Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişlerin çifter çifter tutunsun inşAllah<3

Çok teşekkür ederim cevabın ve iyi dileklerin için.

Kizlar kusura bakmayın cevap veremedim. Bebis olunca hiç fırsat bulamadım yazmaya. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Plasenta asagida olduğu için kanamam olmuştu. Acil ameliyata aldı doktorum. 2800 kilo dogdu kızım. 36. Haftada doğum yaptım çok sukur bebisim kuveze girmedi ikimiz de iyiyiz. İlk günler sütüm yoktu şimdi emziriyor um çok sukir ama çok fazla gazı var bebeğin gece boyu hiç yatmiyor. Rabbim hepinize hayirlisiyla dogmayi nasip etsin insallah

Çok şükür canım, iyi olmanıza çok sevindim.oyy kIzıma benim uyumuyor mu. Mışıl mışıl uykuları olsun inşallah. Adını ne koydunuz ilk kızımızın..

Yaa o premsesler gibiydi annesinin göbüşünde ondan uyumuyor:):) maşAllah Can'ım sevindim iyi olmanıza ve evinize gelmenize.. Güle güle büyütmek nasip olsun inşAllah, haftasına göre iyi doğmuş daha güzel toparlar gün geçtikçe.. Huzurla sağlıkla mutlulukla büyütün inşAllah, tekrardan gözünüz aydın<3

Çok şükür canım, iyi olmanıza çok sevindim.oyy kIzıma benim uyumuyor mu. Mışıl mışıl uykuları olsun inşallah. Adını ne koydunuz ilk kızımızın..
Kızımın adı Ebrar teyze leri. Çok sukur yavaş yavaş toparlaniyoruz. Sariligimiz var biraz. Oda geçecek insallah. Sağlıkla sizin dogumlariniz da olur inşallah. Rabbim güzel güzel evlatlar nasip etsin herkese

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Öncelikle hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallah.. şimdi son durumun nasıl oldu.

Merhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Ayyy çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün. Yolunu bahtını açık etsin inşallah. Allahtan bir sorun çıkmaZsa 17 kasım da bende kIzımı kucağıma alacağım.

Merhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Maşallah canım rabbim sizlere bağışlasın analı babalı büyür inşallah ve darısı bizlere

Ayyy çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün. Yolunu bahtını açık etsin inşallah. Allahtan bir sorun çıkmaZsa 17 kasım da bende kIzımı kucağıma alacağım.
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah seninde az kalmış

İyi geceler kızlar, varmı sezaryen tarihi alan? Kaçıncı haftaya gün verdiler acaba?

MRB KIZLAR UZUN ZAMANDIR GİREMEMİŞTİM HERKEZ DOĞUM YAPMAYA BAŞLAMIŞ MAŞALLAH ALLAH BİZEDE SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ

Ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım. Haftaya rahim filmi çektireceğim. Rabbi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Çok zor günler geçiriyorum, çok üzülüyorum. Umarım bizim de meleğimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…