- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.781
Bende olmadiKızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı
Benimde sulu kahverengiydi. Doktorum progestan iğne vurulmamı istedi. Onu yaptım diğer gün bitti.Benden de bi leke gelmiş inşallah yerleşmedir açık kahverengi korktum biraz
Yarına kadar devam ederse sabah bende arıycam doktoru pruloton vurunuyorım ama progestan yaptırmadım hiç progestanı fitil olarak alıyorumBenimde sulu kahverengiydi. Doktorum progestan iğne vurulmamı istedi. Onu yaptım diğer gün bitti.
Bende öyle fitil olarak kullanıyordum canım. Ben kahverengiyi görünce hemen doktora sordum akşam 21:00-22:00 gibi acile git hemen vurul dedi. Bekletmedi beni.Yarına kadar devam ederse sabah bende arıycam doktoru pruloton vurunuyorım ama progestan yaptırmadım hiç progestanı fitil olarak alıyorum
Sonucunuz benimkine yakin cikmis acaba bebeğimiz tekmi ikizmi benimde 14.gün 2015 çıkmıştıKızlar merhaba bişey sorucam size ben dün doktora gittim hcg değeri 4159 çıktı transferimin 14. Günü. Ve vajinal ultrasonla muayene edince doktorum keseyi gördü haftaya cumayada yani transferimin 23 ü günü kalp atışını duymak için gel dedi. Fakat benim progestronum fitil kullananmama rağmen günde üç kere 8.33 çıktı doktor düşük dedi bu sebeple bana progestron iğnesi verdi günde bir defa ve fitil olarak aldığım progestronu altıya çıkardı. Merak ettiğim şu sizin değeriniz kaç benim gibi progestronu düşük olan varmı korkuyorum iğneyle düzelir mi çok mu düşük değerim lütfen yorum yapın
Anladım canım sabaha kadar bekliycem ben doktora bu saatte ulaşamam artık Allah’a kaldı bakalımBende öyle fitil olarak kullanıyordum canım. Ben kahverengiyi görünce hemen doktora sordum akşam 21:00-22:00 gibi acile git hemen vurul dedi. Bekletmedi beni.
Valla ilk hamileliğilim hiç bir sorun yaşamamıştım inş bunda da yaşamamSonra da rahim genişleyecek onun ağrısı olacak
Sıkıntı yapma olmaz bişiSanki yatarken yok ayaga kalkinca agriyo sanki ayaga kalkinca kanamam baslicak
16 Aralık’ta 3.gün çift embriyo transferi oldumPerşembe günü 17 Aralık’ta çift 5.gün embriyo transferi oldum bende beni de ekleyebilirsiniz listeye
Hadi bakalım inşallah ikimizde hayırlsıyla pozitifi görürüz16 Aralık’ta 3.gün çift embriyo transferi oldum
Amin inşallahHadi bakalım inşallah ikimizde hayırlsıyla pozitifi görürüz
Eğer gece kanamanız artarsa mutlaka hastaneye gidin pruloton depot yaparlar hemen. Günlük progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem oldu 5 gün. Kan sulandirici yapabilir dedi dr um onu kesti. 5 gün sonra çok kanamam oldu içim aktı resmen.rahimde büyük bir kanama alanı açılmış 1ay da ancak geçti. Haftalık proloton depot iğne ve günlük progesteron iğne akullanmam rağmen yeni bitti.birde benim kan grubu negatif olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptılar erkendenAnladım canım sabaha kadar bekliycem ben doktora bu saatte ulaşamam artık Allah’a kaldı bakalım
Benimkiler seninkinden 2 gün daha fazla lab. da bekletilmiş oluyor canım 3.gün daha erken rahime transfer ediliyorAmin inşallah3. Gün ile 5.gün arasındaki fark nedir biliyor Musun
Canım o iğneyi ne zaman yapmak gerekir?Benimde eşimin pozitif benim negatif kan grubuplarımızEğer gece kanamanız artarsa mutlaka hastaneye gidin pruloton depot yaparlar hemen. Günlük progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem oldu 5 gün. Kan sulandirici yapabilir dedi dr um onu kesti. 5 gün sonra çok kanamam oldu içim aktı resmen.rahimde büyük bir kanama alanı açılmış 1ay da ancak geçti. Haftalık proloton depot iğne ve günlük progesteron iğne akullanmam rağmen yeni bitti.birde benim kan grubu negatif olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptılar erkenden
Cnm tüp bebek dr um 10.haftaya kadar takip yapıyor. Son muayene de bana taramalarla ilgili kağıt verdi. Orda 26. Ya da 28.hafta yazıyordu tam hatırlamıyorum. Benim 4.haftada kırmızı kanamam olunca hemen yaptılar. Sen yarın lekelenmelerini dr u na söyle kan grubunuda söyle belki yaptırır. Ya da gerek duymaz vaktinde yapılırCanım o iğneyi ne zaman yapmak gerekir?Benimde eşimin pozitif benim negatif kan grubuplarımız
Prulotonu 3 günde bir yaptırıyorum bide progestan fitil kullanıyorum şu an ben diğer iğneyi kullanmıyorum . Ama şükür azaldı bayağı yerleşme kanamasıydı benimkisi galiba yine de yarın bi doktorumu arıycam çok teşekkür ederim cevap için allahım size bağışlasın evladınızı daEğer gece kanamanız artarsa mutlaka hastaneye gidin pruloton depot yaparlar hemen. Günlük progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem oldu 5 gün. Kan sulandirici yapabilir dedi dr um onu kesti. 5 gün sonra çok kanamam oldu içim aktı resmen.rahimde büyük bir kanama alanı açılmış 1ay da ancak geçti. Haftalık proloton depot iğne ve günlük progesteron iğne akullanmam rağmen yeni bitti.birde benim kan grubu negatif olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptılar erkenden
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınPrulotonu 3 günde bir yaptırıyorum bide progestan fitil kullanıyorum şu an ben diğer iğneyi kullanmıyorum . Ama şükür azaldı bayağı yerleşme kanamasıydı benimkisi galiba yine de yarın bi doktorumu arıycam çok teşekkür ederim cevap için allahım size bağışlasın evladınızı da
Canım ben daha sonucu almadımCnm tüp bebek dr um 10.haftaya kadar takip yapıyor. Son muayene de bana taramalarla ilgili kağıt verdi. Orda 26. Ya da 28.hafta yazıyordu tam hatırlamıyorum. Benim 4.haftada kırmızı kanamam olunca hemen yaptılar. Sen yarın lekelenmelerini dr u na söyle kan grubunuda söyle belki yaptırır. Ya da gerek duymaz vaktinde yapılır
Canım ben daha sonucu almadımİnşallah tutar da doktora sorarım ona göre yaptırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?