Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

amin inşallah isteyen herkese yaşatır rabbim. hayırılısı bakalım 23 hafta da detaylı ultrason için randevu aldık. o zamana kadar çıkar diye bekliyorum çıkmazsa normal doğum riskli oluyormuş. bi de kanama olabilirmiş. benm bir arkadaşımın tam plasenta previa ydı. düşükle sonuçlandı. bir akrabamızda sürekli hastane de yatmak zorunda kalıyor sürekli kanama oluyor. neyseki bizimki sadece yakın . bunda da plasenta previa marjinalis deniyormuş.

bu arada benım ıkı yavrumunda cınsıyetı kız :) rabbım gonlume gore verdı ıns. saglıklı kucagıma da alırım
Canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bende detaylı ultrasona girdim şükür herşey yolunda. Bebeğimin hareketleri artık net çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese inşallah nasip eder bu duyguyu

Kizlar neler yapiyorsunuz kimseden ses çıkmıyor son günlerde sıcaklar herkesi etkiledi galiba. Bende bugün kontrole gittim masallah bebişim 830gr olmus hayirlisiyla çoğu gitti azı kaldı insallah hayirlisiyla doğduğunu da görmek nasip olur

Canım benim de bebeğin eşi aşağıda sen uzanma demişsin neden? Ben genelde yatar vaziyetteyim, benim çok aşağıda doktorum ayakta durmakla oturmak aynı şey dedi, yani ikiside Rahime baskı yapar o nedenle yatarak geçiriyorum daha çok. Zorlanıyor sıkılıyorum ama kızım için sabredeceğim bu günlerin mükafatı olur inşallah sende dikkat et canım çok yürüme, ayakta kalma ayrıca ilaç kullanıyor Musun sen ben Protestan kullanıyorum

Benim tam kapatmış canım o nedenle yatarak geçiyor zamanım senin durumunda %90 yukarı çıkıyor ana tedbirli ol tabi uzanırken ayak altına yastık koy

Canım cım uzanma derken biyerlere uzanıp almaya kalkma demek istedim ben çalışıyorum canım ama korkuyorum da inşallah eylüle kadar gidebirsem izne ayrilirim daha fazla riske atmak istemiyorum ben günlük işlerimi yapıyorum paspas gibi yemek gibi bana sezeryan dedi doktor riske atılmaz dedi sana ne dedi kanaman devam ediyormuş eğer çok asgidaysa kanama yaparmış rahimde açılma olurmuş gözüm çok korktu erken doğum riski var deyince Rabbim evlatlarimizi korusun

İlaç demir ve kan ilacı kullanıyorum ama demirim eksik çıkıyor yine senin nasıl degerlerin bide benim rahime 4cm varmış senin tamamen mı sıfır

Canım ben sürekli rapor aldım şimdi de heyet raporu aldım Doğuma kadar raporlu olacağım, benim kanama olup geçiyor şuna yok ama ihtimal yüksek ve erken Doğum riski oluyor yukarı çıkmazsa, benim dr durumumumun raporluk olduğunu söyledi yani sende rapor alabilirsin ben çok kanamalı süreçler geçirdim sadece işim yatmak hiç bir şey yapmıyorum anneme geldim sürekli ablamlar geliyor ben hiç iş için kalkmıyorum sadece iğne için ve kontrol için hastaneye arada otururum

İlaç demir ve kan ilacı kullanıyorum ama demirim eksik çıkıyor yine senin nasıl degerlerin bide benim rahime 4cm varmış senin tamamen mı sıfır
Benim tamamen canım yukarı çıkma ihtimali bu durumda daha zor, erken Doğum riski daha yüksek, ben iğne ve ilaca devam ediyorum tahliller yapılıyor ben dikkat etmedim ama eksik olsa söylerlerdi heralde bol yeşillik tüket canım, ben hamilelik önceside şimdi de bol yeşillik yiyorum

Canım Allah yardımcın,yardımcımız olsun. Öyle böyle derken günlerimiz geçiyor sağlıkla inşallah. Biz iyiyiz şükür, bazı günler çok hareketli oluyor, bazı günler daha sakin. Annesini panik yaptırıyor yaramaz. Ben kan hapı ve kalsiyum hapı kullanıyorum. B12 çok düşmüş Yen'i ona başladım. Yeşillik bol tüketiyorum. Ama eksilmiş

İyi akşamlar güzel ve mücadeleci anne adaydı.. Bugün kontrolümüz vardı gittik.. Çok şükür iyi Dedi ama rahim uzunluğunu ölçerken tam emin olamadı ve vajinal muayene yaptı.. Doktorum profösör ve yüksek riskli gebelik uzmanı bu yüzden güvenip kabul ettim sonrada baya korktum bişe olursa diye.. Eve geldiğimden beri yatıyorum böyle bişe yaşayan varmı? Birde ayrıntılı ultrason istemedi gerek görse kendi çekecekti ama iyi Diyip gerek görmedi..

Benimde eş aşağıda olduğu için ne kadar kapatıyor diye alttan muayene oldum, şükür sıkıntı yok canım zaten riskli olsa yapmazlar , muayene olduğum bir ay oldu

Benimde eş aşağıda olduğu için ne kadar kapatıyor diye alttan muayene oldum, şükür sıkıntı yok canım zaten riskli olsa yapmazlar , muayene olduğum bir ay oldu

Tekrar geçmiş olsun cnm benim arkadaşımda normal olduğu halde hep yattı aşağıda diye ama korkuyoruz işte herşeyde rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Benim tam kapatmış canım o nedenle yatarak geçiyor zamanım senin durumunda %90 yukarı çıkıyor ana tedbirli ol tabi uzanırken ayak altına yastık koy
evet ben cuma günü gittim baya yukarı çıkmış dedi doktorum . 23. haftada detaylı ultrason var bakalım o doktor ne diyecek ama ben hala inanamıyorumgerçekten hamile olduğuma

evet ben cuma günü gittim baya yukarı çıkmış dedi doktorum . 23. haftada detaylı ultrason var bakalım o doktor ne diyecek ama ben hala inanamıyorumgerçekten hamile olduğuma
Gözün aydın canım çok şükür darısı bizim başımıza inşallah ben de çarşamba günü gittim ama ne yazık ki hala çok aşağıda, çıkar inş

Maşallah yukarıya çıkmış malesef benimde hala aşağıda benimde 23. Haftada detaylı ultrason var inşallah yukarı çıkmış olur

Maşallah yukarıya çıkmış malesef benimde hala aşağıda benimde 23. Haftada detaylı ultrason var inşallah yukarı çıkmış olur
Seminde mi tam aşağıda canım, benim tam aşağı yukarı çıkması çok zor deniyor benim inş çıkar

Seminde mi tam aşağıda canım, benim tam aşağı yukarı çıkması çok zor deniyor benim inş çıkar
Evet canım aşağıda rahim ağzını kapatmıyor dr çıkabilir dedi ama kesinlik yok ama inşallah çıkarda rahatlarız.detaylı ultrason yapıldımı

Evet canım aşağıda rahim ağzını kapatmıyor dr çıkabilir dedi ama kesinlik yok ama inşallah çıkarda rahatlarız.detaylı ultrason yapıldımı
Benim tam kapatıyor ne yazık ki detaylı ultrason olduk şükür bebeğim iyi ama kanama ihtimali yüksek ve ben çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…