Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Benim de hiç belirtim yok arada bir bacaklarım çekilir gibi oluyor onun dışında agrı sızı göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok

Tursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonra

Tursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonra
Verilen kâğıtta turşu acı ekşi yasak denilmiş cnm söylediler de ben kuru kaysı ik tane tüketiyorum günde çok su için birde yoğurt yenilince kabızlık sıkıntısı kalkıyor

Verilen kâğıtta turşu acı ekşi yasak denilmiş cnm söylediler de ben kuru kaysı ik tane tüketiyorum günde çok su için birde yoğurt yenilince kabızlık sıkıntısı kalkıyor
O zaman limonlu salatada mı yasak ekşi derken? Hurmalıda yasaklamışlar kuru kayısı iyi gelır bagırsaklara

Bana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.
Ananas ve avakado embiryo için nar rahim için iyi denilmişti canım birde havuc mesela bende de 3. Gun dus denilmişti inşallah hepimizin tutar canım benim orta kalite idi bakalım artik

Ananas ve avakado embiryo için nar rahim için iyi denilmişti canım birde havuc mesela bende de 3. Gun dus denilmişti inşallah hepimizin tutar canım benim orta kalite idi bakalım artik
Canım ananas ve narın kan sulandırıcı etkisi var. bana hem iğne hem de hap olarak kan sulandırıcı verildiği için yasak. Transferden önce nar suyu tüketmiştim. Avokado yiyorum, havuç suyu içiyorum günlük. Bugün 3. Günüm duşu da daha almadım. Tutacağı varsa kaliteye bakmıyor takılma ona. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Son düzenleme:
Ben dün cok küçük bir lokma çikolata yedim ya bir. Şey olur mu ki
Yok canım hemşire yasak listesinden haftada bir tadabilirsin dedi. Çikolata rahim kasılmasına yol açtığı için istenmiyormuş. Burdaki yasaklar bence öyle bi iki yemeyle değil de düzenli ve çok yendiğinde zararlı olabilir diye istenmiyor.

Kızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Çizgi var canım, benim kimyasalda kan değerim 75 iken erken gebelikte silik çıkmıştı. Senin normal gebelikte gayet iyi çıkmış. İnşallah kan testinde de güzel çıkar sağlıkla ilerler

Son düzenleme:
kızlar merhabaaaa öncelikle haftasonu çok yoğun geçti hiç giremedim buraya o yüzden test sonucu yada transfer tarihi belli olan listede yer almayan arkadaşlarım tekrardan bilgi verebilir mi bana rica etsem :)

Son düzenleme:
Olabilir canım senin kaçıncı günün belirtin var mı? Benim transfer sonrası 3.günüm sadece cok nadir bacaklarımda çekilme oluyor başka hiç bir belirtim yok

bu arada ben hala regl olmadım bugün doktora gittim ilaç verdi neyseki kist yok. sanırım benim transferde aralıkta olacak
Olsun canım kist olmasın da ilaç kullanınca regl olursun hiç dert etme. Beklemek yoruyor insanı, ama az kaldı birazcık daha sabret, sonu güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…