- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.161
11 Kasım’da olmuştum inşallah bir sorun olmaz doktor korkuttu daha yeni gelişiyor dediGözünüz aydın en azından kalp ritmi görülmüş hayırlısı ile sorun yoktur instransfer ne zaman olmustunuz
Benim belimde,kaşıklarımda çok sancım var , sırtımda ağrıyor bazen inşallah belirtidirYaa inşallah ikimizinde hepimizinde pozitif sonuçları olur. Bende hiç belirti yoktu sende varmı
Ver gitsin ya guya bende cuma ya kadar vermeyecektımBenim belimde,kaşıklarımda çok sancım var , sırtımda ağrıyor bazen inşallah belirtidirBende yarın vereceğim artık kan dayanamıycam sanırım Cuma’ya
Kacinci gunun yarin canim?Benim belimde,kaşıklarımda çok sancım var , sırtımda ağrıyor bazen inşallah belirtidirBende yarın vereceğim artık kan dayanamıycam sanırım Cuma’ya
Rabbimin izini ile olmaz stres olmayın ins sağlıkla kucağınıza alırsınız11 Kasım’da olmuştum inşallah bir sorun olmaz doktor korkuttu daha yeni gelişiyor dedi
Transfer hariç 9. GünKacinci gunun yarin canim?
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zaman geçmek bilmiyor. Hiç yoktan belirsizlik ortadan kalkar diye düşündümBenim belimde,kaşıklarımda çok sancım var , sırtımda ağrıyor bazen inşallah belirtidirBende yarın vereceğim artık kan dayanamıycam sanırım Cuma.
teşekkür ederim canım inşallah insallah rabbim hepimize nasip etsinMerhaba benim transfer sonrası onbirinci günüm haala bel ve kasık ağrım var tutunduguna işaret olduğu söyleniyor hayırlısı ile tutunmustur ins bebisiniz
Aynı gündeyiz umarım yarın hayırlı güzel haberleri alırsınızTransfer hariç 9. Gün
Sen bekleyecek misin Cuma’yı , bende korkuyorum bir yapayım kurtulayım diyorum bir boşver haftaya kadar bekle regl olmazsan verirsin kan diyorumAynı gündeyiz umarım yarın hayırlı güzel haberleri alırsınızKan verince haber verin mutlaka heyecanla bekliyorum bende
Evet çok zor bir süreç gerçekten Rabbim yar ve yardımcımız olsun mucizelerle karşılaştırsın biziAynen canım bende öyle düşünüyorum zaman geçmek bilmiyor. Hiç yoktan belirsizlik ortadan kalkar diye düşündüm
Ayyy maşallahhhKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Oyu çok sevindim canım gözün Aydın olsun inşallah darısı bizeKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
Aynen canimm cok şükür bi hareketlilik var dedi ama daha erken rahatsiz etmeyelim dedi haftaya cuma cagirdiAyyy maşallahhhGözünaydin canım bir derin nefes almışsındır keseyi görünce sıra kalp atışında
Allah razi olsun inslalah canim Rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin inşallah darisi buradaki herkesin başınaOyu çok sevindim canım gözün Aydın olsun inşallah darısı bize
O kadar korkuyorum ki tek çizgiyi görmekten bi de benim 3. Embriyosu erken yaparsam çıkmaz diye düşünüyorum en azından 10. Günü görüp öyle idrar testi yapayım diyorumSen bekleyecek misin Cuma’yı , bende korkuyorum bir yapayım kurtulayım diyorum bir boşver haftaya kadar bekle regl olmazsan verirsin kan diyorum
Maşallah canımKizlar cok sukur anca eve gelebildik yazamadim cok sukur kesemi ve icinde bebeğimizi gördüm 5+4 deyim gunuyle uyumlu dedi kese de guzel sekli ve yeri de guzel dedi haftaya cuma kalp icin çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?