• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kizlar kimseden ses çıkmıyor ne alemdesiniz. Ben bugun doktora gittim ya haftaya yada öbür haftaya beni sezeryana alacakmis. Hadi bakalım hayırlısı.

Kizlar kimseden ses çıkmıyor ne alemdesiniz. Ben bugun doktora gittim ya haftaya yada öbür haftaya beni sezeryana alacakmis. Hadi bakalım hayırlısı.
Çok şükür iyiyiz canım günleri sayıyoruz :dua: hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah

Hayırlısı olsun inşAllah Can'ım, yani kaç haftalık almış olacak? Erken değilmi daha

Merhaba arkadaslar bende insallah araligin ilk gunlerinde dogum yapmis olacagim sureci hep birlikte zorluklariyla paylastigimiz gibi insallah mutlu gunlerimizi de paylasacagiz hepinize saglikli bebislerle mutlu gunler diliyorm:anneadayı:

Erken olacak canim 36 veya 37. Haftada almış olacak.plasenta asagida diye erken almak zorundayım dedi bebisim daha 2.5 kilo insallah birazcık daha toparlanir o zamana kadar

Anladım Can'ım olsun maşAllah kilosu iyi hayırlısıyla kucağına alırsın nasipse topiğimizin ikinci kuzusu olur:)

Plasenta asagidaymis benim normal doğum olmuyormus böyle durumlarda mecburen sezeryana aliyorlar mis. Hatta beni normal zamanından da erken alacak doktor. Sezeryan sırasında da kanama fazla olacakmış. O yüzden kan takviyesi bile istedi kizilaydan.hatta ne olur ne olmaz diye bikaç kişi se sen bul ihtiyaç olursa onlardan da kan aliriz dedi.

Plasenta asagidaymis benim normal doğum olmuyormus böyle durumlarda mecburen sezeryana aliyorlar mis. Hatta beni normal zamanından da erken alacak doktor. Sezeryan sırasında da kanama fazla olacakmış. O yüzden kan takviyesi bile istedi kizilaydan.hatta ne olur ne olmaz diye bikaç kişi se sen bul ihtiyaç olursa onlardan da kan aliriz dedi.
Benimde aynı şekilde canım buna da şükür rabbim sağlık versin hiç bir şey olmaz çok erken Doğum yapan var, bebek 2,5 kg olunca bildiğim kadarıyla kuvezde bile kalmıyor yeterki sağlıklı, gelişimi iyi olsun

Benimde aynı şekilde canım buna da şükür rabbim sağlık versin hiç bir şey olmaz çok erken Doğum yapan var, bebek 2,5 kg olunca bildiğim kadarıyla kuvezde bile kalmıyor yeterki sağlıklı, gelişimi iyi olsun
Evet canim cok sukur hayirlisiyla sürecin sonuna geldik sayılır Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagimiza da almayi nasip eder insallah. Cuma günü gidecem tahlilleri mi yapacak doktor bikaç gün içinde de alır beni öyle söyledi aslında heyecanlıyım bebisim çok yakında gelecek insallah.ama insan endiseleniyor işte ister istemez

HMM anladım cnm sag sağlım kucağımıza alalımda normal sezeryan fark etmez iniş

Evet canim cok sukur hayirlisiyla sürecin sonuna geldik sayılır Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagimiza da almayi nasip eder insallah. Cuma günü gidecem tahlilleri mi yapacak doktor bikaç gün içinde de alır beni öyle söyledi aslında heyecanlıyım bebisim çok yakında gelecek insallah.ama insan endiseleniyor işte ister istemez
İnşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. 11 kasım dedi Dr sezaryen tarihi günler yaklaştıkça bebişten başka birşey düşünemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun hala insanın içinde korku bitmiyor.

İnşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza. 11 kasım dedi Dr sezaryen tarihi günler yaklaştıkça bebişten başka birşey düşünemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun hala insanın içinde korku bitmiyor.
Aynen canım bitmiyor, hep acaba rabbim herkese sağlık versin ben şahsen çık zor günler geçirdim şimdi şükür iyiyim inşallah böyle gider bu günleri aramam , herkese dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın ve herkese şifa versin

Aynen canım bitmiyor, hep acaba rabbim herkese sağlık versin ben şahsen çık zor günler geçirdim şimdi şükür iyiyim inşallah böyle gider bu günleri aramam , herkese dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın ve herkese şifa versin
Amin canim aynen insanın korkuları bitmiyor. Kucagimiza almayan kadar da bitmez sanırım. Az kaldı insallah artık yüzduk yuzduk kuyruğuna geldik. Hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsun insallah

Kizlar dün doktora gittim bana ekimin 23 une gün verdi hayirlisiyla bebisimi kucağıma almama az kaldi:anne:
Ayyy hadi hayırlı haberlerle inşallah.. son günler daha mı uzun sürüyor ne ya bende her gün sayıyorum kaç gün kaldı diye. Herkes nerede yaw neler yapıyorsunuz kızlar..kavuşma tarihlerimizi yazalım..

Back