Benim bebeğim de kıpır kıpır masallah hiç durmak bilmiyor.@denizce7676 seni de tebrik ederim canım sonunda ogrenmis sin bebisinin cinsiyetini:)) hadi hayirli olsun benimki de kız olacak hayirlisiylaÇok sevindim yaaa hadi hayırlısı olsun.değişmez herhalde artık Valla Benin göbekte kocaman oldu. Yaa benden ikinci
Düzey dopler istedi. Ultrasonla farklı şeylermiş sanırım ve pahalı biraz 350 lira istediler farklı bir dr çekiyormuş. Kısmet artık herkes farklı bir yol izliyor demek. Bebeğim hareketlendi Benimde ama tekme değilde dönme yer değiştirme gibi. Sırt üstü uzandığımda oluyor. Ayyy birde ikinci çocuğum ama 13 sene geçmiş herşeyi unutmuşum . T ts2003 canım ilk gebeliğimde doktorum 7.ay dolana kadar birşey alma Sonra hepsi olur demişti ve öyle yapmıştım. Tabi tercih meselesi insan sabırsızlanıyor.
Canım sağol büyük ihtimal dedi ama gönlümden hep kız geçiyordu çarşamba detaylı ultrasona girecem ozan kesin belli olur herhalde ağrıya gelince canım rahim genişliyor o yüzden ağrı oluyormuş ama için rahat edecekse ara sor doktorunu ben henüz bişey almadım ama kizkardesim beşiğini ve nevresimlerini için aldı ben sadece bakıyorum şuan o küçük kıyafetlere bakınca çok mutlu oluyorum şükür bugünlerin üzerine nelerden geçtikKizlar size bişey soracam dün geceden beri sağ kasigimda agri var uzan sam da geçmiyor durup durup giriyor sancı acaba normal mi korkuttu beni doktorumu da aramadim
Canım gözün aydın , bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin. Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah. Ben 11 kilo aldım şimdiye kadar göğüslerimde 80di 95 aldım Ben normal sütyen aldım ama emzirme sütyeni de alabilirmişim öyle önerdiler sorma da kullanırsın dediler.Kızlar ihtiyaçları neye göre belirliyorsunuz mesela biberon hangisini hangi boyunu alacağız hep yeni Doğana goremi mesela ana kucağı sartmi ben bilmiyorum nereden nasıl başlayacağım aldıklarınızin markalarını paylaşsanz mesela neler çok gerekli neler az kaç tane almalıyız benim goguslerim bir beden büyüdü tabi sütyenin küçük geldiği için mirardi biraz sikıştırmaktan emzirme sütyeni alsam takmaya başlasam olurmu
Tedbir bizden takdir Allah'tan canım, bol dinlen benim dr ayakta kalmakla oturmak aynı dedi Rahime baskı yapar sende uzan ayaklarının altına yastık koy inşallah iyi olacağız yukarı çıkınca rahat ederiz
Canim benimde kontrol vardi 3 kilo almisim busefer 68 kilo olmusum kilo fazla almisin dedi doktor bebekte kilo almis gunune gore iri dedi :) oglusumuzda 600 gram olmus. Canim bebek arabasi kraftin leon marka modelini aldik cok kaliteli ve rahat bir cocuk arabasi tavsiye ederim.Canım gözün aydın , bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin. Hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah. Ben 11 kilo aldım şimdiye kadar göğüslerimde 80di 95 aldım Ben normal sütyen aldım ama emzirme sütyeni de alabilirmişim öyle önerdiler sorma da kullanırsın dediler.
Alışverişlerin markalarını da paylaşalım kızlar, bebek arabası bakıyorum bende karar veremiyorumkose4545 hangi marka hangi model aldın cnm?
Kaç haftalıksın canım bebiş 600 grCanim benimde kontrol vardi 3 kilo almisim busefer 68 kilo olmusum kilo fazla almisin dedi doktor bebekte kilo almis gunune gore iri dedi :) oglusumuzda 600 gram olmus. Canim bebek arabasi kraftin leon marka modelini aldik cok kaliteli ve rahat bir cocuk arabasi tavsiye ederim.
Canim dert etme ulstrasyonda dogru goruntuyu yakalayamamis oyle cikmis.Bakarmısınız.
23+3 haftalik olduk canimKaç haftalıksın canım bebiş 600 gr
Benim de goguslerim büyüdü eski sutyenleri tamam mümkün değil ben şimdi şu sporcu sütyen lerinden aldim bayagi bi rahatlar hem bebek doğduktan sonra da kullanırım rahat rahat. Sende göğüslerini o kadar sıkıştırma senin için iyi degilKızlar ihtiyaçları neye göre belirliyorsunuz mesela biberon hangisini hangi boyunu alacağız hep yeni Doğana goremi mesela ana kucağı sartmi ben bilmiyorum nereden nasıl başlayacağım aldıklarınızin markalarını paylaşsanz mesela neler çok gerekli neler az kaç tane almalıyız benim goguslerim bir beden büyüdü tabi sütyenin küçük geldiği için mirardi biraz sikıştırmaktan emzirme sütyeni alsam takmaya başlasam olurmu
Canım bir ara kullandım ondan ama büyük gösteriyordu bende 95 beden aldım normal sütyen toparlayici şimdilik iyiBenim de goguslerim büyüdü eski sutyenleri tamam mümkün değil ben şimdi şu sporcu sütyen lerinden aldim bayagi bi rahatlar hem bebek doğduktan sonra da kullanırım rahat rahat. Sende göğüslerini o kadar sıkıştırma senin için iyi degil
Maşallah rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin nerde varsa23+3 haftalik olduk canim
Amin canim hepimizin insallah.Maşallah rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin nerde varsa
Canimcım bende haftalarca bu sorunun cevabını aradım ancak geçen hafta dedi doktor kız olabilir diye oda yüzde yüz değil biraz daha sabır bugün akşam üzeri detaylı ultrasona gireceğim belki kesin görürlerse söylerlerkızlar benim yaramaz sakladı kendini cinsiyetini öğrenemedim cuma gün yine gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?