Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben hep tok karın ve günde 3 defa kullandım. Her denememde de aynıydı. Sizde bir yanlışlık olabilir bence.

4 tıldan eskiyse saymıyolar kuş
Tesekkur ederim cevaplar icin kizlar
Benim bir tane cocugum var ya buyuk ihtimalle o yuzden tekrar istemedi hsg

Kızlar bu esteofem bide corasbin adeti azaltiyrmu kesiyrmu dün basladim 2.gün bugün kesilme var aferdesnz 2 damlaya kdr düşmüş

@Edalimon MuhendisYas H Historia aysunceylan @Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
Benim dün çok bel ağrım vardı canım. Bugün azönceye kadar hiçbir ağrım yoktu biraz önce felaket bir kasık ağrısı başladı. İki de bir lavaboya gidip bakıyorum adet mi oldum diye. Bir de süt içmeme rağmen kabızım göğüslerimde de sızı var ama gerginlik yok göğüslerimde. Kasıklarımda gerginlik var. Bir de idrarım çok ağır kokuyor ve rengi koyu. Bunları progesteron jel yapıyor olabilir diye düşünüyorum canım, bilemiyorum. Progesteron jeli transferden bir hafta önce kullanmaya başladım o yüzden etkisi olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…