığı müddetçe sorun yok. Adet olunca da çok sancısı olurdu onun. Senin de öyle mi?kofi abla kasıklarım ağrıyor diye doktor yine mesaj atsam mı acaba
ahh bilsem ben ayakta uyuyorum millet neler ogreniyor neler... yillar once bi merkeze goturdu arkadaslarim, kadin damarina dokunarak vucudunda ki rahatsizliklari soyluyor. bana streslisin vs dedi bobreklerinden de rahatsizligin var dedi. dr a gittim bobreklerimi usutmusum 1 ay igne,serum kullandim. Asyali hemserilerim bu damar isinde cok uzmanlarNasil atcakmış damar? Söyle de biz de bilek
Evet abla adetlerim çok sancılıydı ve de bugun normal de adet günümValla benim bi kuzenim var selma, 4 çocuğu var. Her hamileliğinde geceleri ağrıdan uyuyamıyordu. Ağrı olur kanaman olmadığı müddetçe sorun yok. Adet olunca da çok sancısı olurdu onun. Senin de öyle mi?
Allah razı olsun canım benim. Samimiyetini kalbimde hissettim. Hastalık olarak soruyosan bugün iyiyim. 4 günüm çok kötü gecti. Yarın kontrolüm vardı. Transfer için gün belirleyecektik. Malesef o iptal oldu. Ama hastalanınca hazırlamıştım kendimi iptal olabilir diye. O yüzden iyiyim yani sıkıntı yok. Rabbim bana bekleyen 4 embriyo vermiş. Işim 1 ay ertelendi diye Rabbime nasıl nankörlük ederim? Vardır bunda da bir hikmet.Geçmiş olsun canım testin pozitif çıkmış. Ilk defa pozitif cikan bir teste üzüldüm. Nasil hissediyorsun peki kendini?
Ilk kez duydum. Böyle bi teknikvarmış demek var be. Araştırıcam muhakkak genel olarak tabii. Gebelik testi olarak değilahh bilsem ben ayakta uyuyorum millet neler ogreniyor neler... yillar once bi merkeze goturdu arkadaslarim, kadin damarina dokunarak vucudunda ki rahatsizliklari soyluyor. bana streslisin vs dedi bobreklerinden de rahatsizligin var dedi. dr a gittim bobreklerimi usutmusum 1 ay igne,serum kullandim. Asyali hemserilerim bu damar isinde cok uzmanlar
Hem prolutex 2tane hemde fitil 2tane yapıyordjm bu ilave oldu simdiProgesteron az geldi demekki
akraba bile ciksak sasirmam ben her gittigim yerden bi tanidik buluyorumHemşeriyiz o zaman deseneben sorucam tabii meraklıyım ben
Hiç sorun etme o zaman. Bak keyfine. Şuan herşey yolunda buna inan artık miniğimEvet abla adetlerim çok sancılıydı ve de bugun normal de adet günüm
Sanki bana yazmayı unuttlar gibi geldi, cunku aaa siz kullanmıyoemusunuz dedi bende hayır detince ozaman siz alın yapın dedi..ama recetemdeyokBunu bende kullanıyorum.
Hiç lekelenmem olmadi ama doktor tarnsfer zamanı 4 kutu yazdı 3 günde bir vuruluyorsun dedi
KıyamamVücuttaki kortizon seviyesi azalıyor geceleri. Herşey hortluyor yenidenyok yook. 1 hafta bile bekletmicem sizi inşaallah
Ben aslen ardahanlıyım. doğma istanbul. Azcık büyüme adıyaman tam büyüme ve gelişme edirneakraba bile ciksak sasirmam ben her gittigim yerden bi tanidik buluyorumsenin memleket nire
Aynen öyle sen iyi ol sağlıklı ol gerisi boş. Varsın bir ay daha dinlensin rahmin. Dualarım seninle inşallah kazasız belasız atlatırsın en kisa süredeAllah razı olsun canım benim. Samimiyetini kalbimde hissettim. Hastalık olarak soruyosan bugün iyiyim. 4 günüm çok kötü gecti. Yarın kontrolüm vardı. Transfer için gün belirleyecektik. Malesef o iptal oldu. Ama hastalanınca hazırlamıştım kendimi iptal olabilir diye. O yüzden iyiyim yani sıkıntı yok. Rabbim bana bekleyen 4 embriyo vermiş. Işim 1 ay ertelendi diye Rabbime nasıl nankörlük ederim? Vardır bunda da bir hikmet.
Multivitamin içiyorum ya onda var birşeyler. Ben hala inanamiyorum ya şokundayım olayın. O kadar dışarı çıkmıyorum ki, eşimde de bişey yok. Anlayamadım hakikaten bu işi. Rabbim sizlerden uzak etsin. Ay canım hele ki siz bebişlilerimizKıyamamselenyum ve çinko kullanın demişti bir hemşire arkadaşım. Onlar da ailecek geçirdi. Biraz rahatlasa öksürüğün filan daha rahat olur geceleri. İlaç 3-4 güne toparlatıyormuş
İnşAllah öyleyimdir abla bugun ki arkadaş da çok etkiledi beni çok üzüldümHiç sorun etme o zaman. Bak keyfine. Şuan herşey yolunda buna inan artık miniğimsahi benim kofi içtiğim kuzenim yasemin de şamile hamileyken öyleydi. Karnı çok ağrıyodu.
Allah razı olsum canım. Ben de sizler için ediyorum, Rabbim sizlere hiç defdirmesin inşaallah. Kocalarinizla ayri yatin benceAynen öyle sen iyi ol sağlıklı ol gerisi boş. Varsın bir ay daha dinlensin rahmin. Dualarım seninle inşallah kazasız belasız atlatırsın en kisa sürede
Ne olmuş görmedim benİnşAllah öyleyimdir abla bugun ki arkadaş da çok etkiledi beni çok üzüldüm
sende benim gibi tammm dunyaliymissinBen aslen ardahanlıyım. doğma istanbul. Azcık büyüme adıyaman tam büyüme ve gelişme edirne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?