- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.021
Hiç belirtin var mıydı canım benim de 6.günüm ilk 4 gün ağrılarım oldu adet ağrılarım oldu dün aşırı göğüs acısı oldu bugün o da hafifledi olmadı benim yine sanırım moralim cok bozuk bir an önce test yaptırıp görmek istiyorumKizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Bende 3.gun en geç diye biliyorum ama hafta sonuna denk gelecek sanırsam başka şehirden gideceğim için denk gelmedi normsalde bugün olmam gerekti hala olmadımBaşlanmaz canım adetin 2. Günü ya da 3. Günü diyor doktorlar hep. Ama istersen yine de bi doktoruna danış
Bekleyebildiniz kadar, ılık su ile banyo yapacaksın. İlk günü sayma 4. Veya 5. Gün yaparsın.1 hafta mı bekleyim o zman nasıl yapayım bilemedm
Tamam teşekkür ederimBekleyebildiniz kadar, ılık su ile banyo yapacaksın. İlk günü sayma 4. Veya 5. Gün yaparsın.
Bu arada sen hamilesin değil mi canımBekleyebildiniz kadar, ılık su ile banyo yapacaksın. İlk günü sayma 4. Veya 5. Gün yaparsın.
İdrar tutmadan oluyor malesef şişkinlik yatma konusunda inan bende hiç bilmiyorum ama yine de ilk gün yat sen 3 gün oldu bugun bana sanırım ben hala sadece tuvalet yemek yemek yatmak oturmak dışında bşey yapmıyorumTransferden sonra eve geldim şimdi benm sürekli yatmam mı lazım. Karnımda transferden sonra şişkinlik oluştu o yüzden yatamıyorum yürümek istiyorum evin içinde, bir de sürekli sanki akıntı var gibi sizde de olmuş muydu
Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki transferimdeki değer kaçtı hatırlamıyorumBu tahlil sonucu adetin kaçıncı gününe denk geliyor canım. Transferden 4 5 gün önce progestran kullanılıyor. Kullandığın halde mi düşük çıktı
Cnm ☺ gayet güzel bir değer inan öncelikle her şey güzel olacak diye. Dinlenin çok yormayın kendiniziSelam anne adayları. Öncelikle pozitif haber alanlar inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişleri. Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testim 186. Bana oldukça düşük geldi kaygılıyım biraz. Sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.
Not: ekim transferlerine yazmak istemiştim yanlış oldu. inşallah sizler de hayırlısıyla pozitiflerinizi görürsünüz
transferiniz 16 kasımda mı olacak kaçıncı gün embriyosu ve kaç embryio transferi olacak acaba sizide ekleyelim listemize :)Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki transferimdeki değer kaçtı hatırlamıyorum
Canım bir hafta önce verilen deger ile transferin olmamasi gibi bir durum olmaz. Sen kendini telaşa ve strese sokma. Öyle bir durum olsa bunu doktorun söylerdi zaten. Bugun başladığın progestrandir büyük ihtimal zaten o ilaçlar değeri yükseltiyor.Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki değer kaçtı hatırlamıyorum
Transfer gününü de sayarsak bugün 7. gün.Transferin kaçıncı günü? Benim 4, gündem beri hergün var
Evet canım öyle sanırım ama yarın kesin belli olacakBu arada sen hamilesin değil mi canım
Bende akıntı ilk gün olmadı canım. 3 gün yattım ben doktorum öyle demişti.Transferden sonra eve geldim şimdi benm sürekli yatmam mı lazım. Karnımda transferden sonra şişkinlik oluştu o yüzden yatamıyorum yürümek istiyorum evin içinde, bir de sürekli sanki akıntı var gibi sizde de olmuş muydu
Adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor?Bende akıntı ilk gün olmadı canım. 3 gün yattım ben doktorum öyle demişti.
Çok güzel çok sevindimEvet canım öyle sanırım ama yarın kesin belli olacak
Benim 16. gün transfer yaptılar canımAdetten kaç gün sonra transfer yapılıyor?
Evet canım kasık ve bel ağrısı oluyor, endişelenme.Kızlar merhaba pazartesi transferim oldu dündrn beri kasık ve bel ağrım var yaşayan varmı acaba
tşk ederimBenim 16. gün transfer yaptılar canım
Benm de Bi iş yaptığım yok da arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde o kadar işte oturuyorum uzanıyorum takılmacalarİdrar tutmadan oluyor malesef şişkinlik yatma konusunda inan bende hiç bilmiyorum ama yine de ilk gün yat sen 3 gün oldu bugun bana sanırım ben hala sadece tuvalet yemek yemek yatmak oturmak dışında bşey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?