- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.441
Benim de hiç belirtim yok arada bir bacaklarım çekilir gibi oluyor onun dışında agrı sızı göğüs hassasiyeti hiç bir şey yokTransfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Tursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonraProtein ağırlıklı beslen diye haftada iki gün balık iki gün kurubaklagil nohut fasulye her sabah yumurta beyazı rendeleyip bir kase yoğurdun içine tüket beyaz ekmek yasak avakado ananas cig badem nar tüket denildi 10-15 bardak su tüket denildi birde havuc iki tane tüket denildi acı ekşi turşu yasak ama en çok yumurta beyazını bir kase yoğurdun içine rendeleyip tüket denildi üstünde çok durdu bende yapıyorum bakalım ne olacak
Verilen kâğıtta turşu acı ekşi yasak denilmiş cnm söylediler de ben kuru kaysı ik tane tüketiyorum günde çok su için birde yoğurt yenilince kabızlık sıkıntısı kalkıyorTursu yasakmıymış hiç bilmiyodum tursu hatta bagırsakları calıştırır diye tüketmeyı dusunuyodum. Cunku bende kabızlık olmustu transferden sonra
Evet Yeşilköy AcıbademAtakent sizde mi acıbademdesiniz
Ananas ve nar rahım için cok iyi deniliyodu sasrdım buna yasaklamışlarBana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.
O zaman limonlu salatada mı yasak ekşi derken? Hurmalıda yasaklamışlar kuru kayısı iyi gelır bagırsaklaraVerilen kâğıtta turşu acı ekşi yasak denilmiş cnm söylediler de ben kuru kaysı ik tane tüketiyorum günde çok su için birde yoğurt yenilince kabızlık sıkıntısı kalkıyor
Ananas ve avakado embiryo için nar rahim için iyi denilmişti canım birde havuc mesela bende de 3. Gun dus denilmişti inşallah hepimizin tutar canım benim orta kalite idi bakalım artikBana da bunlaeın yasak olduğu söylendi canım, nar ve ananas muhtemelen kan sulandırıcı verdikleri için yasak.
Evt cnm limon tüketmiyorumO zaman limonlu salatada mı yasak ekşi derken? Hurmalıda yasaklamışlar kuru kayısı
Canım ananas ve narın kan sulandırıcı etkisi var. bana hem iğne hem de hap olarak kan sulandırıcı verildiği için yasak. Transferden önce nar suyu tüketmiştim. Avokado yiyorum, havuç suyu içiyorum günlük. Bugün 3. Günüm duşu da daha almadım. Tutacağı varsa kaliteye bakmıyor takılma ona. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizAnanas ve avakado embiryo için nar rahim için iyi denilmişti canım birde havuc mesela bende de 3. Gun dus denilmişti inşallah hepimizin tutar canım benim orta kalite idi bakalım artik
Yok canım hemşire yasak listesinden haftada bir tadabilirsin dedi. Çikolata rahim kasılmasına yol açtığı için istenmiyormuş. Burdaki yasaklar bence öyle bi iki yemeyle değil de düzenli ve çok yendiğinde zararlı olabilir diye istenmiyor.Ben dün cok küçük bir lokma çikolata yedim ya bir. Şey olur mu ki
Çizgi var canımKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Var gibi hayırlı olsunKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Belirti var mıydı canım sendeKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Tabiki var canim hayirli olsunKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Var canım varKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Olabilir canım senin kaçıncı günün belirtin var mı? Benim transfer sonrası 3.günüm sadece cok nadir bacaklarımda çekilme oluyor başka hiç bir belirtim yokYok canım hemşire yasak listesinden haftada bir tadabilirsin dedi. Çikolata rahim kasılmasına yol açtığı için istenmiyormuş. Burdaki yasaklar bence öyle bi iki yemeyle değil de düzenli ve çok yendiğinde zararlı olabilir diye istenmiyor.
Olsun canım kist olmasın da ilaç kullanınca regl olursun hiç dert etme. Beklemek yoruyor insanı, ama az kaldı birazcık daha sabret, sonu güzel olacak inşallahbu arada ben hala regl olmadım bugün doktora gittim ilaç verdi neyseki kist yok. sanırım benim transferde aralıkta olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?