• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ayyy hadi hayırlı haberlerle inşallah.. son günler daha mı uzun sürüyor ne ya bende her gün sayıyorum kaç gün kaldı diye. Herkes nerede yaw neler yapıyorsunuz kızlar..kavuşma tarihlerimizi yazalım..

Daha bir tarih vermedi doktorum 32+2 deyim.. Nst bağlandın mı hiç Can'ım? Kaçıncı haftada başlanıyor?

Kasım 11 gibi dedi bana daha nst ye girmedim haftaya paZartesi giricem 36 haftalık falan olucam o zaman da.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlar ben dün akşam doğum yaptım. Birden bire kan geldi acilen ameliyata aldilar. Şimdilik bende bebis de iyiyiz cok sukur
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın ikinizin iyi olmasına çok sevindim :KK200: tez vakitte sağlıklı sıhhatli bir şekilde evinize gitmeniz dileğiyle :dua:

Kizlar ben dün akşam doğum yaptım. Birden bire kan geldi acilen ameliyata aldilar. Şimdilik bende bebis de iyiyiz cok sukur
Ayy allahım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah. İyi olmanıza çok sevindim. Kaç kilo doğdu, genel anesteziyle mi oldun. Kaç haftalıktınız. Müsait olunca cevaplarsın mis kokulunu kokla bizim için.❤️

Canım Allah analı babalı büyütsün sakın sıkıntı yapma. benim oğlumda 2600 gram oldu yarın küvezden çıkacak eve getircez Allahın izniyle :)
Süper bir haber çok sevindim. Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok şükür. Kötü günler geride kaldı inşallah

Canım çok şükür sağlığınız iyi, rabnim güzel ömür versin bebişine :KK200: neden kan geldi canım bebeğin eşi aşağıda mıydı senin?

Ayyy gözünüz aydın Can'ım Allah analı babalı büyütsün<3 bizi çok beklettiler ama gelirkende aceleyle geliyorlar,
MaşAllah:) Rabbim sağlıkla evinize gelmeyi nasip etsin, hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun inşAllah..

Canım Allah analı babalı büyütsün sakın sıkıntı yapma. benim oğlumda 2600 gram oldu yarın küvezden çıkacak eve getircez Allahın izniyle :)

Oyy maşAllah Çınar kuzusuna:) eve gelsin annesine Bi kavuşsun daha iyi toparlayacak Allah'ın izniyle<3 darısı birlerinde başına.. zor günleri atlattıkda anne oluyoruz, Rabbime şükürler olsun<3

Canım iyimisin sen? Darısı bize inş az kaldı:) aldın mı tarih filan?
Şükür canım iyiyim, daha gün vermedi 38. Hafta olabilir demişti haftaya randevu var o zaman gün verir sanırım . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah , senin belli mi canım

Şükür canım iyiyim, daha gün vermedi 38. Hafta olabilir demişti haftaya randevu var o zaman gün verir sanırım . Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah , senin belli mi canım

Yok Can'ım benimde belli değil 1 kasım randevum var belki belli olur:) seninde plasenta aşağıda ya acaba erken tarihmi verdi diye merak ettim, hayırlısı olsun iniAllah hepimiz için

Yok Can'ım benimde belli değil 1 kasım randevum var belki belli olur:) seninde plasenta aşağıda ya acaba erken tarihmi verdi diye merak ettim, hayırlısı olsun iniAllah hepimiz için
Evet canım günü beklenmeyecek normal zamanı 3-5 aralık fakat dağa erken olacak , kadım ortaları olur sanırım benim de bir hafta sonra randevum bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar ben 2.tüp bebek denememı dün yaptirdim. Dondurulmuş 2 adet 3.gün biri 8 hücreli biri 7 hücreli embriyo transfer edildi. Dr um bugün kan testi istedi. E2 170 progestwron 3.99 çıkmış. Bu sonuçlara göre Dr. Bir tane proluton 500 mg iğne vurulmami söyledi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sonuçlarım onlara göre nasıl?

Merhaba kızlar ben 2.tüp bebek denememı dün yaptirdim. Dondurulmuş 2 adet 3.gün biri 8 hücreli biri 7 hücreli embriyo transfer edildi. Dr um bugün kan testi istedi. E2 170 progestwron 3.99 çıkmış. Bu sonuçlara göre Dr. Bir tane proluton 500 mg iğne vurulmami söyledi. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı varsa sonuçlarım onlara göre nasıl?

Can'ım transferden sonra bu testleri neden yapıyorlar bilmiyorum 4 dememe de de yapılmadı öyle bişey.. Ama şöyle birşey duydum, progestron eksikliğinde kadın kanama yaşayabilirmiş belki sonuca göre doktorun bunu önlemek istemiş olabilir

Back