Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar transfer öncesi,covid testi istedimi doktorunuz? Birde çay kahve ne kadar yasak transferden sonra?,ananas yemekle alakalı bı iyi diyen var bı kötü bilen varmı?
Ben beslenme ile ilgili ısrarla doktoruma sordum bir öneriniz var mı diye o da ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et dedi.İlk görüşmemizde zaten detaylıca anlatmıştı ne yapmamız gerektiğini.Haızr gıda yok,akdeniz tipi beslenme,çay ve kahve en az düzeyde tüketilme vs diye.Beslenme ile ilgili bir çok doktorun yazısını okudum yabancı doktorların araştırmalarını da denk geldikçe inceledim.Kanıtlanmış bir veri göremedim açıkçası ama avakado,ananas gibi besinlerin yararı olduğu yönünde açıklamalar da mevcut.

Yok ya o neymiş özellikle pandemide ne kadar dikkat edilirse edilsin banyo yapmamız gerekir ben büyük ihtimalle 3. gün gibi yaparım garanti olsun diye.

Cnm transferin ertesi günü kısa süreli ılık duş aldım. İnsan rahatsız oluyor 3ay neymiş öyle tövbe

3 ay mı dus almadı offf o ne ya acaba vucudunu mu sildirdi oyle yapanıda duymuştum oturdgu yerden sabunlu bez ile sikdiriyolarmış

3 hafta falandır bence ya 3 ay ne demek

Ben hastaneden gelir gelmez ayakta duş aldım, çömelerek duş alma yeter dediler

Ya Kızlar aranızda saçma sapan rüyalar gören var mı Normalde hiç cinsellikle alakalı olan bir insan değilim aklıma bile gelmez iki gecedir saçma saçma rüyamda cok afedersiniz orgazm olduğumu görüyorum transfer olalı 2 gün oldu cok korkuyorum istemsizce çocuğa bir şey olmuş mudur acaba uyumak istemiyorum artık Moralim cok bozuluyor bir şey olur mu

Arkadaşlar transfer öncesi,covid testi istedimi doktorunuz? Birde çay kahve ne kadar yasak transferden sonra?,ananas yemekle alakalı bı iyi diyen var bı kötü bilen varmı?
Bana söylenen bitki çayları ıhlamur bile dahil hepsi yasak. Başka yemekle alakalı avakado ananas bunların hiçbir bilimsel açıklaması yok o yüzden gerek yok denildi

İlki normal çıkışlı yapıldı bunda da normalde alacaklarmış tesede yapacaklarmış bende Bülent beye dedim yorgun sperm oluyor normal verilen yerinden alsak dedim ewet yolda toksinlere maruz kalabiliyor dedi
0 ileri hareketli, tesa da yüzde 85 hareketli çıktı. Tabii 5 aydır kullandığı takviyelerle. 8 yumurtadan 2'si 5. Gün, 2'si de bugün donduruldu. 4 tane yani. Biz hiç 5'i görememiştik bugüne kadar. Tutar tutmaz Allah'ın takdiri tabii. Ama bu aşamaya kadar siz de güzel geliceksiniz bence

Yap tabiki canım vücut huzursuz olur daha strese sokarsın bebeğe zarar bence. Bende transferden sonra 3. Gün yaptım. Yaz olsa o kadarda duramazdim

4 bebis seni bekliyor yani tarlusal bitti mi canım

Öyle oldu valla ne yalan söyliyim hiç beklemiyordum. Rabbimin takdîri. Bu sabah son içtim canım. Opunun da 6. Günü. Kaç güne gelicek acaba sen ne durumdasın?
Bende yarın tarlusal içmeye başlıcam geçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra gelmişti benim adetim

Bende yarın tarlusal içmeye başlıcam geçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra gelmişti benim adetim
Her tarlusal aldığımda keşke bir kutu daha alsaydım nasılsa önümüzdeki ay ihtiyacım olacak diyorum ve yine unutuyorum.3 gün daha bekleyip ben de doktora sorup içeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…