• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ben ilk başta sadede gece 50 yada 60 veriyordum, şimdi önce emziriyorum doymadığında ağlıyo duruma göre 40-50-60'lık veriyoruz. Siz mama-süt-mama olarak mı besliyorsunuz her öğün, doktor mu önerdi? Kilo alımı normalse bence 50 lik normaldir diye düşünüyorum ama çokta bildiğimden değil. Bizim beslenmemiz tamamen doğaçlama açlığa göre ayarlıyoruz.
Ben bir defa emzirdim doymadı mama verdim çok kötü küstü, yavrumun ağzından burnundan geldi ,meme süt karıştı diye kustu diye düşündüm şimdi korkuyorum öyle vermeye, emziriyorum 40 dk 1 saat memede kalıyor ama doymuyor aranıyor biberonla süt verince doyup yatıyor ne yapacağımı bilemedim, sütüm gidecek bu gidişle

:nazar:Arkadaşlar merhaba, tedaviydi transferdi tuttu mu tutmadı mı kaygılarından sonra nihayet pozitifi gördük. Şükürler olsun, bebeklerimiz sadece 9 ay değil uzun ömür boyu bizimle mutlu, sağlıklı olsunlar. :dua:

Tedavi, bekleme süreçlerine ait çok fazla yoruma ulaşabiliyorum fakat, Tüp bebek hamileliği ile ilgili sorularıma cvp bulamıyorum. O yüzden burda birlikte birbirimize yarenlik edelim istedim. :anneadayı:

Benim ilk transferim fakat öncesinde bir ilaç tedavisi yarım bırakıldı yumurtalarım gelişmediği için. Şimdilik ufak tefek bel ve kasık ağrıları geçiriyorum ara ara. Sizlerin hamileliği nasıl başladı nasıl devam ediyor arkadaşlar?

Kızlar sezaryen yerimin bir tarafı ortaya doğru şişti.. Bi ağrı yanma yok bu neyden kaynaklandı acaba? Tek yaptığım bebeğe bakmak iş yaptımda oldu diyemem.. İnş Bi sorun olmadan geçer

Kızlar sezaryen yerimin bir tarafı ortaya doğru şişti.. Bi ağrı yanma yok bu neyden kaynaklandı acaba? Tek yaptığım bebeğe bakmak iş yaptımda oldu diyemem.. İnş Bi sorun olmadan geçer
Canım benim de dikiş yerinde kanama oldu Dr aradım bir kaç günde geçer dedi ve geçti bu arada ben dikiş yerine sürekli gazlı bez koydum, çamaşırını da ütüle canım tabi önce doktorunu ara sor

Kızlar benim bal kızımda çok gaz var , resmen inliyor çok üzülüyorum, Dr damla verdi ama bir faydası olmadı siz de var mı gaz sorunu neler yapıyorsunuz? Karnına masaj yapıyorum bacaklarını karnına duğru iterek hareket yaptırıyorum

Canım benim de dikiş yerinde kanama oldu Dr aradım bir kaç günde geçer dedi ve geçti bu arada ben dikiş yerine sürekli gazlı bez koydum, çamaşırını da ütüle canım tabi önce doktorunu ara sor

Canım içim rahat etmedi yine de geldim doktora kan birikmiş meğer delik açıp boşalttı ve diren taktı bu gece yatış yaptık minik kızımla hastanedeyiz:) inş sabaha çıkarız

Kızlar benim bal kızımda çok gaz var , resmen inliyor çok üzülüyorum, Dr damla verdi ama bir faydası olmadı siz de var mı gaz sorunu neler yapıyorsunuz? Karnına masaj yapıyorum bacaklarını karnına duğru iterek hareket yaptırıyorum

Yaa benim kızımda öyle galiba ıkınıyo sürekli tazyikle gazını çıkardığı içinde poposu pişti resmen.. Doktora söylemedim bunun için gitsemmi bilmiyorum

Canım içim rahat etmedi yine de geldim doktora kan birikmiş meğer delik açıp boşalttı ve diren taktı bu gece yatış yaptık minik kızımla hastanedeyiz:) inş sabaha çıkarız
Geçmiş olsun canım benim bir yol bulup kanama sızdı umarım daha iyisindir

Yaa benim kızımda öyle galiba ıkınıyo sürekli tazyikle gazını çıkardığı içinde poposu pişti resmen.. Doktora söylemedim bunun için gitsemmi bilmiyorum
Ben söyledim doktora damla verdi bitkiselmiş ama pek faydalı olmdı, şimdi de kabız kızım :(

Kızlaaar annelik nasıl gidiyor, uykusuz geceler şapşik haller :KK48: çok zormuş :olamaz: rabbim sağlık versin . Ağlaması , gazı , şusu busu valla çok zorlanıyorum korkuyorum telaşlıyım :olamaz: Allah yardımcımız olsun neler yapıyorsunuz, emzirme süreniz ne ben 40 dk emziriyorum doymuyor sütüm az mama takviyesi yapıyorum. Çok sancımız var sürekli huzursuz ıkınıyor bugün DR götürdüm tekrar alerji olabilir diye tahlil istedi yarın sonuç alacağız

kızlar doğum yapanlar sezeryanmı acaba bide epiduralmi yoksa direk sezeryanmı acaba

