Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

3. Gündü ve çift embriyoydu 10. Gün 183,8 12. Gün ise

25 ine gel dedi transferin 12. Gününden sonra iki hafta geçince gel dedi daha koskoca 9 gün var
Bende pazartesi gıdıcem transferin 20.gunu olmuş olucak zman geçmiyor

21 aralik olarak degistr cnm bnmkini

Koficim günler nasıl geçiyor ben sabırsızlanıyorum yaaa durumlar nasıl sende 2. Adeti oldun mu benim daha var
Seninle aynıyız bekleyen 2 tane 5. Gün embriyo var dondular iyice

Canim nasil gidiyor sende durumlar nasil? benim 2 gundur cok az adet gbi hissediyom geri geciyo anliyamadim hatta gece uyutmadi korkudan wcye bile gidemedim herhangi bisry yok simdilik
Canım bende sana yazacaktım benim midem çooook kötü bugün doktoru aradım yarın ilaç yazacakmış mide bulantısı iyidir bebeğin iyi olduğunu gösterir dedi aslında kusmuyorum ama arka planda hep bir bulantı senin nasıl

Bnde de var bulanti 4 gundur ama su ara ara agrilar kafami karistiriyor bide af edersin tikaniklik da gecti gibi ben herseye hazir olmak istiyorumda cuma gunu...

Koficim günler nasıl geçiyor ben sabırsızlanıyorum yaaa durumlar nasıl sende 2. Adeti oldun mu benim daha var
Seninle aynıyız bekleyen 2 tane 5. Gün embriyo var dondular iyice
Günler nasıl geçmek bilmiyor diye soralım bence bana nasıl olsun? 2020'nin son çeyreğini âdet bekleyerek geçiriyorum 2 gün gecikti gelmesini bekliyorum canikom. Sen neler yapıyosun bakalım?

Maşallah canım ne güzel içini ferah tut sen oracıkta bekliyorlar eminim bir kaç saattir regl ağrısı gibi ağrım var moralim bozuldu baya ama hayırlısı bakalım beklemeye devam cumaya kadar

Maşallah canım ne güzel içini ferah tut sen oracıkta bekliyorlar eminim bir kaç saattir regl ağrısı gibi ağrım var moralim bozuldu baya ama hayırlısı bakalım beklemeye devam cumaya kadar
Maaşallah. Sizleri gördükçe ben de heyecanlanıyorum. İnşallah cuma günü benim de değerim yüksek çıkar da ben de paylaşırım sizlerle.tsh ım yüksek tutmayacak diye çok korkuyorum

Bayanlar selam biraz önce test sonucunu aldım
3.gun embriyosu iki gün önce transfer den sonra 10. Gün ( 28.6 ) bugün transfer den sonra 12.gun ( 38.1) böyle düşük olup yükselen var mı yoksa bnde kimyasal mi oldum

Bayanlar selam biraz önce test sonucunu aldım
3.gun embriyosu iki gün önce transfer den sonra 10. Gün ( 28.6 ) bugün transfer den sonra 12.gun ( 38.1) böyle düşük olup yükselen var mı yoksa bnde kimyasal mi oldum
Canım 2 katı artması lazım sonuçların düşük olsada 2 gün sonra 2 katı artsaydı sorun yoktu ama bu kimyasal gibi duruyor

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir O ağrılar eminim ilaçlardandır bende de ara ara oluyor hatta bacağıma da vuruyor sende içini ferah tut Allah yar ve yardımcımız olsun

Maaşallah. Sizleri gördükçe ben de heyecanlanıyorum. İnşallah cuma günü benim de değerim yüksek çıkar da ben de paylaşırım sizlerle.tsh ım yüksek tutmayacak diye çok korkuyorum
Kaçtı canım tsh ın genelde transfer sırasında 3 ve altı istenir demişlerdi bana hemşireler ama endokrin doktorum onunla ilgisi olmaz demişti bu konuda çok çelişiyorlar bende çok uzun yıllardır tiroid hastasıyım.

Transferin 4.günü 14 e çıkmıştı. Tekrar ilaç dozumu değiştiler. İnşallah tutunmasına engel olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…