Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende diyet listemde biberiye mate yapragi kiraz sapi cayi vardi gunde 2 defa simdi transfer hazırlığına basladim ya icemyim demi onlari nolur nolmaz kalinliga hormonlara etki etmesin
Valla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttı

Aynen benzer zatwn cogu yer kontrole gittiginde soylerler benimde liste verdiler doldurulmasi gerekn evrak vs vs orda yaziyo aciklama yapmadi zaten geldiginde konusucaz dedisenin ne zmaan kontrol bi daha
23’ü benim.O zamana kadar kağıttaki dozları kullanacağım.Son birkaç gün iğneler vs başlıyor sanırım

Valla diğerlerini bilmiyorum ama kiraz sapı çok tehlikeli ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o beni kurtardı sürekli WC ye çıkarttı
Aynen canim hepside oyle baktim genelde idrar odem sokturucu ben bi diyetisyen esliginde diyetteydim de o vermisti kilo vermem durdu diye ama bahsetmedim ona tedaviden bahsedeyim ona gore verir oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…