- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
inş belli olur cnm merak etmeden duramıyorum ki normalde cok hareketliydi gittiğim gün sandalyeye oturur gibi oturdu mümkün değil hareket etmiyor çikolata yedim15 dk yürüdüm banamısın demiyor eşşek sıpası :)Canimcım bende haftalarca bu sorunun cevabını aradım ancak geçen hafta dedi doktor kız olabilir diye oda yüzde yüz değil biraz daha sabır bugün akşam üzeri detaylı ultrasona gireceğim belki kesin görürlerse söylerler
Bence kızCanimcım bende haftalarca bu sorunun cevabını aradım ancak geçen hafta dedi doktor kız olabilir diye oda yüzde yüz değil biraz daha sabır bugün akşam üzeri detaylı ultrasona gireceğim belki kesin görürlerse söylerler
Canım evet dün gittim yine bebeğin eşi önde tanı çok aşağıda değil ama yukarda da değil plasenta ekstra dikkat etmeye çalışıyorum bunun dışında su az azalmış sinir sanırım 8cm benim 6.5cm haftaya gideceğim doktora bakalım sonuca ne diyecek az su içmiyorum ama demek ki çokta icmiyormusum benimde oluyor canım öyle bazen uyuyor kuzucuk bugünde bu saat oldu yerinde durmuyor hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayı nasip etsinBence kızgittin mi dr nasıl geçti ne dediler. Yaa iki gün bebeğim çok hareketliydi son iki gündür azaldı hareketleri.sizlerde de oluyor mu böyle şeyler. Bende salı günü gideceğim ikinci düzey dopler için. Hepimizin her şey yolunda olur inşallah
Sanırım 24. Hafta da istiyorlar 2 hafta falan var benimKızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben bugün yaptırdım 138 çıktı normal demiş doktorum.
HAYIRLI olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı...kızlar bebişin cinsiyeti belli oldu kızçem olucakmış :)
Canım gözün aydın Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinkızlar bebişin cinsiyeti belli oldu kızçem olucakmış :)
Ben daha yaptirmadim ayin 26 sinda randevum var yaptırmayı da pek düşünmüyorum. Doktorum açlık tokluk şekerine baktir eğer bi sorun cikmazsa yaptirmamiza gerek olmayabilir dedi.Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben bugün yaptırdım 138 çıktı normal demiş doktorum.
AMİN CANIM İNŞCanım gözün aydın Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım gözün aydın kızlar çoğaldı galibaAMİN CANIM İNŞ
AMİN TATLIM İNŞCanım gözün aydın kızlar çoğaldı galibarabbim sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza almayı nasip etsin
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımiza almayı dört gözle bekliyoruz alışverişe basladinmibu arada benım ıkı yavrumunda cınsıyetı kız :) rabbım gonlume gore verdı ıns. saglıklı kucagıma da alırım
Amin inşallahbu arada benım ıkı yavrumunda cınsıyetı kız :) rabbım gonlume gore verdı ıns. saglıklı kucagıma da alırım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayi da nasip etsin insallahbu arada benım ıkı yavrumunda cınsıyetı kız :) rabbım gonlume gore verdı ıns. saglıklı kucagıma da alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?