- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.761
Teşekkür ederim canimCanim daha transfer olmadim ama namaz kilinabilir gusul almadan cunku doktor muayenesinde gusul gerektirmiyo cinsel birliktelik yada adet vs gibi degil ilmihal kıtaplarında boyle geciyorama oturark mi kilarlar bilmiyorum daha o asamaya gecmedim ama bekki ilk bikac gun oturarak zorlamadan olabilir
Teşekkürler canim benimOley geliyor bebiktosu
İdrar rengin o yüzden olabilir canım, Allah korusun dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olmasınSuyu unutuyorum ne yalan söyleyeyim canım. Daha dikkat ederim bol su içmeye. Yoğurt ve ayran da tüketiyorum ama kabız olmayayım diye süt de içiyorum bir miktar. Az önce su gibi bi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu o derece yani. Korktum açıkçası acaba progesteron vajinal jel mi yapıyor bu su gibi akıntıyı?
Transfer günü hariç 5. Gün yaptım birde 6. Gün sonra 8 de yaptım gördümSen ilk kaçıncı gün yapmıştın?
Ben banyo yapmadım dün trasnfer oldum bir kaç günde yapmayı düşünmüyorum namazlarımı kılıyorum ben araştırmıştım herhangi bir s
Tamam canım çok teşekkür ederimBen banyo yapmadım dün trasnfer oldum bir kaç günde yapmayı düşünmüyorum namazlarımı kılıyorum ben araştırmıştım herhangi bir sorun yok
Ben bugün yaptım çatlatma iğnesi etkisi geçmiş kuzu 8.gün çıkmasa bile hemen umudu kesmem her gün yapmayı düşünüyorum hazırlıklı olmak adına5. Gün benimki. 8. Gün ancak gördüm hiç umudumu kaybetmedim baş donmem hariç belirti olmadığı halde onu bile gripmi olcam acaba diyerek kondurmadim hiç hamilelige. 3.gun çok erken daha ben 5. Yi 8 de gorduysem sen 11 de ancak görürsün
Ben de öyle yaptım ilk transfarim de ayaklara sadace şu tuttum 3-4 gün oturarak kıldım. Banyomu da 5. Gün yaptım ama ne kadar doğru yaptım bilemdim. (Ne kadar negatifi görsem de)Şimdi 2. Olacak hayirlisyla sizlere de sormak istedim. İçim rahatladı. İyi ki varsınız kızlarGusül almaya gerek yok diye okumuştum geçen transferimde o yüzden almadım. Ayaklarımı lavoboya kaldırmadım duşta su tuttum. Bide 2 gün oturarak namaz kılmıştım ben canım.
Ben de en erken 8. Gün yapmayı düşünüyorum. Çok erken yanıltıcı olabiliyor dediğin gibi.Transfer günü hariç 5. Gün yaptım birde 6. Gün sonra 8 de yaptım gördüm
annemle en son ctesi temas ettim bende bir sıkıntı yok şimdilik bakalım umarım olmaz artık 5 gün olduBugün annen pozitif çıktığında sen de hemen test yaptırsaydın keşke. Çok kritik bir soru. Ne desem yalan olur şimdi. Dr.una danış bence dicem ama sen annenle bugün temas ettiysen zaten 14 gün senin de karantinada olman lazım temastan ötürü. Yani dr'a söylersen otomatik iptal olabilir haberin olsun.
Ne yalan söyliyim benim de içim rahatladıBen de öyle yaptım ilk transfarim de ayaklara sadace şu tuttum 3-4 gün oturarak kıldım. Banyomu da 5. Gün yaptım ama ne kadar doğru yaptım bilemdim. (Ne kadar negatifi görsem de)Şimdi 2. Olacak hayirlisyla sizlere de sormak istedim. İçim rahatladı. İyi ki varsınız kızlar
Ben de korkudan 9.gün falan yaparım ya.Tek çizgiyi görmek istemiyorum hiç!Ben de en erken 8. Gün yapmayı düşünüyorum. Çok erken yanıltıcı olabiliyor dediğin gibi.
Neye karar verdin? Yoktur bişeyin inşaallahannemle en son ctesi temas ettim bende bir sıkıntı yok şimdilik bakalım umarım olmaz artık 5 gün oldu
9 8 atiyoruz bi transfer olalım da 3. Gün başlamazsak iyidirBen de korkudan 9.gün falan yaparım ya.Tek çizgiyi görmek istemiyorum hiç!
Yok yok kendime ve eşime söz verdim kesin 8'den sonra yapacağım.Yani yaparım.Yaparım inşallah.9 8 atiyoruz bi transfer olalım da 3. Gün başlamazsak iyidir
Valla siz bilirsinizde yapmak iyi bence kan vermek ve beklemek son gün çok stresli. Ben az çok bildiğim halde stres oldum bugun. Hastanede aynı gün transfer oldugum kızı gördüm test yaptın mı dedim eşim izin vermedi yapamadım dedi ama nasıl endişe vardı yüzünde keşke yapsaydın ben yaptım varsada yoksada bı öngörü olurdu dedim. Çok erken yapmayın kandan 2 3 gün önce makul ama9 8 atiyoruz bi transfer olalım da 3. Gün başlamazsak iyidir
Canım mesela benim her adet öncesi sırtımda sivilce çıkar yine çıktıTeşekkürler canim benimsizdende güzel haberler almak dileğiyle
kendimi iyi hissediyorum ya gidicem o sebepten kötü hissetsem bir belirti olsa vazgeçecktim ama düşündüm de hiçbir belirti rahatsızlık yok. vel hasıl yarın transfer umarım sonucu güzel olur :)Neye karar verdin? Yoktur bişeyin inşaallah
Doktordan öğrenmektense evde öğrenmeyi tercih ederim açıkçası o sebeple test tarihinden 2-3 gün önce bence de iyi :)Valla siz bilirsinizde yapmak iyi bence kan vermek ve beklemek son gün çok stresli. Ben az çok bildiğim halde stres oldum bugun. Hastanede aynı gün transfer oldugum kızı gördüm test yaptın mı dedim eşim izin vermedi yapamadım dedi ama nasıl endişe vardı yüzünde keşke yapsaydın ben yaptım varsada yoksada bı öngörü olurdu dedim. Çok erken yapmayın kandan 2 3 gün önce makul ama
Yuzumde bir iki sivilce çıkar ve çıktı yine. Adetime 4 gün varCanım mesela benim her adet öncesi sırtımda sivilce çıkar yine çıktımoralim cok bozuldu sende de böyle adet öncesi de olan şimdi de olan bir belirti oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?