Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım hayırlı olsun bende yaşadım dış gebelik eğer değerlerin iki katı artmis sa korkma insallah bebisin saglikla doğar insan bi kez yaşayınca doğal olarak korkuyo tekrar olur diye

Merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...10 Martta blast transferim oldu. 14. Gün 952.5 di değerim.en erken ultrasonda Ne zaman gözükür yaa dr 7 nisana gel dedi. Bugün transferden Sonra 18. Günüm. Tüp bebek gebelik hesaplamada 5+2 günlük hamile oluyorum. İlk tüp bebek denemem Çok korkuyorum bende birşey olacak diye

Beta hcg 5000 i gecince karindan kese goruluyor.
Arkadaslar agri sancilarini ne durumda, benin 3-4 gunde bir kasık bel agrisi oluyor sanki belim kasıklarım bere olmuş gibi. Ağrı olmazsa endişe olursa yine endişe ooof of

Canım hayırlı olsun bende yaşadım dış gebelik eğer değerlerin iki katı artmis sa korkma insallah bebisin saglikla doğar insan bi kez yaşayınca doğal olarak korkuyo tekrar olur diye
çok şükür canım 8.gün 17.2/ 10.gün 39.3 / 14.gun 422 16.gun 1027 doktorum güzel ilerlediğini söylüyor..galiba keseyi gormeden inanamayacam benseninde hayırlı olsun inşallah

Beta hcg 5000 i gecince karindan kese goruluyor.
Arkadaslar agri sancilarini ne durumda, benin 3-4 gunde bir kasık bel agrisi oluyor sanki belim kasıklarım bere olmuş gibi. Ağrı olmazsa endişe olursa yine endişe ooof of
Ayakta kalırsam bel ağrısı oluyor kasık ağrısı değilde arada sanki rahim bölgemde bir acayiplik hissediyorum. Gebelik belirtileri yaşıyormusunuz sadece göğüs hassasiyeti var

Allah sana bağışlasın cnm, gözün aydın. Bize de Süleyman hocadan randevu alın dedi. Farklı doktorlar önermesinin amacı senin ikiz olduğu için mi acaba?
Mrb kızlar bende ahmet hocada tup bebek tedavisi sonucu hamile kalanlardanim 3.denememde. 17 şubatta 2 tane 3.gun embriyosu ile ikiz gebelik.Benide takip için vedat hocaya yonlendirdi. Şuan birı 7t3 diğeri 7t4 .kese boyutları farklı biri küçük .ahmet hocaya gebelik takibini nerde oluyorsunuz medikalde mi yine bize gebelik takibi yapmadığını söyledi çok şaşkınım

Merhaba canim bende ahmet hocanin hastasiyim benimde ikiz gebelik ahmet hoca benide azat etti 12 haftada ikili test icin prof. Dr fuat akercanin numarasini verdi orda yaptir dedi daha sonra sonucu son defa goruyum dedi istersen suleyman hoca yada funda hanimla devam et dedi ama ben manisada oturuyorum gidip gelmesi cok zor oldugu icin burda kadin dogum uzmani docent dr yasemin hanim ile devam edicez hayirlisi insallah.

Bende vedat bey ile birlikte egeye perinatologa gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza. Sizin ikizlerin keseleri arasında boyut farkı var mi

çok şükür canım 8.gün 17.2/ 10.gün 39.3 / 14.gun 422 16.gun 1027 doktorum güzel ilerlediğini söylüyor..galiba keseyi gormeden inanamayacam benseninde hayırlı olsun inşallah
Amin canim değerlerin güzel artmis insallah yakinda keseyi de görürsün için rahatlar:)) hepimizin hakkında hayirlisi

Hayırlı olsun canım sana bir kez mi bhcg yaptılar iki hafta sonrasına cagiriyolar genelde zaten kese için korkma insallah hiçbişey olmaz hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz Rabbim hepimizin bebisler ini korusun

Hayırlı olsun ne güzel ne güzel Allah size bağışlasın bebişleri. Ahmet Hocadan baya ikiz çıkıyor galiba, benim tek ama Hayırlısını istedik hep hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Ben bu konuda bir şey sormadım çünkü farklı şehirdeyim ama tahmin etmiştim gebelere bakamadığını çünkü çok yoğun. Ama önereceği birileri olur mutlaka.

Hayırlı olsun, sanırım şanslılar arasındayız ilk deneme de pozitifi görerek Allah kucağımızda da görmeyi nasip etsin inşallah.

benımde degerler gayet ıyı ılerledı cok sukur 5-6 nısan ıcın ultrasyon gunu verdı heyecanlıyım :)

Bende vedat bey ile birlikte egeye perinatologa gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza. Sizin ikizlerin keseleri arasında boyut farkı var mi
Amin canım insallah.. canım en son gittiğimizde biri tam 8 haftalık olmuştu. diğeride 2 gün geriden gidiyordu. Ama doktor sıkıntı yok dedi.

Hayırlı olsun canım sana bir kez mi bhcg yaptılar iki hafta sonrasına cagiriyolar genelde zaten kese için korkma insallah hiçbişey olmaz hepimiz aynı endişeleri taşıyoruz Rabbim hepimizin bebisler ini korusun
kendim dayanamayıp idrarda bakmıştım Sonra hemen kan. Baktırmıştım 8. Gün 84.54 tü birde 14. Gün baktırdım oda 952.5 istemedi birdaha dr iki hafta Sonra kese görmeye çağırdı.ama yarın tiroidlerime baktırmam Laz'ım belki ultrasona da girerim başka dr da tabi

canım burada da zararlı dememiş sadece gerek yok demiş. Ben de senden sonra doktorlara ve doktor arkadaşlarıma sordum bir sakıncası yok dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…