Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ovülasyon kitinde nasıl oluyor canım

Evet gunumuz ayni bugun 9.gunum bugun normalde cok yormadan islerimi yapiodum ama bugun yaticam bu agrilar insallah hayra alamettir yarin sonucunu yazarsin bende yazarim

Evet gunumuz ayni bugun 9.gunum bugun normalde cok yormadan islerimi yapiodum ama bugun yaticam bu agrilar insallah hayra alamettir yarin sonucunu yazarsin bende yazarim
Bende sürekli yatıyorum. İş yapmıyorum sadece çamaşır serdim. Annem sağolsun yemek işini o yapıyor. Bol bol dinlenince geçiyor. Yarın inşallah güzel haberler veririz.

Bende sürekli yatıyorum. İş yapmıyorum sadece çamaşır serdim. Annem sağolsun yemek işini o yapıyor. Bol bol dinlenince geçiyor. Yarın inşallah güzel haberler veririz.
Benim 5.denemem bu artik yanimda kimseyi istemedim dierlerinde hep yattim annemler her isimi halletti bu sefer oyle yapmicam dedim agir is yapmiyorum yine dinlene dinlene yapiorum ama kendim yapiorum esim vardiyali calisiyo genelde iste oluyo ben tek basima durmak istiyorum normal hayatima devam etmek istiyorum die

Ağır iş yapmadıktan sonra kasıkları zorlamadıktan sonra ve en önemlisi süpürge açmadıktan sonra allahın izni ile bir şey olmaz. Ama sizin var gibi dikkat edin netleşene kadar. Tam tutunma haftaları.

Merhabalar illaki az çok geri geliyor. Bende yatarken gece koyuyordum ama sabah geri geliyordu bir kısmı

Perşembe günü 17 Aralık’ta çift 5.gün embriyo transferi oldum bende beni de ekleyebilirsiniz listeye

Kizlar dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi 12.gun değerim 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olma ihtimali varmı değeri boyle yüksek olup tek olan varm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…