• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

İnşallah kızlar :olamaz::KK54: Kızlar bide doğumla ilgili bilgi alan oldu mu doktorlarından, tüp bebek için normal doğum eskiden önerilmiyormuş ama artık normal de yapan çok oluyormu. Ben her şey yolunda giderse eğer normalden yanayım ama korkularım olmuyor değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben henüz doktorumla doğum konusunda konusmadim bi dahaki gidisimizde sorarım artik

Benim doktorla da tam konuşmadık ama Doğum için tüp bebek olduğunu belirten raporun olması lazım dedi sanırım sezaryen olacağı için, benim ilk oğlumda ters gelmişti mecburi sezaryen olmuştum.hayırlısı olsun son ana kadar belli olmuyor.

Benim doktorla da tam konuşmadık ama Doğum için tüp bebek olduğunu belirten raporun olması lazım dedi sanırım sezaryen olacağı için, benim ilk oğlumda ters gelmişti mecburi sezaryen olmuştum.hayırlısı olsun son ana kadar belli olmuyor.
Sanirim tup bebek olmasi sezeryan için geçerli bi sebep çoğu doktor riske atmak istemiyor sonuçta o kadar zor sahip olumsuz doğumda allah korusun bişey olmasın diye
yok canım belirtmedi ama benim çok arkadaslarım var tüp bebek ile hamile kalan hepsi sezeryanle doğum yaptı.

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Ben normal düşünüyorum her şey yolunda giderse, bu zamana kadar 5-6 doktor la görüştüm, hepsi de bizim farkımızın sadece normal bebek oluşumundan farklı olduğu. Yani sadece anne rahmine geçişinden öncesi farklı onun dışında hiç bir fark yok dediler. Bakalım hayırlısı kısmet olur inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Ben normal düşünüyorum her şey yolunda giderse, bu zamana kadar 5-6 doktor la görüştüm, hepsi de bizim farkımızın sadece normal bebek oluşumundan farklı olduğu. Yani sadece anne rahmine geçişinden öncesi farklı onun dışında hiç bir fark yok dediler. Bakalım hayırlısı kısmet olur inşallah.
YAA BEN DE NORMAL DOĞUM İSTİYORUM İNŞ Bİ AKSİLİK OLMAZ

Aslında normal doğum en sağlıklısi bende mümkün olsa normal doğum yapmak isterim ana önemli olan yavrularimizin sağlığı hayirlisiyla Rabbim kucagimiza da almayi nasip etsin insallah

Kizlar bugün Arife günü bugün dua etmek çok makbul dur. Hepimizin Arife günü hayırlara vesile olsun insallah Rabbim bayrama kavuşmayı nasip etsin. Hayırlısıyla Rabbim bebislerimize sağlık sıhhat versin saglikla doğayı nasip etsin. Allahım evlat sahibi olamayan herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin insallah amin:dua::dua::dua:

ŞÜküR iyiyiz biz Arefe'den bir gün önce dr gittim herşey yolunda dedi. Denize girmemde bir sakınca yokmuş havuzu önermiyoruz dedi. Yazlığa geldik bizde. Şimdilik buradayız.kızlar ben hala hissetmiyorum bebeği. Dr normal dedi. 18+3 olduk. 5, beş buçuk aylık hissedilir dedi. 21 cm.269 gr olmuş kızım gayet iyi dedi. Hissedemeyen var mı başka benim gibi, bazen sırt üstü yatınca dönüyor gibi geliyor.oda hareketi mi gaz mı bilmiyorum. Var mı Başka hissedemeyen.ikinci düzey dopler istedi. Onuda bir hafta Sonra falan yaptırırım.sizlerde yaptırdınız diymi.

Merhaba kizlar whatsap grubu yapiyormusunuz faydalı oluyor
Lütfen uyarı mesajını okuyunuz:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Sitede whatsapp vs grupları kurma çağrısı, kurulan gruplara davet, grupların reklamı yasaktır ve uyarı alma sebebidir.

Selam kızlar nasılsınız ben çok şükür iyiyim bebeğimde öyle ama bebeğin eşi ön duvardaymiş geçen seferde aynısını söyledi doktorum ekstra dikkat etmem gerekiyormuş ve bebeğin eşi bebeğimin önünü kapatıyor sanırım doğumda öğreneceğim artık cinsiyetini evladımın sormak istedim sizde bu durumla karşılaştınız mı eşin ön duvarda olması bayramdan dolayı kilo almışım bugün dikkat ettim ellerimde şişmiş. Doktor iki hafta sonra detayli ultrason yaptır dedi

ŞÜküR iyiyiz biz Arefe'den bir gün önce dr gittim herşey yolunda dedi. Denize girmemde bir sakınca yokmuş havuzu önermiyoruz dedi. Yazlığa geldik bizde. Şimdilik buradayız.kızlar ben hala hissetmiyorum bebeği. Dr normal dedi. 18+3 olduk. 5, beş buçuk aylık hissedilir dedi. 21 cm.269 gr olmuş kızım gayet iyi dedi. Hissedemeyen var mı başka benim gibi, bazen sırt üstü yatınca dönüyor gibi geliyor.oda hareketi mi gaz mı bilmiyorum. Var mı Başka hissedemeyen.ikinci düzey dopler istedi. Onuda bir hafta Sonra falan yaptırırım.sizlerde yaptırdınız diymi.

Canım dopler isteyen olmadı benden ama detaylı ultrason için gittiğim baktı doplere. bende hissetmiyorum daha 1-2 haftadır hissediyorum tatlı yediğimde daha çok hissediyorum minik minik vurduğunu özellikle uzanıp dinliyorum :) Normal otururkende hareket ettiğini döndüğünü fln hissediyorum dokunuyorum baya yukarıda bir bakıyorum 2 dk sonra aşağılara inmiş garip geliyo :)

Canım dopler isteyen olmadı benden ama detaylı ultrason için gittiğim baktı doplere. bende hissetmiyorum daha 1-2 haftadır hissediyorum tatlı yediğimde daha çok hissediyorum minik minik vurduğunu özellikle uzanıp dinliyorum :) Normal otururkende hareket ettiğini döndüğünü fln hissediyorum dokunuyorum baya yukarıda bir bakıyorum 2 dk sonra aşağılara inmiş garip geliyo :)
Canım bende bayramda biraz fazla mi gezdim yoksa sicaktan mi nedir ayaklarım ellerim hep sisti bende 18. Haftada hissetmeye başladım vurduğunu döndüğünü filan anlayabiliyorum artık. Doktorum 20.haftaya kadar hissetmemenin normal olduğunu söylemişti yakinda hissedersin canim inşallah.

Geçen gerçekten çok panik bir şekilde gittim. Böyle duyunca rahatlıyorum teşekkür ederim.

Herkes Nereye kayboldu :KK64:neler yapıyorsunuz. Göbişler büyüdü.yaz aylarında zorlanıyormusunuz.alışverişler başladı mı.

Back