- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.181
Yaaa çok sevindim canımKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Amin inşaallahEvet çok zor bir süreç gerçekten Rabbim yar ve yardımcımız olsun mucizelerle karşılaştırsın bizi
Amin amin inslalah canimYaaa çok sevindim canımGözünüz aydın darısı kalp atışına inşallah
Ben idrar testi yapmayacağım canım önce kan vereceğim pozitif çıkarsa idrar testi yapar saklarım o testiO kadar korkuyorum ki tek çizgiyi görmekten bi de benim 3. Embriyosu erken yaparsam çıkmaz diye düşünüyorum en azından 10. Günü görüp öyle idrar testi yapayım diyorum
Benim 10. Günde çıkmıştı kanda canım hiç idrar testiyle uğraşma 10. Gün kan verO kadar korkuyorum ki tek çizgiyi görmekten bi de benim 3. Embriyosu erken yaparsam çıkmaz diye düşünüyorum en azından 10. Günü görüp öyle idrar testi yapayım diyorum
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun tekrarKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Sağlıkla büyümeye, gelişmeye devam etsin kuzun inşallah çok mutlu oldum senin adına canım ne güzel bir haberKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Alalh razi olsun canim sağolHadi gözün aydın canım hayırlı olsun tekrar
Bende oyleydim canim inslalah gorursun guzel bi sekilde birisi bitiyo diger gelişmeyi bekliyoruz Rabbim saglikli hayilri gelişebilmeyi kucagimiza almayi nasip etsinSağlıkla büyümeye, gelişmeye devam etsin kuzun inşallah çok mutlu oldum senin adına canım ne güzel bir haber. Darısı bize de olsun ultrason günü gelmek bilmiyor göremediğim için hala korkuyorum
Ayy çok sevindim canım çok şükür inşallah kalbinide duyarsınKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Kesinlikle haklısın canım o tek çizgiler mahvetti bizi zaten en iyisi direk kan vermek senin ki yarın kesin çıkar o zamanBen idrar testi yapmayacağım canım önce kan vereceğim pozitif çıkarsa idrar testi yapar saklarım o testiçünkü hep negatif görmekten artık idrar testi yapmaya korkuyorum. Hmm 3. Günse erken olabilir canım benim 5. Gün embriyosuydu test günüm Cuma aslında ama yarında çıkar varsa artık inşallah
Ne güzel canım 3. Gün embriyosu muydu seninki de 10. Gün sonucun kaç çıkmıştı kandaBenim 10. Günde çıkmıştı kanda canım hiç idrar testiyle uğraşma 10. Gün kan ver
Transferin 3.günü yarım doz yapmıştım. Bugün 7.gün yine yarım doz yaptım. Normal test zamanım pazartesi ama dayanamıyorum artık canımCanım ne zamn kullandın çatlatma iğnesini 10gun sonra etkisi gidiyor
Evt canim vajinal bakiyo daha saglikli dedi bu sekilde Allah razi olsun InslalahAyy çok sevindim canım çok şükür inşallah kalbinide duyarsınultrasona vajinalmı baktı
3. Gündü ve çift embriyoydu 10. Gün 183,8 12. Gün ise 482,3 çıktı hoca sadece ultrason a gel hadi gözümüz aydın dedi ama ben hala inanamıyorum her gün korkuyla hala duruyor mu duruyorlarmıdır diye dolanıp duruyorumNe güzel canım 3. Gün embriyosu muydu seninki de 10. Gün sonucun kaç çıkmıştı kanda
Ne zman çağırdı canım kese için3. Gündü ve çift embriyoydu 10. Gün 183,8 12. Gün ise 482,3 çıktı hoca sadece ultrason a gel hadi gözümüz aydın dedi ama ben hala inanamıyorum her gün korkuyla hala duruyor mu duruyorlarmıdır diye dolanıp duruyorum
3. Gündü ve çift embriyoydu 10. Gün 183,8 12. Gün iseNe güzel canım 3. Gün embriyosu muydu seninki de 10. Gün sonucun kaç çıkmıştı kanda
25 ine gel dedi transferin 12. Gününden sonra iki hafta geçince gel dedi daha koskoca 9 gün varNe zman çağırdı canım kese için
İnşallah canımEvt canim vajinal bakiyo daha saglikli dedi bu sekilde Allah razi olsun Inslalahdarisi dileyen herkese inslalah
Canim nasil gidiyor sende durumlar nasil? benim 2 gundur cok az adet gbi hissediyom geri geciyo anliyamadim hatta gece uyutmadi korkudan wcye bile gidemedim herhangi bisry yok simdilikAynen 4+5de görmüştüm. 18ine de az kaldı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?