Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hangi Acıbadem hastanesi

İdrarı tutmak zor oldu mu
eger surekli transfer saatine kadar su icersen son dakikalar burnundan geliyor. hatta cok icmissen biraz idrar yapman icin wc ye bile gonderiyorlar.. benim gecen ay ki transferde saat 10 a randevu verdiler, kalkinca 8:30 da wc ye git 9 da su kadar ml su icmeye basla eger idrarin gelirse su icmeyi birak dediler. Ve ben soyledikleri olcu kadar su ictim hic sıkışmadan transfere girdim, elh oncekilere nazaran cok rahat gecti.. transfer sonrasinda da yuruyerek wc ye gidip ustumu giyip ciktim :)

Homozigot olunca genelde 0.6 olanı verıyolar. Kanama zamanları için olan test nedir canım? Her hafta yaptırdın ona gore kullandın heralde oksaparı bende bu testı duymuştum

Geçen gün sonuç günümüydü neydi herkes sevinç çığlıkları ile çıkıyorlar fıçı doktorların odasından öyle bakıp durduk Rabbim nasip eder mi bize de diye
Ay evet ya bende gecen ay kadınlar klübünü takıp ettım herkes pozitifti anlatamam dedım sandıgım kadar zor degıl sanırım hamılelik

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
4.gün belirti yok belirti aramaya kalkınca olmadığı zaman üzülüyorum gerçi ben adet oluncada ağrı falan olmuyor adet sancısı olmuyor sadece goguslerde hasasiyet okadar oluyor şuan belirti yok

Ben yatmıyorum ilk üç gün dinlen sonra normal hayatına devam et ama dikkat et dediler. Ben de öyle yaptım işe geldim bugün mesela. İlk üç gün de yemeğimi masada yedim evde hafif yürüdüm. Kan dolaşımı olması da önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…