Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Yaaa çok sevindim canım Gözünüz aydın darısı kalp atışına inşallah

O kadar korkuyorum ki tek çizgiyi görmekten bi de benim 3. Embriyosu erken yaparsam çıkmaz diye düşünüyorum en azından 10. Günü görüp öyle idrar testi yapayım diyorum
Ben idrar testi yapmayacağım canım önce kan vereceğim pozitif çıkarsa idrar testi yapar saklarım o testi çünkü hep negatif görmekten artık idrar testi yapmaya korkuyorum. Hmm 3. Günse erken olabilir canım benim 5. Gün embriyosuydu test günüm Cuma aslında ama yarında çıkar varsa artık inşallah

Kizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Sağlıkla büyümeye, gelişmeye devam etsin kuzun inşallah çok mutlu oldum senin adına canım ne güzel bir haber. Darısı bize de olsun ultrason günü gelmek bilmiyor göremediğim için hala korkuyorum

Sağlıkla büyümeye, gelişmeye devam etsin kuzun inşallah çok mutlu oldum senin adına canım ne güzel bir haber. Darısı bize de olsun ultrason günü gelmek bilmiyor göremediğim için hala korkuyorum
Bende oyleydim canim inslalah gorursun guzel bi sekilde birisi bitiyo diger gelişmeyi bekliyoruz Rabbim saglikli hayilri gelişebilmeyi kucagimiza almayi nasip etsin

Ayy çok sevindim canım çok şükür inşallah kalbinide duyarsın ultrasona vajinalmı baktı

Kesinlikle haklısın canım o tek çizgiler mahvetti bizi zaten en iyisi direk kan vermek senin ki yarın kesin çıkar o zaman kesinlikle haberini bekliyorum yarın

Ne güzel canım 3. Gün embriyosu muydu seninki de 10. Gün sonucun kaç çıkmıştı kanda
3. Gündü ve çift embriyoydu 10. Gün 183,8 12. Gün ise 482,3 çıktı hoca sadece ultrason a gel hadi gözümüz aydın dedi ama ben hala inanamıyorum her gün korkuyla hala duruyor mu duruyorlarmıdır diye dolanıp duruyorum

Ne zman çağırdı canım kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…