- Konu Sahibi pembiss123
-
- #4.341
İlaçları kullanmadan once kactı deger? Evet ilaç verdı bana en dusuk doz olarakbenimde tsh transferden sonraki testte 3 un ustune cikmis ama ben estrofem kullanmadim. bukadar cikmasini kullandigim ilaclara bagladim ama henuz dr ile gorusmedim. tsh in artinca dr un tavsiyesi oldu mu?
Sende sorun neydi canımhangi sehirde oldugunu yazarsan o sehirde bulunan arkadaslar yardimci olurlar elifcim. birde netten bulundugun yerdeki tup bebek merkezlerini yazarak hastalarin yapmis oldugu yorumlari okuyabilirsin...
tup bebek gunumuzde cok yaygin. ben ilk tup bebek tedavimi 28 yasinda yaptirmistim simdi 37 yasindayim ,o yuzden hic stres yapma. bizim de evlat sahibi olma yolumuz bu yoldan geciyormus :)
İlaçlar verdi onların dışında beslenme vitamin gibi ek bir şey vermedi ama bana zaten başında beslenme için yapılması gerekenleri söylemişti.Bir de baya moral verdi o da keyifliydi çok rahat çıktım yaniguzel sonuclar alirsin ins canimtransfere hazirlik olarak Dr un birsey verdi mi yada tavsiyede bulundu mu?
Ya sanki tutunma süreci gibi geldi bana yani tüm belirtilerle falan sanki gebelik oldu gibi düşündüm benKızlar dün geceden beri deliricem aklımı kemiriyor herşey yasyaanlar lütfen yazsın transfer sonrası lekelenmenin kaçıncı gün oldu?
Bana da vitamin vermedi folik asiti ben kendim kullanıyordum devam dedi,vitamini de özellikle sordum hem eşime hem bana verir mi diye gerek yok dedi.Ama her muayeneden önce kan verdim kan sonucum ve muayene sonucuma göre ilaçlara devam ettik ve bıraktık.Her doktorun sanırım tedavi süreci kendine göre değişiyorHerkese iyi geceler bi sey sormak istiyorum. Benim bugun igneye basyali 7.gunum sanirim cumartesi yumurta toplama islemi olacak. İlk 5 gun gonalf son 2 gundur de cetrodi mi ne oyle bi igne vuruldum. İsmi yanls yazmis olabilirimbunun disinda ne vitamin folik asit vs hicbi sey vermedi bana doktor yada kontrole gidiylrum 2 gunde 1 kan almadi hormon testi vs hicbi sey yapmadilar normal degil mi surec
bende gunluk levothyroxine 25 mcg aliyorum. benim genelde 2.60 dogal yolla hamile kalamadigim icin dr lar troide yogunlasip dusurelim diyorlar ama bu tedavide extra yukseldi.İlaçları kullanmadan once kactı deger? Evet ilaç verdı bana en dusuk doz olarak
benım 2 tüp bebek tedavımde negatif le sonuçlandı gecen sene temmuz ve bu sene subattaBizimde sebepsiz. Tup bebek surecindeyim suan sizin negatif mi oldu
sadece troid onun disinda hersey normalSende sorun neydi canım
oh ohh ne guzelİlaçlar verdi onların dışında beslenme vitamin gibi ek bir şey vermedi ama bana zaten başında beslenme için yapılması gerekenleri söylemişti.Bir de baya moral verdi o da keyifliydi çok rahat çıktım yani
hangı doktora gidiyorsun ben Selen hocaya randevu aldımBana da vitamin vermedi folik asiti ben kendim kullanıyordum devam dedi,vitamini de özellikle sordum hem eşime hem bana verir mi diye gerek yok dedi.Ama her muayeneden önce kan verdim kan sonucum ve muayene sonucuma göre ilaçlara devam ettik ve bıraktık.Her doktorun sanırım tedavi süreci kendine göre değişiyor
Evwt evet ilaçlar yapıyor malesefbende gunluk levothyroxine 25 mcg aliyorum. benim genelde 2.60 dogal yolla hamile kalamadigim icin dr lar troide yogunlasip dusurelim diyorlar ama bu tedavide extra yukseldi.
yarin randevu verdi bakali ne diycek merakla bekliyorum :)Evwt evet ilaçlar yapıyor malesef
Troidi vardı arkadasımın ilaçla dengelediler 2. Bebegi bıle dogurdu gecen martta o bir problem degıl canım merak etme ayrıca bi tanıdıgım daha vardı artık boğazı şişmişti guatr heraldr onun o da patır patır doğurdu yanisadece troid onun disinda hersey normal
AroTroidi vardı arkadasımın ilaçla dengelediler 2. Bebegi bıle dogurdu gecen martta o bir problem degıl canım merak etme ayrıca bi tanıdıgım daha vardı artık boğazı şişmişti guatr heraldr onun o da patır patır doğurdu yani
bastan kendini `zor` diyerek sartlandirma lutfenben bu seferkı tüp bebegımde kendıme hem beslenmede hemde ilaç kullanımında bir plan yapıcam gercekten bu sefer daha zor gelıyor 3. lez herseyı bastan baslamak cok zorrr
Şanslısın o halde canim keyifli olduğu zaman aznoluyor geneldeİlaçlar verdi onların dışında beslenme vitamin gibi ek bir şey vermedi ama bana zaten başında beslenme için yapılması gerekenleri söylemişti.Bir de baya moral verdi o da keyifliydi çok rahat çıktım yani
Ben Berfu Demir'e gidiyorum.İkisi var merkezde zaten.hangı doktora gidiyorsun ben Selen hocaya randevu aldım
Amin inşallah oyledir cnm hemşireye şimdi ulaştım CORASPİN i bırakın içmeyin dedi..hiç korkmayın dedi progeston fitilin yaptığı bişey olabilir stres panik yapmayın dedi..ama içim e düştü bı kere bı şüphe..doktoruma yazdım whatsaptan dönüş sağlar insallahYa sanki tutunma süreci gibi geldi bana yani tüm belirtilerle falan sanki gebelik oldu gibi düşündüm ben
Ya aslında bana genelde iyiydi hiç öyle sert olduğuna falan denk gelmedim çok yoğun olduğunda uzun uzun konuşamadık tabii ama genelde ılımlıydıŞanslısın o halde canim keyifli olduğu zaman aznoluyor genelde
Insallah senin guzel sonuçlanacak cok istiyorum ve takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?