- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
merhaba canım evet kalp atışını duyduk çok şükür :) dün 7+2 idi adet tarihime göre ama doktor 7+3 görünüyor dedi 1 cm 19 mm olmuş :) çok mutluyum inşallah herşey yolunda gider :) hepimiz en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim doktorum da Göbek ten baktı benim 7+0 ken duyuldu kalp atışı senin de duyulur o zaman simdi
yok canım değil. senin dediğin kromozom taraması bu hemofili paneli diye geçiyor sanırım ya da tromboili nedenleri yazması gerekiyor. Heterozigot homozigot ve normal şeklinde sonuçları var.Eee canim biz zaten tup bebek yaparken genetik testler yapmıştık onlara mi diyorsun
ben en son gittiğim doktordan da memnun kalmadım 10 gün sonra başka bir doktor deneyeceğimBende farklı şehirdeki şimdilik özel hastanede bi doktorla devam ediyorum bakalım eğer memnun kalmazsa değiştirir sonra ama şimdilik iyi gidiyo
evet yurtdışında sağlık çok sıkıntılı avrupa amerika farketmiyor. hatta canada da benim çocuğum olmuyor gideyim özel bir merkezde tüp bebek yaptırayım da diyemiyorsun. Özelde tüp bebek yaptırmanın bile şartları var. çok şükür burda sağlık konusudna çok iyi hizmet alıyoruz. Bu arada ben doktora sormadan doktor 15 gün sonra görüşürüz dedi. zaten zarar olsaydı o da 15 günde bir çağırmazdı. biraz internette araştırdım ultrasonun bir zararı yok sadece fazlasına da gerek yok yazıyor. Senin doktorun kim canım? aslında benim doktorumda kendi takip ediyor ama ben para ödemek istemediğim için sigortanın karşıladığı bir doktor bulmak istiyorum ayrıca benim miyomlarım var doğumda onlar alınsın istediğim için jinekolog onkolog baktım ama bu gidişle kendi doktorumda da karar kılabilirim artık maddi olarak katlanacağız6+5 te karindan keseyi 9 gun sonrada karindan kalp atışını gördük Rabbime şükürler olsun. Muayene sıklığıda kalpten 1 hafta sonra tekrar usg kontrol, sonra 3 ayı tamamlayana kadar 15 gunde 1, sonrada ayda bir. Benim dr kendi takip ediyor hastalarini ayni ildeyiz zaten. Usg den cok elimize aldigimiz bu tlf lar daha zararli bence ben kisitladim zaten telefonu.yurtdisindaki saglik sıfır, dogru duzgun kan tahlili bile yapmiyorlar sagliga ayrilan butceyi asmamak icin dr elinden geleni yaliyor dusunun once doktor hamilelere idrar testi yapiyor asla hasta istiyor diye kan testi yapmiyor hele hele tup bebekte bizim gibi bikac kez hcg asla yapniyorlar. Kardesim yurtdisinda saglik uygulamalarindan cok yakiniyor ülkemizin kıymetini bilelim.
canım burada da zararlı dememiş sadece gerek yok demiş. Ben de senden sonra doktorlara ve doktor arkadaşlarıma sordum bir sakıncası yok dediler.
Kızlar selam benim de transverden sonra 18.gunum henüz bende randevu almadım hafta çarşamba düşünüyorum belki kalp atışında duyarım inşallah
10 Mart 5. Gün embriyosu transferim 25 Mart test tarihimdi 7 nisanda ultrasonda kese görme, çok geç değil mi yaa, sen gördün mü ultrasonda
benimkide 5. gün embriyosu transferden sonra 12. güne ve 14. güne test tarihi verdi doktorum. 14. gündne sonrada 3 hafta sonraya kese görmek için randevu vermişti.valla bılmem kı ben transfer sonrası 12. gun kan verdım 16. gune kadar ıstedı doktor 1000 degerı gecelım dedı sonra 10 gun sonra ultrasyona gel dedı cnm o da ayın 5 yapıyor :)
Canım banada 9.gun tahlil yap dediler 9.11.13.17 tarihlerinde kan verdim memorial ayın 12sine randevu verdi 3hafta sonra ya ama ben gelecek hafta gideceğimbenimkide 5. gün embriyosu transferden sonra 12. güne ve 14. güne test tarihi verdi doktorum. 14. gündne sonrada 3 hafta sonraya kese görmek için randevu vermişti.
Gebelik haftası hesaplarken son adet tarihinizi mi alıyorsunuz transfer tarihinizi mi ( çok soru soruyorum galibavalla bılmem kı ben transfer sonrası 12. gun kan verdım 16. gune kadar ıstedı doktor 1000 degerı gecelım dedı sonra 10 gun sonra ultrasyona gel dedı cnm o da ayın 5 yapıyor :)
Son adet tarihi canım transver tarihini de yazsan aynı hesap cikiyor.Gebelik haftası hesaplarken son adet tarihinizi mi alıyorsunuz transfer tarihinizi mi ( çok soru soruyorum galiba)
ben 8. gün yaptım testi 66.66 çıkmıştı hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize :)Canım banada 9.gun tahlil yap dediler 9.11.13.17 tarihlerinde kan verdim memorial ayın 12sine randevu verdi 3hafta sonra ya ama ben gelecek hafta gideceğim
İnşallah canım kese 1500 lerdemi cikiyor sen transverin kaçıncı gunu gittinben 8. gün yaptım testi 66.66 çıkmıştı hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize :)
Gebelik haftası hesaplarken son adet tarihinizi mi alıyorsunuz transfer tarihinizi mi ( çok soru soruyorum galiba)
canım ben 3 gün test yaptım doktorun dediği tarihe kadar bekleyemedim :) 8-11-13. günlerde yaptım ve 21. gün kese için gittim. 13. gün değerim 1197 idi. kese kaçta görünüyor hiç bilmiyorum.İnşallah canım kese 1500 lerdemi cikiyor sen transverin kaçıncı gunu gittin
Benim de 13. Gün 1082 idi canım dün yaptırdım 17.gun içim rahat etsin diye 5460 cikticanım ben 3 gün test yaptım doktorun dediği tarihe kadar bekleyemedim :) 8-11-13. günlerde yaptım ve 21. gün kese için gittim. 13. gün değerim 1197 idi. kese kaçta görünüyor hiç bilmiyorum.
Canim bundan sonra daha kan testi yaptirma yaniltir seni benin basima geldi meraktan 4800 den sonra kan testi yaptirdim katlama yapmamis aglamaya basladim gitti diye doktorumu aradim megersem 4000 lerde 5000 lerde betahcg yaniltirmis daha sonra ultrasyondan baktirdik megersem bebisler yerindeymis :)Benim de 13. Gün 1082 idi canım dün yaptırdım 17.gun içim rahat etsin diye 5460 cikti
canım diğer gruptada birlikteydik hosgeldin ve tebrik ederim..insallah sağlıklı gebelik geçiririz hepimizMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım bugun test gunumdu çok şükür pozitif burayi bulduguma çok sevindim merak ettigim çok sey var :)rabbim hepimizin bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip atsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?