- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Merhaba kızlar ben 2.tüp bebek denememı dün yaptirdim. Dondurulmuş 2 adet 3.gün biri 8 hücreli biri 7 hücreli embriyo transfer edildi. Dr um bugün kan testi istedi. E2 170 progestwron 3.99 çıkmış. Bu sonuçlara göre Dr. Bir tane proluton 500 mg iğne vurulmami söyledi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sonuçlarım onlara göre nasıl?
Can'ım transferden sonra bu testleri neden yapıyorlar bilmiyorum 4 dememe de de yapılmadı öyle bişey.. Ama şöyle birşey duydum, progestron eksikliğinde kadın kanama yaşayabilirmiş belki sonuca göre doktorun bunu önlemek istemiş olabilir
Çok şükür canım, iyi olmanıza çok sevindim.oyy kIzıma benim uyumuyor mu. Mışıl mışıl uykuları olsun inşallah. Adını ne koydunuz ilk kızımızın..Kizlar kusura bakmayın cevap veremedim. Bebis olunca hiç fırsat bulamadım yazmaya. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Plasenta asagida olduğu için kanamam olmuştu. Acil ameliyata aldı doktorum. 2800 kilo dogdu kızım. 36. Haftada doğum yaptım çok sukur bebisim kuveze girmedi ikimiz de iyiyiz. İlk günler sütüm yoktu şimdi emziriyor um çok sukir ama çok fazla gazı var bebeğin gece boyu hiç yatmiyor. Rabbim hepinize hayirlisiyla dogmayi nasip etsin insallah
Kizlar kusura bakmayın cevap veremedim. Bebis olunca hiç fırsat bulamadım yazmaya. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Plasenta asagida olduğu için kanamam olmuştu. Acil ameliyata aldı doktorum. 2800 kilo dogdu kızım. 36. Haftada doğum yaptım çok sukur bebisim kuveze girmedi ikimiz de iyiyiz. İlk günler sütüm yoktu şimdi emziriyor um çok sukir ama çok fazla gazı var bebeğin gece boyu hiç yatmiyor. Rabbim hepinize hayirlisiyla dogmayi nasip etsin insallah
Kızımın adı Ebrar teyze leri. Çok sukur yavaş yavaş toparlaniyoruz. Sariligimiz var biraz. Oda geçecek insallah. Sağlıkla sizin dogumlariniz da olur inşallah. Rabbim güzel güzel evlatlar nasip etsin herkeseÇok şükür canım, iyi olmanıza çok sevindim.oyy kIzıma benim uyumuyor mu. Mışıl mışıl uykuları olsun inşallah. Adını ne koydunuz ilk kızımızın..
Ayyy çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün. Yolunu bahtını açık etsin inşallah. Allahtan bir sorun çıkmaZsa 17 kasım da bende kIzımı kucağıma alacağım.Merhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Maşallah canım rabbim sizlere bağışlasın analı babalı büyür inşallah ve darısı bizlereMerhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah seninde az kalmışAyyy çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün. Yolunu bahtını açık etsin inşallah. Allahtan bir sorun çıkmaZsa 17 kasım da bende kIzımı kucağıma alacağım.
Merhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.cok sevindim.Merhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.cok sevindim.
Canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim sana bagislasin evladını insallahMerhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
Canım hayırlı ugurlu olsun Rabbim sana bagislasin evladını insallahMerhaba kızlar, bende 38+3 te normal yolla oğluşumu dünyaya getirdim şükürler olsun. Hepinizi Allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?