• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canimcım bende haftalarca bu sorunun cevabını aradım ancak geçen hafta dedi doktor kız olabilir diye oda yüzde yüz değil biraz daha sabır bugün akşam üzeri detaylı ultrasona gireceğim belki kesin görürlerse söylerler:KK49::dondurma:
inş belli olur cnm merak etmeden duramıyorum ki normalde cok hareketliydi gittiğim gün sandalyeye oturur gibi oturdu mümkün değil hareket etmiyor çikolata yedim15 dk yürüdüm banamısın demiyor eşşek sıpası :)

Canimcım bende haftalarca bu sorunun cevabını aradım ancak geçen hafta dedi doktor kız olabilir diye oda yüzde yüz değil biraz daha sabır bugün akşam üzeri detaylı ultrasona gireceğim belki kesin görürlerse söylerler:KK49::dondurma:
Bence kız :KK200:gittin mi dr nasıl geçti ne dediler. Yaa iki gün bebeğim çok hareketliydi son iki gündür azaldı hareketleri.sizlerde de oluyor mu böyle şeyler. Bende salı günü gideceğim ikinci düzey dopler için. Hepimizin her şey yolunda olur inşallah

Bence kız :KK200:gittin mi dr nasıl geçti ne dediler. Yaa iki gün bebeğim çok hareketliydi son iki gündür azaldı hareketleri.sizlerde de oluyor mu böyle şeyler. Bende salı günü gideceğim ikinci düzey dopler için. Hepimizin her şey yolunda olur inşallah
Canım evet dün gittim yine bebeğin eşi önde tanı çok aşağıda değil ama yukarda da değil plasenta ekstra dikkat etmeye çalışıyorum bunun dışında su az azalmış sinir sanırım 8cm benim 6.5cm haftaya gideceğim doktora bakalım sonuca ne diyecek az su içmiyorum ama demek ki çokta icmiyormusum benimde oluyor canım öyle bazen uyuyor kuzucuk bugünde bu saat oldu yerinde durmuyor hayırlısıyla Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin

Bir iki saattir daha iyi şükür hareketleri,her gün denize giriyorum bedenen yormuyorum kendimi sakin yüzüyorum ama hep tedirgin oluyorum işte. Şimdi yaz olduğu için belki daha fazla sıvı almalıyız. Allahım hayırlsıyla yolu yarıladık hayırlsıyla da tamamlamak nasip olsun inşallahhhhh

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben bugün yaptırdım 138 çıktı normal demiş doktorum.

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben bugün yaptırdım 138 çıktı normal demiş doktorum.
Ben daha yaptirmadim ayin 26 sinda randevum var yaptırmayı da pek düşünmüyorum. Doktorum açlık tokluk şekerine baktir eğer bi sorun cikmazsa yaptirmamiza gerek olmayabilir dedi.

kızlar benım de 18 . hafta bu hafta iyiden iyiye hareketlerini hissediyorum çok güzel birşey ama hareketsiz olunca d a tedirgin oluyorum . bitmiyor bu telaşlar . beta hcg kaç gelicek, düzenli yükselecekmi, kese, kalp atışı , cinsiyet simdide hareketleri. tabi güzel telaşlar bunlar:)
son olarak birşey soracagım bana da plasenta previa (bebeğin eşi doğum kanalına yakın) dedi doktorum ama tam ya da yarım kapatmıyormuş. sadece yakın doğum kanalına . böyle olup düzelen var mı? ya da hala böyle olan var mı?

Canım selam bitmiyor dediğin gibi telaşimiz olsun bugünlerde gördük ya benim de bebeğin eşi öndeymis bend çok dikkat ediyorum sende sakın ağır kaldırma uzanma.en fazla iki buçuk kilo kaldırıyorum süpürge yapmıyorum hala bakalım birkaç haftaya kadar çıkacakmı yukarı bende pıt pıtlarıni hissediyorum çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın :dua::dua::anne:

Back