• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Ben de 2li yaptırmadım 2li 3lü 4lü diye uğraşacağımıza tek seferde fetal dna testi yaptırdık. Hem hepsi aradan çıkıyor hem de daha güvenilir oluyormuş %99,9 oranında kesinliği var dedi doktorum. Ultrason ölçümlerini falan da yaptırdık, sorun çıkmadı onlarda ama maksat içimiz rahat etsin işte...
Canım bu testin süresi var öı yani hangi hafta araları acaba?

Kızlar siz kullanfığınız ilaçları bıraktınızmı? Dr artik bazılarını bırakmamı istiyor ama ben tedirgin oluyorum ne yapacağımı bilemedim gitti
Canım kanama vs yoksa bıraktırıyorlar, benim kanama sorunum var o nedenle devam ediyorum

Hayır canım kaçirmadin hala öğrenemedim cinsiyeti bebeğin eşi önünü kapatmış ti geçen hafta gittim başka doktora bi hevesle yine olmadı tam sürpriz olcak artık herhalde sağlıklı olsun da napim geç öğreneyim bence gaz değil canım hissettigin ben gün içinde hissediyorum dinliyorum sen naptın sola yatıyorsun degilmi sırt üstü de yatamassin sağada yatamassin
Benim 13. Haftada belli oldu , seninki nasıl göstermedi ya :KK200: sürprizleri sevecek :emir_bebek: minnak rabbim sağlık verdin hiç fark etmez ama Allah var hep içimden kız geçiyordu çok istiyordum :nazar: sağlıklı olsun kuzularımız

Benim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin :(((((((

Rabbim sabır versin zor. Bende bebeğimle imtihan oluyorum bebeğime sağlıklı doğmaz doğsada yaşamaz diyorlar anne karninda çoğu ölüyormuş trizomi 18 geldi cvs sonucu. Ondan vazgećmedim Allahın verdiği canı ben alamazdım çok sıkıntılı günler geçiriyorum Rabbim selamete cikarsin butun darda olan kullarini.

Bende bu topikteydim başta, ne duygular heyecanlar yasadim simdi artik ara sira bakiyorum. Hersey insanin istedigi gibi olmuyor malesef fakat bundada bir hikmet, bu sıkıntılarımızında bir değeri vardır Allah katında, yeterki Allaha siginip isyan etmeyelim.

Benimde plesanta aşağıdaymış :KK43: sürekli kanama oluyor, rabbim yardımcımız olsun çok zor süreçler yaşıyoruz:KK43: yarın nasıl , ne olacağı belli değil :KK43:

Benimde plesanta aşağıdaymış :KK43: sürekli kanama oluyor, rabbim yardımcımız olsun çok zor süreçler yaşıyoruz:KK43: yarın nasıl , ne olacağı belli değil :KK43:

Benim yavrum melek oldu. Kalbi durmuş. Rabbim dayanma gücü versin :KK43:((((((
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin.nasibimizde ne varsa onu göreceğiz. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın.. kaç haftalık olmuştunuz. Sebep söylediler mi.

Rabbim sabır versin zor. Bende bebeğimle imtihan oluyorum bebeğime sağlıklı doğmaz doğsada yaşamaz diyorlar anne karninda çoğu ölüyormuş trizomi 18 geldi cvs sonucu. Ondan vazgećmedim Allahın verdiği canı ben alamazdım çok sıkıntılı günler geçiriyorum Rabbim selamete cikarsin butun darda olan kullarini.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Allahtan umut kesilmez. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elden gelen birşey Yok duadan başka

Benim de plasenta aşağıdaymış tam kapatmamış rahim ağzını, kenarda duruyor dedi. Ama yukarı çıkar %90 dedi doktor. Ben de lekelenme şeklinde kanamayla gittim doktora, öyle dedi.

Back