- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.221
Gittim gittim :) ikiz :) kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez inşallahMerhaba canim kese muayenesine gittin mi . Merak ettim seni ikiz mi diye çünkü değerin yüksekti en son
Beta kacti sende canim?Gittim gittim :) ikiz :) kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez inşallah
Aaa çok iyi maşallah hayırlı olsun canımGittim gittim :) ikiz :) kalp atışı için 2 hafta sonra gidicez inşallah
10.gün 1598. Sen ne durumdasın?Beta kacti sende canim?
Aminn amin inşallah. Çok endişeliyim valla kalp atışlarını duysam rahatlicamAaa çok iyi maşallah hayırlı olsun canım
Proluton etkili bir iğne kanama geçti mi?Kizlar 8+2 yim. Bugun ilk kez kanamam oldu kirmizi baya camasirimi doldurmustu. Acile gttik kalp atisi dinledik. Bi sknti yok ama dusuk
Riski var dedi doktor. Prulotn vuruldm kLcadan. Hic kanamasi olan oldu mu bu surecte? Tekrar olmaz insallah
Proluton etkili bir iğne kanama geçti mi?
Proluton haftalık iğne olunca çok zorlamıyor insanı. Inşallah tekrar gelmez kanama. Ama progesteron takviyesiyle büyük oranda engelleniyor kötü vaziyetler. Iyi olacak inşallah iyi düşünEvet gecti haftada bir vurulcakmisim ama baya agrili bi igneymis hala agriyo. Bi aksilik olmasinda agri onemli degil
Canim Benim 14 gun 3100 cikmisti10.gün 1598. Sen ne durumdasın?
İkiz mi senin de?Canim Benim 14 gun 3100 cikmisti
Yok degil galibaİkiz mi senin de?
Kalp atışı duydunuz mu :)Yok degil galiba
Duyarsın canım bende öyle duydumKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz Dün 5+1ken ilk ultrasona girdim keseyi gördü haftaya cuma gel dedi o gün 6+2 olucam kalp atışını duyarmıyız acaba bu sefer
Merhaba, hayırlı olsun tedavinSorma canım ya. Hormonlar kistler uğraşıyoruz. Ben ilaç kullanmadım mı sürekli kistle yaşıyorum zaten arkadaş olduk kistler leHataydayım canım ben. Şu an estrofem kullanıyorum 18 aralıkta kontrol var o gün belli olur herhalde transfer günü
Bende 6 +2 de duydum kalp atışlarını bence duyarsın git hemenKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz Dün 5+1ken ilk ultrasona girdim keseyi gördü haftaya cuma gel dedi o gün 6+2 olucam kalp atışını duyarmıyız acaba bu sefer
Katılıyorum size kesinlikle doğru söylüyorsunBu ikinci hamileliğim ilkinde banyoda yerleri tekmeleyerek çok afedersin öğürme gelirdi öyle böyle değil midem ağzımdan çıkacak gibi. Bu hamileliğim Rabbime çok şükür bulantisiz geçiyor hala gözümü ilk açar açmaz bulantım varmı diye bakıyorum. Çok zor hiç dileme öyle birşey :)