Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder. Canınızı sıkmayın inşallah olur

slm uzun suredır bende yoktum yarın son kontrolum olacak gun verecekler kızlarıma kavusacam ıns
rabbım bu gunlerı gosterdı ya sukurler olsun :)

Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.cok sevindim.

Teşekkür ederim cnm, senin oğluşum nasıl ne kadarlık oldu? Sıkıntı çekiyor musunuz? İnternete gitmeye vaktim kalmıyo ya birde çok ağlayan eden bir bebek değiş oğluşum ona rağmen bitiğim.

Teşekkür ederim cnm, senin oğluşum nasıl ne kadarlık oldu? Sıkıntı çekiyor musunuz? İnternete gitmeye vaktim kalmıyo ya birde çok ağlayan eden bir bebek değiş oğluşum ona rağmen bitiğim.
Canim oglusum iyi masallah 3750 kg oldu buaralar yedigini cok kusar oldu mamasini degistirdik doymuyor bizim oglan devamli yemek istiyor :) senin ufaklik nasil oldu canim gece nobetlerine basladinizmi :)

Canim oglusum iyi masallah 3750 kg oldu buaralar yedigini cok kusar oldu mamasini degistirdik doymuyor bizim oglan devamli yemek istiyor :) senin ufaklik nasil oldu canim gece nobetlerine basladinizmi :)
15. Günü bugün hala kilo alamadık Doğum kilosuyla aynıyız biz Gece 4 e kadar kesintisiz uyuyor, 4 te mama 7 ye 8 e kadar da yine uyuyor. İnternete de giremediğim için ne yapıcam ne edicem henüz sadece gelen gidenden doktorlardan duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum henüz bir düzen oturtamadık Senin sütün yetmiyor mu? Maşallah kilo almış ama Çınar ☺

canım benim sütüm kesildi ilaç kullandım mamayla besliyoruz artık bende 2 -3 saate bir mamasını veriyorum dün gece hiç uyumadık başka bir mama tavsiye etmişlerdi onu aldık çok sabaha kadar ağladı gaz çıkarmaktan onu iptal ettim hemen diğer mamayı verdim ama bu seferde cok kusuyor napcam bilmiyorum

canım kilo almaması çok normal takma benim oğlan 1460 gram doğdu 1 kiloya kadar düştü kilosu yavaş yavaş toparlamaya başladı.

canım kilo almaması çok normal takma benim oğlan 1460 gram doğdu 1 kiloya kadar düştü kilosu yavaş yavaş toparlamaya başladı.
Kıyamam ona minik adam ☺ canım çok bildiğimden değil ama çocuk doktoru eniştemiz ve ilaç mümessili yakınlarımız hipp önerdi onu aldık, sanırım evolvia iyi dediler bir de. Günde bir yada iki kullanıyoruz ama gaz sıkıntımız YOk çok şükür.

canım bizim aldığımızda evolvia reflü mamasıydı çok kötü çınarımı sabaha kadar kıvrandı. hipi denicem bakalım birdahakine.

ne güzel sağlıkla kucağına almışsınız . ben bugünleri bile görebileceğimi düşünmezken şimdi doğuma gün sayıyor olmak hayal aleminde gibi hissettiriyor. inşallah bizde mamasını, gazını dert edeceğimiz günlere geliriz. bi de inşallah b-Hcg sonucunu bekleyenler olumlu sonuçlar alır. burdaki ilk yazışmaları hatırlıyorum da herkes nasıl karmaşık duygularla sonuçları bekliyordu.

İnşallah ..çok güzel muhabbetler diymi.nerelerden geldik neler yaşadık. Hayırlısıyla bizde sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimşzi...

Merhaba kızlar, bende pazartesi günü 36. Haftada Doğum yaptım plesanta aşağıda ve suyum fazlaydı dr riske atmayalım alalım dedi, kızım kuvezde Doğum esnasında su yuttu solunumda sorun var dualarınızı bekliyorum ayrıca benim de çok zor geçti az daha rahmim alınıyordu plesanta Rahim duvarına yapışmış .ben çıktım evdeyim ama kuzum orada kaldı rabbim hepimizin çocuğuna sağlık versin çok zor zamanlar geçirdik 8 ay boyunca korku yaşadım kanamayla ve yatarak geçirdim artık yüzüm güler inş dua edin kızlar

Can'ım hayırlı olsun yine de gözünüz aydın diyeceğim çünkü o küçük kuzu aylarca dayandı oradanda sağlıkla çıkacak inşAllah<3 bu arada sende toparlayıp onu güçlü karşıla, asıl doğumdan sonra bize ihtiyaçları var.. Moralini yüksek tut ve bol sütleri biriktir:) Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi, darısı başımıza

Inşallah sağ salim kucağına alırsın canım dua ederiz tabiki. Çok geçmiş olsun ne zor sinavlardan geçtik bu da onlardan biri işte sen duani şükür unu dilinden düşürme . Çok zor olsa gerek bebeğini orda bırakıp gelmek ama üzüntü bebeğinin en çok ihtiyacı olan sütünün gelmesini engeller. Mutlaka sütünü sağ , gelsin sende onun vücut savunmasının artmasına yardimci ol

Ço
Çok geçmiş olsun canım tez vakitte sağ salim kucağına alırsın inşallah üzme sen kendini inşallah herşey çok güzel olacak.bu güne gelene kadar neler çektik sonu güzel olur inşallah dualrım seninle ve minnacık kızınla rabbim sizlere bağışlasın

Canım benim hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün. Biz ne sınavlardan geçtik, buda geçicek moralini yüksek tut çok güzel günler bekliyor bizi artık, kötü günler geride kaldı artık sağ sağlim dünyaya geldi ya bebişin Allah’ın izniyle, buda geçicek canım. Ne koydunuz bebişin adını

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun hic korkma canim bak bende 30 haftada dogum yapmistim oglum 52 gun kuvezde kaldi simdi 4 kilo oldu masallah dualarini eksik etme Allahin izniyle hersey yoluna giriyor.

Canlar çok teşekkür ediyorum hepinize, şükür kızım çıktı iyiyiz şimdi, sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah herkesin bebeği dünyaya gelsin sonra da yine burada bebeklerimizi konuşalım inşallah

Merhaba kızlar şükür kızımıza bizde kavuştuk cuma günü sezaryen ameliyatı olduk çok şükür ikimizde iyiyiz.darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle sizleride yavrunuza kavuştursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…