- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.401
icimden geceni yazmissin benimde planim buBen var ya kan sonucuyla pozitif olduğu kesinleşen gebeliğimi evdeki ucuz kaset testleriyle ara ara keyfine yaparak kutlamayı düşünüyorumTek çizgilerimin acısı çıkaın diye
Hangi Acıbadem hastanesiEşimde sorun yok inş kalitesinde iyidir benim bi çocuğum var ondan sonra 2 gene kaldım klomen le ancak biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden bende acaba yumurtalar mı kalitesiz die bi endişe oluştu birde zaten az rezervlerim. Bu arada bişi sorucam ben acıbadem hastanesinde şimdi tüp bebek yapılacak ama doktor filan fazla bilgi vermiyor sizinkilerde öyle mi 2 yumurta oluşumunda hemşireye sordum o dosyadan bakıp gördü mesela kaç mm hocam diyorum yeteri kadar dio anlamadım aslında kadın doğumculrı çok ii ancak tüp bebek merkezindeki doktor bayağı ilgisiz anlamadım ilk kez olduğundan da bir bilgim yok hiç bişi söylemiyorlar
eger surekli transfer saatine kadar su icersen son dakikalar burnundan geliyor. hatta cok icmissen biraz idrar yapman icin wc ye bile gonderiyorlar.. benim gecen ay ki transferde saat 10 a randevu verdiler, kalkinca 8:30 da wc ye git 9 da su kadar ml su icmeye basla eger idrarin gelirse su icmeyi birak dediler. Ve ben soyledikleri olcu kadar su ictim hic sıkışmadan transfere girdim, elh oncekilere nazaran cok rahat gecti.. transfer sonrasinda da yuruyerek wc ye gidip ustumu giyip ciktim :)İdrarı tutmak zor oldu mu
hosgeldin :) sonucun belli oldu mu canimHerkese merhabalar benimde 12 kasım transfer 5.gün tek embriyo
Atakent sizde mi acıbademdesinizHangi Acıbadem hastanesi
Homozigot olunca genelde 0.6 olanı verıyolar. Kanama zamanları için olan test nedir canım? Her hafta yaptırdın ona gore kullandın heralde oksaparı bende bu testı duymuştumMthfrlerin ikisi de heterizigot.
Fibrinojen homozigot
Haturlayamadim ama 1 heterizigot 2 homozigot daha vardi
Bi de protein c ve protein s de problem vardi
Yani yok yok
Oglumda soyle yaptim aspirini hep iciyordum beklenen adet tarihimden 3 4 gun once kan testi verdim pozitifi gorunce hemen clexan 0.4 basladik
Her hafta doktorum kanama zamanlari icin kan tahlili istedi bunun sonucuna gore once clexan 0.6
7.aydan sonrada sabah aksam clexan 0.4 vuruldum
Ay evet ya bende gecen ay kadınlar klübünü takıp ettım herkes pozitifti anlatamam dedım sandıgım kadar zor degıl sanırım hamılelikGeçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diye
Bendede var bu niyetBen var ya kan sonucuyla pozitif olduğu kesinleşen gebeliğimi evdeki ucuz kaset testleriyle ara ara keyfine yaparak kutlamayı düşünüyorumTek çizgilerimin acısı çıkaın diye
Ben zorlanmıyorum canım ilk transferimde de 1 saat tutmuştum ama bu sefer hemşire poset tuttu yaptırdıİdrarı tutmak zor oldu mu
Ölüm gibi birşeydi sma ölmedimBen zorlanmıyorum canım ilk transferimde de 1 saat tutmuştum ama bu sefer hemşire poset tuttu yaptırdı
benm de 12 kasım çift embriyo :)Herkese merhabalar benimde 12 kasım transfer 5.gün tek embriyo
4.gün belirti yok belirti aramaya kalkınca olmadığı zaman üzülüyorum gerçi ben adet oluncada ağrı falan olmuyor adet sancısı olmuyor sadece goguslerde hasasiyet okadar oluyor şuan belirti yokTransfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Yatiyomusunuz, ben wcile yemek dışında kalkmiyorum . Baş ağrısı var.
Transfer hariç kaçıncı günün canımÇok fena kasık ağrım. Var
halsiz kalıp yatırıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?