Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yarına kadar devam ederse sabah bende arıycam doktoru pruloton vurunuyorım ama progestan yaptırmadım hiç progestanı fitil olarak alıyorum
Bende öyle fitil olarak kullanıyordum canım. Ben kahverengiyi görünce hemen doktora sordum akşam 21:00-22:00 gibi acile git hemen vurul dedi. Bekletmedi beni.

Sonucunuz benimkine yakin cikmis acaba bebeğimiz tekmi ikizmi benimde 14.gün 2015 çıkmıştı

Bende öyle fitil olarak kullanıyordum canım. Ben kahverengiyi görünce hemen doktora sordum akşam 21:00-22:00 gibi acile git hemen vurul dedi. Bekletmedi beni.
Anladım canım sabaha kadar bekliycem ben doktora bu saatte ulaşamam artık Allah’a kaldı bakalım

Anladım canım sabaha kadar bekliycem ben doktora bu saatte ulaşamam artık Allah’a kaldı bakalım
Eğer gece kanamanız artarsa mutlaka hastaneye gidin pruloton depot yaparlar hemen. Günlük progesteron iğne ve fitil kullanmama rağmen kahverengi lekelenmem oldu 5 gün. Kan sulandirici yapabilir dedi dr um onu kesti. 5 gün sonra çok kanamam oldu içim aktı resmen.rahimde büyük bir kanama alanı açılmış 1ay da ancak geçti. Haftalık proloton depot iğne ve günlük progesteron iğne akullanmam rağmen yeni bitti.birde benim kan grubu negatif olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi de yaptılar erkenden

Canım o iğneyi ne zaman yapmak gerekir?Benimde eşimin pozitif benim negatif kan grubuplarımız

Canım o iğneyi ne zaman yapmak gerekir?Benimde eşimin pozitif benim negatif kan grubuplarımız
Cnm tüp bebek dr um 10.haftaya kadar takip yapıyor. Son muayene de bana taramalarla ilgili kağıt verdi. Orda 26. Ya da 28.hafta yazıyordu tam hatırlamıyorum. Benim 4.haftada kırmızı kanamam olunca hemen yaptılar. Sen yarın lekelenmelerini dr u na söyle kan grubunuda söyle belki yaptırır. Ya da gerek duymaz vaktinde yapılır

Prulotonu 3 günde bir yaptırıyorum bide progestan fitil kullanıyorum şu an ben diğer iğneyi kullanmıyorum . Ama şükür azaldı bayağı yerleşme kanamasıydı benimkisi galiba yine de yarın bi doktorumu arıycam çok teşekkür ederim cevap için allahım size bağışlasın evladınızı da

Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Kızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu

Canım ben daha sonucu almadım İnşallah tutar da doktora sorarım ona göre yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…