• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Herkes Nereye kayboldu :KK64:neler yapıyorsunuz. Göbişler büyüdü.yaz aylarında zorlanıyormusunuz.alışverişler başladı mı.
herkez suskunluğa büründü :) benim göbüş hiç yok daha sanırım erken ve tam yaza denk geldi cok aşırı sıcak valla allah yardımcımız olsun

herkez suskunluğa büründü :) benim göbüş hiç yok daha sanırım erken ve tam yaza denk geldi cok aşırı sıcak valla allah yardımcımız olsun
Canim vallahi sicaklardan mahvolduk ondan sesimiz cikmiyor bebegim buaralar cok yaramazlik yapiyor karnimi habire tekmelemeye basladi yaramaz oglumm benimm :)

Herkes Nereye kayboldu :KK64:neler yapıyorsunuz. Göbişler büyüdü.yaz aylarında zorlanıyormusunuz.alışverişler başladı mı.
Aliaverisler baslamazmi son gaz devam ediyor anakucagi biberon emzik bebek arabasi zibin ayakkabisi sampuan pisik kremi besik hepsini aldik :)

Kizlar selam çok şükür sonunda öğrendim cinsiyeti yani büyük ihtimal kız dedi doktor sonradan değişmez umarım kızlar benim göbeğim çıktı 6 kilo aldım bide kıpır kıpır bebeğim haftaya 2. Düzey ultrasyona gideceğim ve çoook mutluyum :KK49::halay:

Kizlar selam çok şükür sonunda öğrendim cinsiyeti yani büyük ihtimal kız dedi doktor sonradan değişmez umarım kızlar benim göbeğim çıktı 6 kilo aldım bide kıpır kıpır bebeğim haftaya 2. Düzey ultrasyona gideceğim ve çoook mutluyum :KK49::halay:

Yaa hayırlısı olsun gözün aydın canım:halay:

benım de bi kaç gün sonra 16 hafta olacak kıyafetlerimi değiştirdim sanki baya çıktı gibi 52 kilo ile hamile kaldım simdi 56,6 oldum . doktorda çıkmış artık göbüş diyor. :anneadayı:

Maşallah siz nerdeyse hersey almissin iz ben henüz hiçbişey almadım geç mi kaldım yoksa
Çok sevindim yaaa hadi hayırlısı olsun.değişmez herhalde artık Valla Benin göbekte kocaman oldu. Yaa benden ikinci
Düzey dopler istedi. Ultrasonla farklı şeylermiş sanırım ve pahalı biraz 350 lira istediler farklı bir dr çekiyormuş. Kısmet artık herkes farklı bir yol izliyor demek. Bebeğim hareketlendi Benimde ama tekme değilde dönme yer değiştirme gibi. Sırt üstü uzandığımda oluyor. Ayyy birde ikinci çocuğum ama 13 sene geçmiş herşeyi unutmuşum . T ts2003 canım ilk gebeliğimde doktorum 7.ay dolana kadar birşey alma Sonra hepsi olur demişti ve öyle yapmıştım. Tabi tercih meselesi insan sabırsızlanıyor.

NazC NazC selam nasılsın plasentan aşağıdaydı ne durumdasın şimdi? merak ettim ben de aynı durumdayım, çıkmaya başlamış mı seninki?

Kızlar valka kafam karıstı bebegimin yuzunu renkli ultrason cekti dr neden gözleri böyle cıktıkı 21 haftalıgım

Eklentiler

• IMG-20170706-WA0005.jpeg
    IMG-20170706-WA0005.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 47
NazC NazC selam nasılsın plasentan aşağıdaydı ne durumdasın şimdi? merak ettim ben de aynı durumdayım, çıkmaya başlamış mı seninki?
Merhaba canım teşekkür ederim şükür iyiyim ama be yazık ki çıkmadı benim çok aşağıda çıkmama ihtimali de var,tabi çıkma ihmali de çok aşağıda değilse çıkma ihtimali yüksek. yatarak geçiyor benim zamanım bol istirahat ediyorum rabbim sabır versin zor oluyor ama yavrum iyi olsun dayanırım şükür bu günlere de

Ben 3 farklı doktora gittim 1i içerde kanama alanı var, plasenta yukarı çıkarken olur öyle ama geçer dedi progestanın yanına proluton verdi ben kullanmadım. 1i içerde kanama yok rahim ağzında yara var biraz, geçer dedi farklı bi ilaç vermedi. 1i kanama görünmüyo buralarda, sebebi belirsiz, sorun olmaz dedi, o da farklı bi ilaç vermedi. Bunlardan 1i perinatolog diğerleri de yine iyi doktorlar. Kime inanıp güveneceğimi bilemedim ben de. Farklı doktorlara da bir görün bence güvendiğin başka doktorlar varsa.
Canım benim de aynı şekilde büyük kanama alanım vardı çık kanamalarım oldu 10-15 gün ara günlerde son kanamam daha yeni durdu lekeye döndü, şükür kanama alanı küçülmüş, o plesantadan ayrı kanama günde 2 defa 200 mg progestan ve haftada bir prulotuon iğne kullanıyorum

Canım benim de aynı şekilde büyük kanama alanım vardı çık kanamalarım oldu 10-15 gün ara günlerde son kanamam daha yeni durdu lekeye döndü, şükür kanama alanı küçülmüş, o plesantadan ayrı kanama günde 2 defa 200 mg progestan ve haftada bir prulotuon iğne kullanıyorum

İnşallah en kısa zamanda kalan kanama alanı da geçer canım. Plasenta konusuda istirahat fırsatın olması çok iyi olmuş. Okuduğum kadarıyla riski bayağı azaltıyormuş dinlenme. Bana hep yat demedi doktor, çok ayakta kalma dedi sadece, ben de öyle yapıyorum. Yolu yarıladık sayılır az daha sabır :dua:

İnşallah en kısa zamanda kalan kanama alanı da geçer canım. Plasenta konusuda istirahat fırsatın olması çok iyi olmuş. Okuduğum kadarıyla riski bayağı azaltıyormuş dinlenme. Bana hep yat demedi doktor, çok ayakta kalma dedi sadece, ben de öyle yapıyorum. Yolu yarıladık sayılır az daha sabır :dua:
Tedbir bizden takdir Allah'tan canım, bol dinlen benim dr ayakta kalmakla oturmak aynı dedi Rahime baskı yapar sende uzan ayaklarının altına yastık koy inşallah iyi olacağız yukarı çıkınca rahat ederiz :KK200:

canım bence şimdiden almaya başla çünkü alınacak çok şey var ve bebek ürünleri çok pahalı :)
Canım aslında zaman gecmiyor mus gibi görünüyor ama geçiyor baksana 23. Haftaya kavustuk aslında bende artik yavaş yavaş bakmaya başlayayım diyorum hem çok agirlasinca 7. Aydan sonra çıkmak daha zor olur bakalım bende almaya başlarım artık.

Back