Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar 8+2 yim. Bugun ilk kez kanamam oldu kirmizi baya camasirimi doldurmustu. Acile gttik kalp atisi dinledik. Bi sknti yok ama dusuk
Riski var dedi doktor. Prulotn vuruldm kLcadan. Hic kanamasi olan oldu mu bu surecte? Tekrar olmaz insallah :KK43:

Kizlar 8+2 yim. Bugun ilk kez kanamam oldu kirmizi baya camasirimi doldurmustu. Acile gttik kalp atisi dinledik. Bi sknti yok ama dusuk
Riski var dedi doktor. Prulotn vuruldm kLcadan. Hic kanamasi olan oldu mu bu surecte? Tekrar olmaz insallah :KK43:
Proluton etkili bir iğne kanama geçti mi?

Evet gecti haftada bir vurulcakmisim ama baya agrili bi igneymis hala agriyo. Bi aksilik olmasinda agri onemli degil
Proluton haftalık iğne olunca çok zorlamıyor insanı. Inşallah tekrar gelmez kanama. Ama progesteron takviyesiyle büyük oranda engelleniyor kötü vaziyetler. Iyi olacak inşallah iyi düşün 😍

Sorma canım ya. Hormonlar kistler uğraşıyoruz. Ben ilaç kullanmadım mı sürekli kistle yaşıyorum zaten arkadaş olduk kistler le 🙂 Hataydayım canım ben. Şu an estrofem kullanıyorum 18 aralıkta kontrol var o gün belli olur herhalde transfer günü
Merhaba, hayırlı olsun tedavin🥰 transfer günü alabildin mi? Ben de ikinci transfer için bekliyorum, bu ay olacaktı ama kist çıktı, bir ay ertelendi maalesef, doğum kontrol hapı ve lucrin kullanıyorum, kist geçtiyse ocak sonuna transferim olacak inşallah, benim de hemen hemen her ay basit over kisti olur, hatta ilk transferimde de vardı, kistin içindeki sıvıyı çektikten sonra transferimi yaptılar. Sizin nasıl oluyor, kist varken nasıl transfer yaptılar, biz neden kiste meyilliyiz böyle, ben çok doktora gittim ama olabilir basit kistler kendiliğinden geçer diyorlar, geçtiğini biliyorum ama hemen hemen her ay olması can sıkıyor artık

Bu ikinci hamileliğim ilkinde banyoda yerleri tekmeleyerek çok afedersin öğürme gelirdi öyle böyle değil midem ağzımdan çıkacak gibi. Bu hamileliğim Rabbime çok şükür bulantisiz geçiyor hala gözümü ilk açar açmaz bulantım varmı diye bakıyorum. Çok zor hiç dileme öyle birşey :)
Katılıyorum size kesinlikle doğru söylüyorsun 😩😩Çok fenayım ben de gece bile kusmaya uyanıyorum . Sürekli yatıyorum . Daha doğrusu kalkamıyorum.Keşke hiç bulantı kusma yaşamayanlar kadar şanslı olsaydık. İnanın çok kötü depresyona girdim resmen. İlaç kullandığım halde böyleyim . Ne zaman bitecek............

X