- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.241
Neden alındı canım benim de 0.2 di tahım bebekten sonra 1.4 çıktı ama senin çok artmışBenim de tiroid ler yok. Tüp bebek ilaçları bozuyormuş tshı
Tsh ım yazacaktımBenim de tiroid ler yok. Tüp bebek ilaçları bozuyormuş tshı
InshaAllah kuzum Tr saati 11:15 deYok canım bişi olmaz sıkıntı yapma bugünleri gördük çok şükür devamıda gelir inşallahcuma kaçta randevun
Bebisin tutunmaya calisiyor gibi canim bende de oldu transferden sonra ama daha test etmeSelam kızlarPazartesi günü transfer yapıldı. 3. gün embriyosu. Transfer olduğumdan beri inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var. Hatta bugün 4-5 kere sağ kasığıma sanki bıçak batırılmış gibi oldum sizce normal mi korkmam gereken bir durum var mı?
İnşallah hayırlı haberlerle gel canımInshaAllah kuzum Tr saati 11:15 deondan sonra konusmam var 1 saat surebilir yazarim sonucu insh
Kaçıncı gününde canımBen sabah test yaptım negatif. Yarında kan da verecem hayırlısı artık
9.gun. ikinci gün embriyo suKaçıncı gününde canım
İdrara biraz geç çıkıyor kan ver bencede benim 5.gün embrosu transfer hariç 5.günde çıkmamıştı9.gun. ikinci gün embriyo su
Tsh ım yazacaktım
Kötü çıkmıştı biyopsi sonucum. O yüzden almışlardı canım. Yarın 9.gün.3Tsh ım yazacaktım
Bide bu gün merdivenleri çıkarken zorlanmadigimi fark etiim. Daha iki güne kadar zor inip çıkıyordum kasıklarım ağrıyordu. Şimdi hicbirsey yokmuş gibi acaba tutmadı mi diye de düşünmüyor değilim yinede kan verene kadar umitliyim. İçimden tuttu gibi geliyor ama hiç belirtide kalmadıİdrara biraz geç çıkıyor kan ver bencede benim 5.gün embrosu transfer hariç 5.günde çıkmamıştı
Canim belirtiler biraz kandirabiliyor bizi, kullandimiz ilaclardan dolayi! Insallah simsiki tutunmustur sana. Benim belirtilerim beni deliritcekBide bu gün merdivenleri çıkarken zorlanmadigimi fark etiim. Daha iki güne kadar zor inip çıkıyordum kasıklarım ağrıyordu. Şimdi hicbirsey yokmuş gibi acaba tutmadı mi diye de düşünmüyor değilim yinede kan verene kadar umitliyim. İçimden tuttu gibi geliyor ama hiç belirtide kalmadı
efuulimm bugunde test yaptin mii canim? Hayirli haberler bekliyoruuz
Kiiiz, hayirli olsuunCanım sabah yaptım çoooook dikkatli bakımca belliydi. Beklemiş idrarla yaptım belki de ondandır az önce bidaha yaptım daha belirgin cıktı ama hala silik ağlayacam simdi
Ya ağlıcamKiiiz, hayirli olsuuntabi silik cikar daha 6 gun ya!
Ne zaman kan vermeyi dusunuyorsun? Bende test yapmak istiyorum sen positiv gördun diye, ama korkuyorumYa ağlıcam
Biz aynı gün muyduk 1 gün sonra miydin kuzum? Yarın dusunuyorumNe zaman kan vermeyi dusunuyorsun? Bende test yapmak istiyorum sen positiv gördun diye, ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?