- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.041
Canım tebrik ederim hamilesin teste göre. Sağlıkla geçirirsin bu süreci inşaallahBenim yarın 12. Gün test günüm. 7. Günde pozitifi görmüştüm belki sonradan birşey olur endişesiyle yaşıyordum. İdrar testi yaptım bugün ve sonuç7 liralık testEki Görüntüle 2719407
İnşallah tutunur yavru olurlar sanaBenimde 3.gün kuzum gayet iyi demişlerdi heycandan duymadım bile ne kalite olduklarını. Biri 10 diğeri 7 hücreli
Bende aç içiyorum akşamları 3 taneKızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Ne güzel tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşaallah.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 6. günüm. Ama test yapmadım ben henüz. Benim de 5. günü embriyosu, çift embriyo transfer edildi bana daKizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
bende aynı şeyin araştırmasını yapıyorum 1 gündür.Adetin 4.gunu tedaviye baslanirmi hafta sonu da denkgelmesi itibariyle sanırım bu ay ederim o şekilde olacak 4.gun cokmu geç bu şekilde olan oldumu
4 gün geç olabilir bende farkındayım ama mecburi durumda ne oluyor diye merak ettimbende aynı şeyin araştırmasını yapıyorum 1 gündür.
Benim de haftasonuna denk geldiği için 4. gğn başlandı tedavime. 2,3,4 ve hatta gerekirse 5. gün de başlanabilir demişti doktorum.Adetin 4.gunu tedaviye baslanirmi hafta sonu da denkgelmesi itibariyle sanırım bu ay ederim o şekilde olacak 4.gun cokmu geç bu şekilde olan oldumu
Merak etmeyin kızlar benim de 4. gğn başlandı tedavime. Sadece birinci gün başlanmaz dedi doktorum. 2,3 ve 4 olabilirbende aynı şeyin araştırmasını yapıyorum 1 gündür.
ay valla cok iyi oldu bu bilgi. zaten bir mantıgı da yok günün bence.M
Merak etmeyin kızlar benim de 4. gğn başlandı tedavime. Sadece birinci gün başlanmaz dedi doktorum. 2,3 ve 4 olabilir
Aaa oylemiymis demekki olabiliyor böyle şeyler yumurta gelişimi etkileniyorum acaba bu durumdan yada dozu ona göre i ayarliyorlarkiBenim de haftasonuna denk geldiği için 4. gğn başlandı tedavime. 2,3,4 ve hatta gerekirse 5. gün de başlanabilir demişti doktorum.
Ahh beni çok rahatlattiniz sağolun canlarM
Merak etmeyin kızlar benim de 4. gğn başlandı tedavime. Sadece birinci gün başlanmaz dedi doktorum. 2,3 ve 4 olabilir
Oooh yan gelip yatıyorum desene şunaÇıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı
Canım ultrasonda folikülleri görüyor doktor zaten aynen dozu ona göre ayarlayabiliyor. Benim 14 yumurtam oluşmuştu. Merak etme, rahat ol.Aaa oylemiymis demekki olabiliyor böyle şeyler yumurta gelişimi etkileniyorum acaba bu durumdan yada dozu ona göre i ayarliyorlarki
Bence gayet normal. Herkesin 200 300 olucak diye birşey yok ki. Bide 6. Gün embriyosu demek, 6. Günde 5. Gün yapısına gelmiş demek. Yani biraz nazlıSelam anne adayları. Öncelikle pozitif haber alanlar inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişleri. Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testim 186. Bana oldukça düşük geldi kaygılıyım biraz. Sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.
Not: ekim transferlerine yazmak istemiştim yanlış oldu. inşallah sizler de hayırlısıyla pozitiflerinizi görürsünüz
Tabi sen önce görüş bir hemşireyle, ona göre hareket et. Transferse seninki ilk muayeneden bir hafta sonra falan çağırır ilaçların etkisi olmuş mu diye ultrason bakaray valla cok iyi oldu bu bilgi. zaten bir mantıgı da yok günün bence.
cünkü tedaviye baslanacagı zamanın rahim inceliği benim 2 inci 3 üncü günümde olmuyor.
birde şehir dışından gidiyorum tedaviye. doktora 2 inci günü gidip tekrar 5 inci gün gel dese kontrol için bana zorluk olacak.
ben en güzel kanamamın cözüldüğü 4 üncü gün gidicem . hemşireye de söylerim gelmeden . böyle uygun mu diye
Oh çok şükürKovid testim negatif çıktı şu an bekliyorum transfer için bana dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben ilk gün sadece eğilmeden kıldım eşim ısrarıyla oda hiç içime sinmedi sonra hep normal kıldım ama sadece farzları kılıyorumKızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Büyütme aşamasında diyorum canım örneğin 2.gun baslagimizda 225 ünite vurdugumuzu farzedersek 4.gun başladığımızda o iki günlük vurmadigimiz nasıl ayarlanıyor acaba diye merak ettim sağol canımCanım ultrasonda folikülleri görüyor doktor zaten aynen dozu ona göre ayarlayabiliyor. Benim 14 yumurtam oluşmuştu. Merak etme, rahat ol.
Valla benimkini aldık gidiyoruz şimdiC coffeeaddict ve @beybilli kızlar işleriniz rast gitsin inşallah hadi alın bebişleride gelin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?