Selam kızlar doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum bekleyenlere de Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu umudu gerçekten geçen hafta perşembe doğum yaptım sezeryan olarak kızımı kucağıma aldım:anne:

Benim kızım da sarılık oldu evdeyiz sütüm yetmedi sanırım bol emzirmek lazım, DR mama takviyesi verdi 2 gün sonra değer düştü inşallah bir an önce atlatır kuzlarımız :anne:

Bigün bu siteye bunu yazacağımı hayal dahi edemezdim ama şuan kucağımda uyuyan Nasıl hayal değilse buda değil işte:) geçen hafta salı bin şükür sezaryen ile kızımızı kucağımıza aldık.. Rabbime binlerce şükür, isteyen herkese nasip olsun<3
Öncelikle Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yavrularınız rabbim hepsine sağlık sıhhat güzel ömürler versin.. ben genel anestezi aldım çokta memnun kaldım. Benim yavrumun sarılığı bizi mahvetti bizimki uzun süren anne sarılığı 35 günlükken değeri gerilemeye sabitlenmeye başladı ölçümlerimiz hala bitmedi. 4 kere ışık aldı. Her gün delindi topukları araştırma yapıldı şükür ki temiz çıktı sonuçlar. Kilo alımı normal şimdilik. Mama da verdim ara ara ama şimdi vermiyorum emiyor sütümde var şükür. Mamalar zorluyor çoçukları gaz olayını sıkıyor sanırım. Uykusuz geceleri bile seviyorum omunla acısı olup ağlamasında. Şaka gibi nerden nereye geldik. Daha dün pozitifi gördükten sonra ultrason da görmek için can atarken şimdi kucağımızda tutuyoruz. Çok zor zamanlar atlattık rabbim başka zorluk vermeden meleklerimizi büyütmeyi nasip etsin.. isteyen herkese nasip etsin inşallah

:KK200:
Kızlaaar annelik nasıl gidiyor, uykusuz geceler şapşik haller :KK48: çok zormuş :olamaz: rabbim sağlık versin . Ağlaması , gazı , şusu busu valla çok zorlanıyorum korkuyorum telaşlıyım :olamaz: Allah yardımcımız olsun neler yapıyorsunuz, emzirme süreniz ne ben 40 dk emziriyorum doymuyor sütüm az mama takviyesi yapıyorum. Çok sancımız var sürekli huzursuz ıkınıyor bugün DR götürdüm tekrar alerji olabilir diye tahlil istedi yarın sonuç alacağız

Oyy kıyamam yaa Nasıl dayanıyorlar bilmem hiç kıyamıyorum tahlil yaptırırken.. akşama kadar ağladım Bi kere sarılığına bakmak için kan aldıklarında. İstedik geldi şimdi bizim yüzümüzden acı çekiyo diye:halay: Rabbim hastalığı çocuklarımızdan uzak tutsun inşAllah<3 Nasıl 40dk duruyor memede ne güzel biz 10dk anca duruyoruz o kadar emse kesin sütüm yetmez doktor takviye yapar.. Bizimde burun tıkanıklığı var o kadar üzülüyorum ve korkuyorum ki, fizyolojik su sıktıktan sonra genzine akıyo nefessiz kalıyo napacağımı şaşırıyorum.. İnşAllah uzun sürmeden atlatırız çocuklarımız sağlıkla büyüsün biz uykusuz kalırız:KK200:

Öncelikle Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun yavrularınız rabbim hepsine sağlık sıhhat güzel ömürler versin.. ben genel anestezi aldım çokta memnun kaldım. Benim yavrumun sarılığı bizi mahvetti bizimki uzun süren anne sarılığı 35 günlükken değeri gerilemeye sabitlenmeye başladı ölçümlerimiz hala bitmedi. 4 kere ışık aldı. Her gün delindi topukları araştırma yapıldı şükür ki temiz çıktı sonuçlar. Kilo alımı normal şimdilik. Mama da verdim ara ara ama şimdi vermiyorum emiyor sütümde var şükür. Mamalar zorluyor çoçukları gaz olayını sıkıyor sanırım. Uykusuz geceleri bile seviyorum omunla acısı olup ağlamasında. Şaka gibi nerden nereye geldik. Daha dün pozitifi gördükten sonra ultrason da görmek için can atarken şimdi kucağımızda tutuyoruz. Çok zor zamanlar atlattık rabbim başka zorluk vermeden meleklerimizi büyütmeyi nasip etsin.. isteyen herkese nasip etsin inşallah

Gerçekten şaka gibi inanması zor bu yüzden geceleri zor duyuyorum galiba 7 senenin ardından yalnızlığıma ortak oldu meleğim:) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uykusuz gecelerimin en güzel hali şuan koynumda nefesini dinleyişim<3 Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah Amin<3

Tabi anne olmak kolay değilmiş herkesler melekleriyle meşgul yazan yok:anne::KK200: rabbim hepimizin çocuklarına sağlıklı güzel ömür versin. Kızlar yakın zamanda bebeği olanlarla konuşun çünkü bebek bakımı çok zormuş:eek: faydası oluyor öpüldünüüüz

Back