- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
-
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.201
Ben suan 7+3 um canim bende de daha bu hafta basladi hafif bulanti ve halsizlikSeninle aramızda iki haftadan fazla var heralde benim belirtileri yaşamama daha var belli ki
5+1 im ben kendi hesabıma göre son adete göre yaniBen suan 7+3 um canim bende de daha bu hafta basladi hafif bulanti ve halsizlik
Bende son adete gore 7+3 dun doktorda 2 gun once bile cikti5+1 im ben kendi hesabıma göre son adete göre yaniİyi dedin ben iki gün sonra onu da takarım çünkü
Bakalım bana ne diyecek inşallah daha gerilerde bişey söylemezBende son adete gore 7+3 dun doktorda 2 gun once bile ciktitakma takma kimisinde hic olmuyormus bile bulanti vs sansli olanlarda
Due agzini hayir ac bualntidan mahfolonlar var hayirlisi olsunBakalım bana ne diyecek inşallah daha gerilerde bişey söylemezya ben yaşamak istiyorum tüm belirtileri hamileliği doruklarına kadar yaşayayım çok hayalini kurdum o günlerin
Tabiki hayırlısı olsun tatlış tatlış bulantılarım olsunDue agzini hayir ac bualntidan mahfolonlar var hayirlisi olsun
Belki geç döllenme yada tutunma olmuştur. Kese gozuktuyse tamam bu haftalarda zten bebek gorulmuyorkiOoo bnm 5+4du hesabıma göre dun ben daha bebeği bile göremedim
Bu ikinci hamileliğim ilkinde banyoda yerleri tekmeleyerek çok afedersin öğürme gelirdi öyle böyle değil midem ağzımdan çıkacak gibi. Bu hamileliğim Rabbime çok şükür bulantisiz geçiyor hala gözümü ilk açar açmaz bulantım varmı diye bakıyorum. Çok zor hiç dileme öyle birşey :)Tabiki hayırlısı olsun tatlış tatlış bulantılarım olsun
Ayyy Allah korusun ya o nasıl bir mide bulantısı öyleBu ikinci hamileliğim ilkinde banyoda yerleri tekmeleyerek çok afedersin öğürme gelirdi öyle böyle değil midem ağzımdan çıkacak gibi. Bu hamileliğim Rabbime çok şükür bulantisiz geçiyor hala gözümü ilk açar açmaz bulantım varmı diye bakıyorum. Çok zor hiç dileme öyle birşey :)
Oo bn transferin 4. Günü pozitifi gördüm.Belki geç döllenme yada tutunma olmuştur. Kese gozuktuyse tamam bu haftalarda zten bebek gorulmuyork
Benim olmuştu canım progestan iğneyi 2 ampul yap dedi doktor. Sonra da olmadi çok şükür 2 hafta böyle devam ettik dün prolutona geçtik 5 günde bir.Arkadaslar merhaba gebeligin 5. Haftasinda kanamsi veya pembe akintisi olan varmi? Bir de akintiyla birlikte hafif bel ve kasik agrisi?neler yaptiniz?
Merhaba sordum doktor ilaco yok dedi prolutin igne vurmsutum p.tesi mubtemele bugun de 1 tane daha vurul diyecek...bol bol istirahat et dedi o kadarBenim olmuştu canım progestan iğneyi 2 ampul yap dedi doktor. Sonra da olmadi çok şükür 2 hafta böyle devam ettik dün prolutona geçtik 5 günde bir.
Doktora sordun mu sen peki?
Amin canım cumleminkini insallahAyyy Allah korusun ya o nasıl bir mide bulantısı öyleaman aman ben onun ya da onların varlığını hissedecek kadar yaşayım yeter allahım size bağışlasın yavrularınızı
Dogru yerdesin canim. Cagdas Aslan hastasiyim ilk deneme cok sukur hamileyim devami gelir insallahHanımlar çok heyecanlıyım bu sıralar :) 3 yıl sonra pes ettiğim tüp bebek serüvenime geri dönüyorum.. 3 yıl önce 2 kere denedim olmadı ben de pes ettim ama eski doktorum Dr.Çağdaş Aslan’ı tvde görüp aramaya karar verdim, kendi kliniğini kurmuş nişantaşında, cumartesi muayene oldum hemen başlayalım dedi bu hafta kontrole gidip takibe başlıyorum, siz bu dönemde bisey yaptınız mı ekstra noolur bana fikir verin, Çağdaş Aslan’a tüp bebek yaptıran var mı? Ben eski yerinde çok başarılı diye duymustum ama orda ona gitmek nasip olmadı belki de simdi olmasında bir hayır vardır..
Canm hayırlı olsın bende büyük bir aradan sonra bahçecide başlayıp gebe kalmıştım Allah gönlüne göre versinHanımlar çok heyecanlıyım bu sıralar :) 3 yıl sonra pes ettiğim tüp bebek serüvenime geri dönüyorum.. 3 yıl önce 2 kere denedim olmadı ben de pes ettim ama eski doktorum Dr.Çağdaş Aslan’ı tvde görüp aramaya karar verdim, kendi kliniğini kurmuş nişantaşında, cumartesi muayene oldum hemen başlayalım dedi bu hafta kontrole gidip takibe başlıyorum, siz bu dönemde bisey yaptınız mı ekstra noolur bana fikir verin, Çağdaş Aslan’a tüp bebek yaptıran var mı? Ben eski yerinde çok başarılı diye duymustum ama orda ona gitmek nasip olmadı belki de simdi olmasında bir hayır vardır..
Bende bahçecik ilk deneme amh düşüklüğü bugün transferimin 9.günü betam 139 rabbime hamd olsunnüsteyen herkese nasip etsin hep duamdasınızCanm hayırlı olsın bende büyük bir aradan sonra bahçecide başlayıp gebe kalmıştım Allah gönlüne göre versin
Merhaba amh kac sizin ve kacinci gun yum.?Bende bahçecik ilk deneme amh düşüklüğü bugün transferimin 9.günü betam 139 rabbime hamd olsunnüsteyen herkese nasip etsin hep duamdasınız
Merhaba canim kese muayenesine gittin mi . Merak ettim seni ikiz mi diye çünkü değerin yüksekti en sonKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı
Merhaba amh kac sizin ve kacinci gun yum.?0..23