- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #11.121
Ne bahtsizim ben ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sağlık ocağına test vermiştim hormon için ama hemen düşmedi e nabıza doktor ne zaman ki sisteme girdi öyle çıktı. Yani bence hemen girmiyorlar o yüzden gitmen de yarar varYok gitmedim yarın belki tekrar giderim diye bugün gitmedim ama şimdiye çıkması gerekmiyor muydu canım hiç baktiran var mı acaba sağlık ocaginda devlet hastanesinde bakmadılar acildekiler ben özele gitmek zorunda kalmıştım şimdi tekrar oraya gitme gibi bi durumum da yok Benim bulunduğum mahalle çok uzak
Diğer değerin kaçtı?174 çıkmış düşük malesef sanırım yine kimyasal yaşıyorum özel hastane farkı var mı bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı
Canım kan verdin mi? Cıktı mi sonucun seninkini çok merak ediyorumKizlar günaydın Bugun büyük gün birazdan kan tahliline gideceğim de ayaga kalktığımda adet sancısı hissediyorum şiddetli bunu yaşayan oldu mu aranızda sonuc pozitif gelirse biraz daha mi rapor almalıyım diye düşündürüyor ?
Özelde verseydin ya canım 1 saate çıkıoNe bahtsizim ben ya
Özelde baktirmistim ilk olanı 10. Gün 130Diğer değerin kaçtı?
Özel çok uzak bana gidemedimÖzelde verseydin ya canım 1 saate çıkıo
Yok canım ne kimyasalı kimyasal en fazla 50 oluyor gebersin gözün aydın ben oğluma hamileliğimde 80 di beta doğdu çok şükür kimyasal değeri değil bu174 çıkmış düşük malesef sanırım yine kimyasal yaşıyorum özel hastane farkı var mı bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı
Gebesin yazacaktım telefon çevirmiş canım yanlış olduYok canım ne kimyasalı kimyasal en fazla 50 oluyor gebersin gözün aydın ben oğluma hamileliğimde 80 di beta doğdu çok şükür kimyasal değeri değil bu
Ama ilki 130 du ikiye katlanması gerekiyorduYok canım ne kimyasalı kimyasal en fazla 50 oluyor gebersin gözün aydın ben oğluma hamileliğimde 80 di beta doğdu çok şükür kimyasal değeri değil bu
Tekrar kan vermen gerekecek inşallah seninledir kuzunÖzelde baktirmistim ilk olanı 10. Gün 130
O tahlilini 2 gün önce mi verdin bugün 12. Gün mğAma ilki 130 du ikiye katlanması gerekiyordu
Evet yarın tekrar verecem bakalim ne olacak midem bulanıyor biraz moralim bozulunca kötü oldumTekrar kan vermen gerekecek inşallah seninledir kuzunaz da olsa artmış değerin
Evet dun 12. Gündü 174 10. Gün 130O tahlilini 2 gün önce mi verdin bugün 12. Gün mğ
Canım aynı yer ve aynı saatte baktırman daha iyi olurmuş. 2 gün sonra tekrar verirsen netleşir. Benim kimyasalda değerim 330a kadar çıkmıştı. Tek embriyo muydu çift mi? Bazen çift embriyoda biri kimyasal olup böyle dalgalanmalar yapabiliyormuş değerde. İnşallah sağlıkla artar değerinÖzelde baktirmistim ilk olanı 10. Gün 130
Evet canım fazla atmamış doktorla görüştün müEvet dun 12. Gündü 174 10. Gün 130
Çift embriyo inşallah dediginiz gibidir herşeyin hayırlısı ne diyelim yarın tekrar verecez bakalim ne olacak özel ile sağlık ocaginin bir farkı olur mu bilmiyorum ama ilk denemem de de kimyasal olmuştuCanım aynı yer ve aynı saatte baktırman daha iyi olurmuş. 2 gün sonra tekrar verirsen netleşir. Benim kimyasalda değerim 330a kadar çıkmıştı. Tek embriyo muydu çift mi? Bazen çift embriyoda biri kimyasal olup böyle dalgalanmalar yapabiliyormuş değerde. İnşallah sağlıkla artar değerin![]()