- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.141
Ben beslenme ile ilgili ısrarla doktoruma sordum bir öneriniz var mı diye o da ısrarla sağlıklı beslenmeye devam et dedi.İlk görüşmemizde zaten detaylıca anlatmıştı ne yapmamız gerektiğini.Haızr gıda yok,akdeniz tipi beslenme,çay ve kahve en az düzeyde tüketilme vs diye.Beslenme ile ilgili bir çok doktorun yazısını okudum yabancı doktorların araştırmalarını da denk geldikçe inceledim.Kanıtlanmış bir veri göremedim açıkçası ama avakado,ananas gibi besinlerin yararı olduğu yönünde açıklamalar da mevcut.Arkadaşlar transfer öncesi,covid testi istedimi doktorunuz? Birde çay kahve ne kadar yasak transferden sonra?,ananas yemekle alakalı bı iyi diyen var bı kötü bilen varmı?
Yok ya o neymiş özellikle pandemide ne kadar dikkat edilirse edilsin banyo yapmamız gerekir ben büyük ihtimalle 3. gün gibi yaparım garanti olsun diye.Arkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
Cnm transferin ertesi günü kısa süreli ılık duş aldım. İnsan rahatsız oluyorArkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
3 ay mı dus almadı offf o ne yaArkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
Sildiriyolarmış yazcaktın yanlış oldu ya3 ay mı dus almadı offf o ne yaacaba vucudunu mu sildirdi oyle yapanıda duymuştum oturdgu yerden sabunlu bez ile sikdiriyolarmış
3 hafta falandır bence ya 3 ay ne demekArkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
Ben hastaneden gelir gelmez ayakta duş aldım, çömelerek duş alma yeter dedilerArkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
Bana söylenen bitki çayları ıhlamur bile dahil hepsi yasak. Başka yemekle alakalı avakado ananas bunların hiçbir bilimsel açıklaması yok o yüzden gerek yok denildiArkadaşlar transfer öncesi,covid testi istedimi doktorunuz? Birde çay kahve ne kadar yasak transferden sonra?,ananas yemekle alakalı bı iyi diyen var bı kötü bilen varmı?
0 ileri hareketli, tesa da yüzde 85 hareketli çıktı. Tabii 5 aydır kullandığı takviyelerle. 8 yumurtadan 2'si 5. Gün, 2'si de bugün donduruldu. 4 tane yani. Biz hiç 5'i görememiştik bugüne kadar. Tutar tutmaz Allah'ın takdiri tabii. Ama bu aşamaya kadar siz de güzel geliceksiniz benceİlki normal çıkışlı yapıldı bunda da normalde alacaklarmış tesede yapacaklarmış bende Bülent beye dedim yorgun sperm oluyor normal verilen yerinden alsak dedim ewet yolda toksinlere maruz kalabiliyor dedi
Yap tabiki canım vücut huzursuz olur daha strese sokarsın bebeğe zarar bence. Bende transferden sonra 3. Gün yaptım. Yaz olsa o kadarda duramazdimArkadaşlar transfer günü hariç bugün 3. Günüm bana verilen bilgilendirme kağıdında banyo yapabileceğim yazıyor ama ben yapmadım daha bir arkadaşım 3 ay yapmamıştı ben 3 gün zor dayandım bugün yaparım herhalde siz ne yaptınız
4 bebis seni bekliyor yani0 ileri hareketli, tesa da yüzde 85 hareketli çıktı. Tabii 5 aydır kullandığı takviyelerle. 8 yumurtadan 2'si 5. Gün, 2'si de bugün donduruldu. 4 tane yani. Biz hiç 5'i görememiştik bugüne kadar. Tutar tutmaz Allah'ın takdiri tabii. Ama bu aşamaya kadar siz de güzel geliceksiniz bence
Öyle oldu valla4 bebis seni bekliyor yanitarlusal bitti mi canım
Bende yarın tarlusal içmeye başlıcamÖyle oldu vallane yalan söyliyim hiç beklemiyordum. Rabbimin takdîri. Bu sabah son içtim canım. Opunun da 6. Günü. Kaç güne gelicek acaba sen ne durumdasın?
Benim de öyle olur inşaallah. Yoksa bat 19 kasımBende yarın tarlusal içmeye başlıcamgeçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra gelmişti benim adetim
İlacı içtin er geç gelecek Bi şekildeBenim de öyle olur inşaallah. Yoksa bat 19 kasım10 kasım doğum günüm. O gün gelsin hediye olarak
Bugün pazar işler yavaş ilerleyebilir. Çalışan sayısı az ya canım ondan. Sen ara çok darlandıysan.Embriyolar hakkında hala bana bilgi verilmedi çatladım meraktan
Her tarlusal aldığımda keşke bir kutu daha alsaydım nasılsa önümüzdeki ay ihtiyacım olacak diyorum ve yine unutuyorum.3 gün daha bekleyip ben de doktora sorup içeyim diyorumBende yarın tarlusal içmeye başlıcamgeçen ay ilaç bittikten 3 gün sonra gelmişti benim adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?