- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.661
İlk 3 gün kaşık ağrılari ve ayağa kalkınca kasılma vardı. Ama bugün itibariyle hiç bı belirti kalmadı.saskinim hiç belirti yok.@EdalimonMuhendisYas H Historia aysunceylan @Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
Ben sabahları Dahil günde 3 kere aç
AAA POZİTİF MİAyın 2 sinde tatlım. Çift embriyo ve 3. Gün. O yüzden 7. Gün test yaptım çoğu kişide sonuç gözükmüş ki bende de çıktı.
Ben hep tok karın ve günde 3 defa kullandım. Her denememde de aynıydı. Sizde bir yanlışlık olabilir bence.Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Yani merkezin verdiği çizelgede bu şekilde yazdığı için doğrudur diye düşündüm en kötü yarın arayıp teyit alırımBen hep tok karın ve günde 3 defa kullandım. Her denememde de aynıydı. Sizde bir yanlışlık olabilir bence.
Şimdilik pozitif tatlım ama 12. Günü bekliyorumAAA POZİTİF Mİ
Aslinda rahim filmi istemlerinin sebebi tuplerde sivi birikmesi varmi varsa bebegin tutulmasını engelliyormuş birde rahim sekli onemli rahim sekli y seklinde veya daha baska sekilde rahimlerde once duzenleme yapiyorlar sonra tup bebek yapiyorlar yada rahimdr yapisiklik varsa onlari aciyorlar sonra transfer yapiyorlar o yuzden onemli.. ha birde tupler acikmi kapalimi tup bebek de tup acikligi kapaliligi cok anlam ifade etmiyor ama sivi birikmesi vs gorunurse tupler baglanabiliyor yada alinabiliyo..
Tüp bebekte tüplerin açık olmasının bir önemi yok. Ondan istememişlerdir. Ama rahim filminde yapışıklık olduğu da anlaşılıyormuş bide rahminin şekli. Ben de yeni öğrendim. Yani çektirseydin iyi olurdu. Benden de istediler ilkin.
Tesekkur ederim cevaplar icin kizlar4 tıldan eskiyse saymıyolar kuş
Aç-tok farketmiyordu galiba ama günde 3 kez. Ben midemi rahatsız etmesin ilaçlar diye tok almayı tercih ediyorum.Yani merkezin verdiği çizelgede bu şekilde yazdığı için doğrudur diye düşündüm en kötü yarın arayıp teyit alırım
Yaşa göre değişiyor. Her zaman iki şansı arttırırSizce ilk denemede 1 embriyo mu transfer edilmeli 2 embriyo mu
Ben sabahları Dahil günde 3 kere aç içiyorum bana farketmez dediler
Tebrikler ...Şimdilik pozitif tatlım ama 12. Günü bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah ♥ o zaman 12.günün sonucuna göre listeye sonucunuzu ekleyeyim :)Şimdilik pozitif tatlım ama 12. Günü bekliyorum
bence iki embriyo olması şansı yarı yarıya arttırır diye düşünüyorumSizce ilk denemede 1 embriyo mu transfer edilmeli 2 embriyo mu
Bir önceki tutmayanla arasında, hafif bir baş ağrısı birde 6. Günde ishal oldu.Tebrikler ...Belirtiniz varmiydi ? Hissiyat olumlu muydu hep?
Canım 3. Gün embriyosuydu değil miŞimdilik pozitif tatlım ama 12. Günü bekliyorum
Yaşım 24 çoğul gebelik pek sevmesemde şansı arttırıyor diye düşünmüyor da değilim. İkizlere çalışan anne nasıl bakabilir hiçbir fikrim yokYaşa göre değişiyor. Her zaman iki şansı arttırır
Yok canım ya hafif sızı gibi oluyor arada ama çok hafif belki de ilaçların etkisi.. belirgin bir belirttim yok. Belirti aramamaya karar verdim kendimi dinlemicem ben@EdalimonMuhendisYas H Historia aysunceylan @Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
Senin yaşındakilere canım tek embriyoymuş yasal olarak.Yaşım 24 çoğul gebelik pek sevmesemde şansı arttırıyor diye düşünmüyor da değilim. İkizlere çalışan anne nasıl bakabilir hiçbir fikrim yok
Benim dün çok bel ağrım vardı canım. Bugün azönceye kadar hiçbir ağrım yoktu biraz önce felaket bir kasık ağrısı başladı. İki de bir lavaboya gidip bakıyorum adet mi oldum diye. Bir de süt içmeme rağmen kabızım@EdalimonMuhendisYas H Historia aysunceylan @Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?