- Konu Sahibi pembiss123
-
- #21.261
Merhaba onceki dusuklerimde kullanmistim bunu ve bu hem vajinal hem de agizdan alinabiliyor diye biliyorum...yani 1 tane vajinaya yerlestiryordum 1 tanede agizdan alirdimKızlar günaydın ben bu zamana kadar hep Crinonojel kullandım fakat piyasada olmadıgıniçin artık kapsül olana geçtim teyit etmek için soruyorum sizde resimdeki kapsülden kullanıyorsunuz değilmi yazdırırken ebe illa ağızdan alınır dedi de bana vajinal demiştiler çünkü sizde bundan kulöanıyırsunuz değilmş vajinal
Maalesef sonuç gene hüsranHaberler sendeeee
Olsun pes etmek yokk buda bizlerin imtihani. Olmayacak diye birsey yok. Allah buyukturMaalesef sonuç gene hüsran
Maalesef sonuç gene hüsran
Ben artık pes ettim. Yaşım 44 hatta 2 ay sonra 45. Demekki buda benim imtihanım.Olsun pes etmek yokk buda bizlerin imtihani. Olmayacak diye birsey yok. Allah buyuktur
Ben çok yatmadım, ara ara kalkıp yürüyüp hareket ettim, zaten 3. Günü iğnem vardı, 4.kattan merdivenle inip aile hekimliğine gittim, zaten öyle sürekli yatmayı önermiyorlar, hareketli olmak lazım ki rahme kan gitsin. Fakat temizlik yemek yapmadım, annem , eşim yardımcı oldu bu konuda çok şükür.Kızlar transferde nasıl yattınız kaç gün yattınız?
Yan yattınız mı peki transferden sonra birde adımlarını minnak minnak mıydıBen çok yatmadım, ara ara kalkıp yürüyüp hareket ettim, zaten 3. Günü iğnem vardı, 4.kattan merdivenle inip aile hekimliğine gittim, zaten öyle sürekli yatmayı önermiyorlar, hareketli olmak lazım ki rahme kan gitsin. Fakat temizlik yemek yapmadım, annem , eşim yardımcı oldu bu konuda çok şükür.
Yok canim, o kadar da değil, dikkat ettim eğilip kalkmadım, uzanmadım. Böyle yani o kadar yan yatmayla falan bisey olmaz merak etmeyinYan yattınız mı peki transferden sonra birde adımlarını minnak minnak mıydı
Bende egilip uuznmıyorum yemek temizlik de yapmıyorum sadece yan yatıyorum. Ama pozitifi gören birisi çok korkuttu çok dikkat et 12 gün bıyunca sırt üstü yat adımlarını küçük at mümkünse ignelerini evde yap vs çok gerildim çünkü doktorum yan yatabilirsin yüz üstü yatma dedi. Bende yan yattım ama başka tuvalete yürüdüm hastaneye gittim vs çok üzüldüm kesin tutmadı dedimYok canim, o kadar da değil, dikkat ettim eğilip kalkmadım, uzanmadım. Böyle yani o kadar yan yatmayla falan bisey olmaz merak etmeyin
Bende egilip uuznmıyorum yemek temizlik de yapmıyorum sadece yan yatıyorum. Ama pozitifi gören birisi çok korkuttu çok dikkat et 12 gün bıyunca sırt üstü yat adımlarını küçük at mümkünse ignelerini evde yap vs çok gerildim çünkü doktorum yan yatabilirsin yüz üstü yatma dedi. Bende yan yattım ama başka tuvalete yürüdüm hastaneye gittim vs çok üzüldüm kesin tutmadı dedim
Hiç belli olmaz bakın ne güzel yumurtanın varmış bn 34 yaşındayım 1 yumurta çıkmıştı. Menapoz a girmediğimiz sürece umut vardırBen artık pes ettim. Yaşım 44 hatta 2 ay sonra 45. Demekki buda benim imtihanım.
Hiç belli olmaz bakın ne güzel yumurtanın varmış bn 34 yaşındayım 1 yumurta çıkmıştı. Menapoz a girmediğimiz sürece umut vard
çok üzüldüm . Biraz kendimi toparlıyım belki denerim.Hiç belli olmaz bakın ne güzel yumurtanın varmış bn 34 yaşındayım 1 yumurta çıkmıştı. Menapoz a girmediğimiz sürece umut vardır
Tüp bebekle bu şekilde gebe kalan çok.Arkadaşlar eşinde sorun olup hamile kalan oldu mu aranızda
İnş yaTüp bebekle bu şekilde gebe kalan çok.
Eşinizin sorunu nedirİ
İnş ya
Ben. Eşim azospermi yani 0 sperm ameliyatla sprrm buldular eşimden şükür ilk denemede pozitif suan bebeğin kalbini duymadık daha ama keseyi gördükArkadaşlar eşinde sorun olup hamile kalan oldu mu aranızda
İnş Rabbim selametle kucağına almayı da nasip ederBen. Eşim azospermi yani 0 sperm ameliyatla sprrm buldular eşimden şükür ilk denemede pozitif suan bebeğin kalbini duymadık daha ama keseyi gördük
Sperm sayısı 2 milyon ve hareketsizEşinizin sorunu nedir
Aminn inşallahhİnş Rabbim selametle kucağına almayı da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?