- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.221
Ay sorma hiç bu kadsr adet gelsin diye beklememiştik değil miGünler nasıl geçmek bilmiyor diye soralım bence bananasıl olsun? 2020'nin son çeyreğini âdet bekleyerek geçiriyorum 2 gün gecikti gelmesini bekliyorum canikom. Sen neler yapıyosun bakalım?
Selam canım kimyasal gibi görünüyor artış çok olmamış benim de öyle olmuştuBayanlar selam biraz önce test sonucunu aldım
3.gun embriyosu iki gün önce transfer den sonra 10. Gün ( 28.6 ) bugün transfer den sonra 12.gun ( 38.1) böyle düşük olup yükselen var mı yoksa bnde kimyasal mi oldum
Ben de tiroidler im yok 10 yıldır ilaç kullanıyorum ama sizinki çok yükselmiş sorununuz nedirTransferin 4.günü 14 e çıkmıştı. Tekrar ilaç dozumu değiştiler. İnşallah tutunmasına engel olmaz
Ayy inşallah yaa. Kaçıncı denemedinizdi?Bende dün oldum canım, 6. Gün embiryosu ile çift embiryo :) bende heyecan kalmadı garip bir sükunet coktu galibaberaber bu bekleme süresini geçirelim inşallah
İnşallah yükselir değerin canım. Allah büyük strese girmemeye çalışBayanlar selam biraz önce test sonucunu aldım
3.gun embriyosu iki gün önce transfer den sonra 10. Gün ( 28.6 ) bugün transfer den sonra 12.gun ( 38.1) böyle düşük olup yükselen var mı yoksa bnde kimyasal mi oldum
Seni benden iyi kim anlar acabaAy sorma hiç bu kadsr adet gelsin diye beklememiştik değil miben de aralığın sonuna doğru olucam inşallah Bi de gecikmesi ya zaten sabırsızlandık. Aklımda deli sorular benim Koficim yaaa bazen karamsarlığa kapılıyorum bazen heyecanlı işte. İş güç çalışıyorum Bi şekilde zaman geçsin diye mübarek geçmek bilmiyor
Normal test yaptım mı göründü mü çift çizgi canımBayanlar selam biraz önce test sonucunu aldım
Hayırlı bereketli olsun inşaallahKızlaaar merhaba uzun süre sonra aranıza döndüm :) 3.transferimi oldum bugün, 5.gün çift embriyo. Çok heyecanlıyım :) var mı bugün başka transfer olan
İnşallahİnşallah yükselir değerin canım. Allah büyük strese girmemeye çalış
İnşallah canım benim eğer miniğin dünyaya gelmeyi senin kuzun olmayı seçmişse ona hiç birşey engel olamaz Allah gönlüne göre versin endişeni çok iyi anlıyorum hep bu iğnelerin yüzünden oluyor içini ferah tut kaçıncı günündesinTransferin 4.günü 14 e çıkmıştı. Tekrar ilaç dozumu değiştiler. İnşallah tutunmasına engel olmaz
Transfersen sonra 6. Gun yapmıştım pozitif çıkmıştı ama ertesi güne kadar biraz silinmiştiNormal test yaptım mı göründü mü çift çizgi canım
Hayır 5+0 oluyorsunuz.O hesaba göre o zaman ben 4+7 mıyım
Benim de tiroid ler yok. Tüp bebek ilaçları bozuyormuş tshıBen de tiroidler im yok 10 yıldır ilaç kullanıyorum ama sizinki çok yükselmiş sorununuz nedir
7.gün canım. 9.gün cuma günü kan vermeye gideceğim. Benim sorun amh düşüklüğü, çikolata kisti. 4.opu da 2 tane embriyo oluştu. İlk defa transfer aşamasına geldim. 2 sini de koydular. Allahım hepimize nasip etsin.İnşallah canım benim eğer miniğin dünyaya gelmeyi senin kuzun olmayı seçmişse ona hiç birşey engel olamaz Allah gönlüne göre versin endişeni çok iyi anlıyorum hep bu iğnelerin yüzünden oluyor içini ferah tut kaçıncı günündesin
Bende de aynı amh düşük ve haşimatom var ikinci denemem ikisindede iki yumurta oluştu bu ikinci tuttu ama hala inanamıyorum darısı sana da olsun inşallah dualarım seninle7.gün canım. 9.gün cuma günü kan vermeye gideceğim. Benim sorun amh düşüklüğü, çikolata kisti. 4.opu da 2 tane embriyo oluştu. İlk defa transfer aşamasına geldim. 2 sini de koydular. Allahım hepimize nasip etsin.
4+6 yazacaktm yanlış olmuş yaHayır 5+0 oluyorsunuz.
Aminnnn inşallah. Allah razı olsun.inşallah pozitif olur. Çok yoruldum. 4 kez opu çok yordu maddi manevi.İlk defa son opu da döllenme oldu. Dondurdular. 9 Aralık ta da transfer ettiler. İnşallah tekrar başa dönmek zorunda kalmam.Bende de aynı amh düşük ve haşimatom var ikinci denemem ikisindede iki yumurta oluştu bu ikinci tuttu ama hala inanamıyorum darısı sana da olsun inşallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?