Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bebisin tutunmaya calisiyor gibi canim bende de oldu transferden sonra ama daha test etme

Ya yüzümüzde sivilceler çıktımı bende çıkmazdı yoktu sivilce şimdi çok var sanki ergenligime yeni girdim gibi hormon bozukluğumu oldu acaba bende ikinci adetim 11 gun çamur gibi çok az var ilkinde 11 gun falan sürdü normal adet gibi iki hafta için de yine oldum bu seferde uzun sürdü önceden düzenli 7 gün sürerdi geçmezse adetim pazartesi doktora gidecem negatif yaşayan böyle sorunlar olanlar var mi kızlar

İdrara biraz geç çıkıyor kan ver bencede benim 5.gün embrosu transfer hariç 5.günde çıkmamıştı
Bide bu gün merdivenleri çıkarken zorlanmadigimi fark etiim. Daha iki güne kadar zor inip çıkıyordum kasıklarım ağrıyordu. Şimdi hicbirsey yokmuş gibi acaba tutmadı mi diye de düşünmüyor değilim yinede kan verene kadar umitliyim. İçimden tuttu gibi geliyor ama hiç belirtide kalmadı

Canim belirtiler biraz kandirabiliyor bizi, kullandimiz ilaclardan dolayi! Insallah simsiki tutunmustur sana. Benim belirtilerim beni deliritcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…